Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(tokom @ 2006 04 07, 12:07)
Tai ar kasnors įsigijote overloką?  g.gif  Ir aš užsimaniau baisiai jo  blush2.gif prašysiu vyro, kad gimimo dienos proga man padovanotų, bet tik nežinau kokį  schmoll.gif prisikaičiau įvairių nuomonių, dabar būtų smagu sužinoti, neseniai įsigijusiųjų nuomonės  ax.gif

Turiu kinišką overloką, kaip čia kažkas pasakojo. Jis yra metaliniu korpusu. Šis kiniškas variantas yra šimtaprocentinė rusų overloko (siūlių apmėtymomašina) kopija. Taip sakė patyręs siuvimo mašinų ir pverlokų meistras. Nusipirkau ir nesigailiu (o apie siuvimo mašninas bei overlokus aš truputi nusimanau). Tik pačioj pradžioj reikia, kad meistras suderintų.

Papildyta:
QUOTE(Kozete @ 2006 06 29, 17:27)
Turiu seną iš močiutės paveldėtą siuvimo mašiną, siuvo ji normaliai, bet paskutiniu metu kažkaip siūles arba per kietai susiuva, o jei atlaisvini, tai viršutinį siūlą įtempia, o apatinį laisvai siuva. galvoju gal sutepti reikia, tik nežinau kur tepti. Kur reikia pilti alyvą?

Siuvimo mašiną prieš tepant reikia išvalyti. Su šepetėliu kruopščiai iškrapštyti visas dulkes. Valoma nuo viršaus i apacią, o tepama nuo apačios į viršų. pakanka įlašinti po vieną lašiuką alyvos į kiekviena tam skirtą "akutę". Patarimas Jei padauginote alyvos, tegu siuv. maš. kelias valandas sutepta pastovi. Tada perteklių tiesiog nuvalyk skudurėliu. PO SUTEPIMO SIUTI GERIAU PRADĖTI ANT NEREIKALINGO AUDINIO SKIAUTĖS. Jei poto ji ir toliau blogai siūs rekomenduočiau parodyti meistrui, jis suderins ir senoji mašinytė siūs neprasčiau už naują. mirksiukas.gif

Pati turiu Podolsk siuvimo mašina. Jai kokių 20metelių, o siuva puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 11 rugpjūčio 2006 - 22:04
Oj galiu pasigirti, pagaliau isigijau oevrloka... Nusipirkau Janome Mylock 644D. thumbup.gif Fantastika, koks fainulka bigsmile.gif Pries tai bandziau siuti su kinietisku, ojej... praraudojau prie jo tik ir viskas... Su reguliavimu man buvo "ragai"... niekaip su juom nesusidraugavau. O vat naujelis, koks ciki (tfu tfu tuf, cia neprisikalbejus)... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu pirkti siuvimo mašiną, bet nelabai ką išmanau apie firmas ir modelius, gal galit pasidalinti patirtimi kas? kur? už kiek? ir kaip veikia? ar siuva storą medžiagą pvzdžisą? mirksiukas.gif

Ir dar ieškau siuvėjos, kuri Vilniuje galėtų pamokinti manę siūt, pasidaryt iškarpas, bet norėčiau pati išmokt jas braižyt, o ne iš Burdos kopijuot. ax.gif
Atsakyti
Mano manymu, labai geros yra japoniškos Brother siuv. mašinos. 4u.gif
Nu aisku, siuv. mašinoje turetu buti ne tik tiesi linija, bet ir kilpos issiuvimo, zigzagas, overloko imitacija, nu bet cia visose naujose masinose tikrai bus.

o kodėl tau nepatinka burdos breziniai, nes pvz., kaip as truputi nusimanau, (o su konstravimu yra gana prastai) tai man patinkancius modelius perdarau savaip, nes konstravimas yra toks dalykas, kad nors viena klaida, ne toks apskaiciavimas i bus psio.
Atsakyti
QUOTE(maddox @ 2006 08 20, 19:08)
Mano manymu, labai geros yra japoniškos Brother siuv. mašinos.  4u.gif
Nu aisku, siuv. mašinoje turetu buti ne tik tiesi linija, bet ir kilpos issiuvimo, zigzagas, overloko imitacija, nu bet cia visose naujose masinose tikrai bus.

o kodėl tau nepatinka burdos breziniai, nes pvz., kaip as truputi nusimanau, (o su konstravimu yra gana prastai) tai man patinkancius modelius perdarau savaip, nes konstravimas yra toks dalykas, kad nors viena klaida, ne toks apskaiciavimas i bus psio.

Burda man patinka, tiesiog noriu pati išmokt konstruot ax.gif

ačiux už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Dar visai geros ir Juki masinos. 4u.gif As irgi ketinu pirkti siuvimo masina, nes mano jau sena, jau susidevejo. Tai renkuosi is Juki ir Brother, bet niekaip dar neapsisprendziu. biggrin.gif O del konstravimo-modeliavimo, tai gal eik i kokius kursus ar i profesine mokykla. Ten buna profesija Konstruktorius - modeliuotojas.
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2006 08 20, 15:14)
Oj galiu pasigirti, pagaliau isigijau oevrloka... Nusipirkau Janome Mylock 644D.  thumbup.gif  Fantastika, koks fainulka  bigsmile.gif 

A kiek kainavo ir kur pirkai?
Atsakyti
Tai, kad paciose siuvimo masinose yra overlokas.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 20, 19:51)
A kiek kainavo ir kur pirkai?

Pirkau pagal skelbima smile.gif O kainavo 1400 lt.

Papildyta:
QUOTE(maddox @ 2006 08 20, 19:57)
Tai, kad paciose siuvimo masinose yra overlokas.

Buna buna, bet man jis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 08 20, 19:44)
Dar visai geros ir Juki masinos. 4u.gif As irgi ketinu pirkti siuvimo masina, nes mano jau sena, jau susidevejo. Tai renkuosi is Juki ir Brother, bet niekaip dar neapsisprendziu. biggrin.gif  O del konstravimo-modeliavimo, tai gal eik i kokius kursus ar i profesine mokykla. Ten buna profesija Konstruktorius - modeliuotojas.

niu reiks į proftieką eit kitaip nebus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 08 21, 22:43)
niu reiks į proftieką eit kitaip nebus  thumbup.gif

as toki baigiau ir esu visai patenkinta. Nes konstravimo savamoksliu neisivaizduoju, siuveja tai dar dar.

Papildyta:
QUOTE(sicilija @ 2006 08 21, 22:43)
niu reiks į proftieką eit kitaip nebus  thumbup.gif

as toki baigiau ir esu visai patenkinta. Nes konstravimo savamoksliu neisivaizduoju, siuveja tai dar dar.

TOKOM o tavasis overlokas trikotaza siuva? turiu galvoj masina tik apmėto krastus ar gali kartu ir siuti?
Atsakyti
Ir as dar mokausi, profesineje mokykloje.
Tik dabar vadinasi ne profke, o profesinio rengimo centras. biggrin.gif
Atsakyti