Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Alderas, aciu.

Du metus siuvau taip suverusi siulus, per pastaraja savaite jau koki simta kartu ta dariau tikedamasi, kad pades.... Siulai virsuje ir apacioje vienodi. Apatinio siulo itempimo negaliu reguliuoti - neturiu kuom, jis yra gamykloje nureguliuotas ir jokia saviveikla vartotojui nepalikta verysad.gif Na, dar adatos nekeiciau :geda2: Bandysiu su pardavejais kalebtis dar, o jei ir ten nepades, skambinsiu.
Papildyta:
QUOTE(sicilija @ 2006 08 25, 18:24)
nuspirkau siuvimo mašina Brother su 15 operacijų galėsiu laužyt ir tiurbūt eisiu į proftieką mokytis, ot bus juokinga kai sėdėsiu su 17 metėm ir mokinsiuos, gal kas ką žinot apie Vilniaus automechanikų ir siuvėjų mokyklą ir ką nors gero galit pasakyt arba gal kas kur nors kitur Vilniuje įgijot siuvėjos specialybę ir galit patirtim pasidalint  bigsmile.gif

O tu rimta siuveja nori buti ar tik pramokti siuti? Viejoj audiniu parduotuvej maciau siuvimo kursu reklama http://www.danute.lt...imo_pamokos.htm
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2006 08 31, 08:17)
Alderas, aciu.

Du metus siuvau taip suverusi siulus, per pastaraja savaite jau koki simta kartu ta dariau tikedamasi, kad pades.... Siulai virsuje ir apacioje vienodi. Apatinio siulo itempimo negaliu reguliuoti - neturiu kuom, jis yra gamykloje nureguliuotas ir jokia saviveikla vartotojui nepalikta sad.gif Na, dar adatos nekeiciau  blush2.gif Bandysiu su pardavejais kalebtis dar, o jei ir ten nepades, skambinsiu.
Papildyta:
O tu rimta siuveja nori buti ar tik pramokti siuti? Viejoj audiniu parduotuvej maciau siuvimo kursu reklama http://www.danute.lt...imo_pamokos.htm

niu noriu rimtai siūt išmokt ir modeliuot ir tt, bet, kad nepasisekė, man įstot į išsvajotą proftieką, vienoje vietoje pasakė, kad per daug išsilavinus, kitoje, kad iš vis grupės nesurinko, taip kad teks turbūt pačiai siūt mokytis, susigalvojau, net metodą išardysiu savo mylimas, bet jau sunešiotas kelnias ir pagal jas darysiu lekalus ir bandysiu siūt po 100 ardymų turbūt suvoksiu sistemą, tik dar reik išsdudijuot kaip tie siūlai į tą mašiną verias ax.gif , o tai aš visai žalia šitoje srityje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tad turbūt aš šioje temoje užduodavinėsiu pačius kvailiausius klausimus, kas, kaip, kodėl blink.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti siuvejeliu,ar su tokia kaip nuorodoj rankine siuvimo masina galima pasiuti pvz.patalyne ar kazka panasaus.

Siuvimo masina:
http://www.skelbiu.lt/1311183.html
Papildyta:
Noreciau paklaust siuvejeliu ar su tokia kaip nuorodoj rankine siuvimo masina galima pasiuti pvz.patalyne ar kazka panasaus.Na turiu oumeny dydelius daiktus.

Siuvimo masina:
http://www.skelbiu.lt/1311183.html
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 08 31, 18:34)
niu noriu rimtai siūt išmokt ir modeliuot ir tt, bet, kad nepasisekė, man įstot į išsvajotą proftieką, vienoje vietoje pasakė, kad per daug išsilavinus, kitoje, kad iš vis grupės nesurinko, taip kad teks turbūt pačiai siūt mokytis, susigalvojau, net metodą išardysiu savo mylimas, bet jau sunešiotas kelnias ir pagal jas darysiu lekalus ir bandysiu siūt po 100 ardymų turbūt suvoksiu sistemą, tik dar reik išsdudijuot kaip tie siūlai į tą mašiną verias  ax.gif , o tai aš visai žalia šitoje srityje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tad turbūt aš šioje temoje užduodavinėsiu pačius kvailiausius klausimus, kas, kaip, kodėl  blink.gif

Zinai, as knygu mugej pirkau tokia Burdos knyga "Siuvimo mokykla", kainavo 8 lt. bet paskui maciau knygynuose po 10 lt. parduoda. Tai ten yra viskas graziai isaiskinta kaip ir ka su kuo susiuti wink.gif Yra kelniu, sijonu, palaidiniu ir svarkeliu siuvimo instrukcijos pradedant primatavimasi, iskarpu braizymu ir bagiant apdaila. Manau praverstu ir sutaupytu kokius 50 kartu ardymo wink.gif

Buvau pas pardavejus del savo masinos. Tai meistriukas pasake, kad apatinio siulo itempima galima reguliuoti varzteliu ant to dangtelio, su kuriuo siulas dedamas i masina doh.gif O instrukcijose ne zodzio apie tai. Kol kas dar neturejau laiko isbandyti sito patarimO.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2006 08 31, 21:07)
Zinai, as knygu mugej pirkau tokia Burdos knyga "Siuvimo mokykla", kainavo 8 lt.  bet paskui maciau knygynuose po 10 lt. parduoda. Tai ten yra viskas graziai isaiskinta kaip ir ka su kuo susiuti wink.gif Yra kelniu, sijonu, palaidiniu ir svarkeliu siuvimo instrukcijos pradedant primatavimasi, iskarpu braizymu ir bagiant apdaila. Manau praverstu ir sutaupytu kokius 50 kartu ardymo wink.gif

Buvau pas pardavejus del savo masinos. Tai meistriukas pasake, kad apatinio siulo itempima galima reguliuoti varzteliu ant to dangtelio, su kuriuo siulas dedamas i masina  doh.gif O instrukcijose ne zodzio apie tai. Kol kas dar neturejau laiko isbandyti sito patarimO.

ačiuks user posted image ryt lėksiu siaubt knygyno
Atsakyti
g.gif ir aš noriu pirkti siuvimo mašiną. Bet kai predėjau gilintis ...žodžiu, dabar renkuosi tarp Pfaff, Husqvarnos ir Janome. Noriu paklausti, ar labai stebuklingas tas Janome kilpos įsiuvimas (kai įdedi sagą ir pagal ją automatiškai įsiuva kilpą), ar geriau rinktis Pfaff ... Visai pasimečiau. Noriu, kad mašina turėtų automatinės kilpos funkciją, kad galima būtų siūti trikotažą, džinsą, ....siuvinėjimo nereikia.
Radau tokius modelius:
Pfaff Gritzner
Janome 423s
Husqvarna Huskystal 215
Gal kas turit tokias mašinas ? Pasidalinkit, ar patenkintos, ar siuva kilpas, džinsą, trikotažą ???
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2006 08 31, 08:17)
Viejoj audiniu parduotuvej maciau siuvimo kursu reklama http://www.danute.lt...imo_pamokos.htm

Aš taip pat labai noriu pramokti siūti 4u.gif dėl savęs kažkiek... Mačiau šitą reklamą ir aš, internete žiūrėjau... gal žinote, kokios pamokų kainos? ar apskritai kiek kokie kursai kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2006 09 19, 11:47)
Aš taip pat labai noriu pramokti siūti  4u.gif  dėl savęs kažkiek... Mačiau šitą reklamą ir aš, internete žiūrėjau... gal žinote, kokios pamokų kainos? ar apskritai kiek kokie kursai kainuoja smile.gif

Pas p. Danute val. kainuoja 20lt. Ji priima namuose, gyvena Fabijoniskese... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2006 09 19, 11:47)
Pas p. Danute val. kainuoja 20lt. Ji priima namuose, gyvena Fabijoniskese... mirksiukas.gif

Aij, tai čia visai padoriai, tikėjausi, kad kaina didesnė smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 09 06, 13:08)
g.gif ir aš noriu pirkti siuvimo mašiną. Bet kai predėjau gilintis ...žodžiu, dabar renkuosi tarp Pfaff, Husqvarnos ir Janome. Noriu paklausti, ar labai stebuklingas tas Janome kilpos įsiuvimas (kai įdedi sagą ir pagal ją automatiškai įsiuva kilpą), ar geriau rinktis Pfaff ... Visai pasimečiau. Noriu, kad mašina turėtų automatinės kilpos funkciją, kad galima būtų siūti trikotažą, džinsą, ....siuvinėjimo nereikia.
Radau tokius modelius:
Pfaff Gritzner
Janome 423s
Husqvarna Huskystal 215
Gal kas turit tokias mašinas ? Pasidalinkit, ar patenkintos, ar siuva kilpas, džinsą, trikotažą ???

Turiu Huskystar 215. Baisiai patenkinta... thumbup.gif Palenkinejau vyriokui dzinsus, ejo kaip per pypke... Tik kol kas neikertu kaip siuti su dviguba adata trikotaza, nors zigzagu palenkiau kuo puikiausiai, Sigitos deka good.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 19 rugsėjo 2006 - 10:53
Kai mokiausi profkėj siuvėjos specialybės, mes pradėjome nuo tokios knygos
"Edita Kavaliauskienė " įvadas į siuvėjo profesiją", Dar labai geros knygos - mano dėstytojos Danutės Aidietienės, tačiau tokių knygų labai sunku gauti, nes jų leidima finansuoja labai ribotai ir tos knygos yra naudojamos tik kolegijoje, kur dėstoma ši specialybė.
Siūlau pradėti nuo paprastų rankinių dygsnių, po to sėsti prie siuvimo mašino ir susidraugauti su ja.
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 08 31, 18:34)
niu noriu rimtai siūt išmokt ir modeliuot ir tt, bet, kad nepasisekė, man įstot į išsvajotą proftieką, vienoje vietoje pasakė, kad per daug išsilavinus, kitoje, kad iš vis grupės nesurinko, taip kad teks turbūt pačiai siūt mokytis, susigalvojau, net metodą išardysiu savo mylimas, bet jau sunešiotas kelnias ir pagal jas darysiu lekalus ir bandysiu siūt po 100 ardymų turbūt suvoksiu sistemą, tik dar reik išsdudijuot kaip tie siūlai į tą mašiną verias  ax.gif , o tai aš visai žalia šitoje srityje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tad turbūt aš šioje temoje užduodavinėsiu pačius kvailiausius klausimus, kas, kaip, kodėl  blink.gif

Įdomu, ar norinčias išmokti siūti mamytes sudomintų nuotolinės studijos? Ši idėja jau brandinama. Tai būtų internete patalpintas savarankiško mokymosi kursas su galimybe pasikonsultuoti
Atsakyti