Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 03 28, 12:16)

4u.gif lyg ir kažkuriam šios temos puslapyje skaičiau, kad meistras ima apie 30 lt.
Ar koordinatės buvo neatsimenu. g.gif Aš irgi ieškau meistro, tik Kaune.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriscinka @ 2006 03 19, 16:40)
Sveikos siuvejos,
As taip pat siunu, birzeli tureciau pasiimti siuvejos diploma. noreciau isigiti overloka, koki nors nebrangu ir  kad gerai metytu. Man uztektu trisiulio. Tai gal kas turi ka pasiulyti? ax.gif
Laukiu jusu pasiulimu  biggrin.gif

Kiek vaikščiojau po siuvimo technikos parduotuves, tai man siūlė pigiausią variantą - kinietišką trisiūlį overloką. Viena pardotuvėlės savininkė su tokia ir siūna savo privačioj atelje. Tačiau jos pobaisiai atrodo, kaip pramoninės. Ir dar kinų modelis - tai aš tokios nepirksiu. Geriau brangesnę. Aš taip pat noriu įsigyti opverloką - ne patį brangiausią. Tačiau kol kas niekas negali patarti, kokios firmos.
Mano mama turi JANOME. Jai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2006 03 28, 12:28)
4u.gif lyg ir kažkuriam šios temos puslapyje skaičiau, kad meistras ima apie 30 lt.
Ar koordinatės  buvo neatsimenu.  g.gif Aš irgi ieškau meistro, tik Kaune.

ax.gif

gal ir ne viska perskaiciau,bet kaip tai ir neradau ax.gif
na gal atsiras super mamyte,kuri gales pasiulyt.
Atsakyti
Tai ar kasnors įsigijote overloką? g.gif Ir aš užsimaniau baisiai jo blush2.gif prašysiu vyro, kad gimimo dienos proga man padovanotų, bet tik nežinau kokį schmoll.gif prisikaičiau įvairių nuomonių, dabar būtų smagu sužinoti, neseniai įsigijusiųjų nuomonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2006 04 07, 12:07)
Tai ar kasnors įsigijote overloką?  g.gif  Ir aš užsimaniau baisiai jo  blush2.gif prašysiu vyro, kad gimimo dienos proga man padovanotų, bet tik nežinau kokį  schmoll.gif prisikaičiau įvairių nuomonių, dabar būtų smagu sužinoti, neseniai įsigijusiųjų nuomonės  ax.gif

Aš dar neįsigijau, bet įsigysiu greičiausiai janome 744 d. nes isnagrinejau rusiškuose tinklapiuose visą informaciją ir perskaičiau konsultacijas beje labai profesionalias, iki tokių mūsų lietuviškame (siuvimo tema) internete dar toli. Nors labai keista Lietuvoje gi buitinę techniką internetu gali užsisakyti bet kokią, o siuvimo - ne.
Jis kainuoja apie 1500 Lt. Taigi, kai susirinksiu šią sumelę...
TAIGI Iš Rusijos net internetu užsisakyti galima ir žymiai pigiau. Tik neaišku, ar pristato į Lietuvą, kokia garantija, apmokėjimas ir pan. Gal kas pirkote siuvimo mašinas iš Rusijos.
Atsakyti
Dar norėčiau vieną esminį punktą parašyti. Nors čia senokai niekas neįsijungia, bet gal kas nors ieškos taip pat kaip aš ir ras.
Taigi išsiaisškinau, kad overlokai (tai ir siuvimo mašinos tikriausiai) Kaune kainuoja pigiau thumbup.gif . tas pigums apie 200 LT mažiau. Ir atveža net į Vilnių, jei reikia. Šis pardavėjas skelbiasi laikraštuke noriu.
Atsakyti
O GAL KAS IŠBANDĖT SINGERĮ NAUJESNĮ MODELĮ.MAČIAU PARDUOTUVĖJ 32 OPERACIJŲ.TEN YRA GAUG DEKORATYVINIŲ SIULIŲ,PASLĖPTO DYGSNIO SIULĖ,AUTOMATINĖS KILPOS,SAGŲ PRISIUVIMAS,ZIGZAGAS.KAINUOJA KAŽKURTAI 1300 LT.OPERACIJŲ DAUG ATLIEKA,TRAUKIA AKĮ.BET KAD AUTOMAT IKOS DAUG.KAŽIN AR NEGENDA GREIT.
Atsakyti
As noriu siuvimo masinos ax.gif
Gimtadienis bus, tai paprasiau visu, kad pinigeliai dovanotu rolleyes.gif
O as tada nusipirkciau masina, tik nezinau kokia unsure.gif
Daug pinigeliu neturesiu, kokiu 400-600lt.
Norisi geros mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu mašiną Veritas- tai tikrai gera, bet dabar jau turbūt nebegamina ir overloką rusiška-pramonini, 3 siūlų, bet viskas pirkta prieš kokius 10 metų.
Tik nepirkit plastmasiniu korpusu, ir vis tik geriau pirkti brangesni ir žinomos firmos, nes ankščiau turėjau buitini, tai siaubas, vos atsikračiau...
Atsakyti
Turiu seną iš močiutės paveldėtą siuvimo mašiną, siuvo ji normaliai, bet paskutiniu metu kažkaip siūles arba per kietai susiuva, o jei atlaisvini, tai viršutinį siūlą įtempia, o apatinį laisvai siuva. galvoju gal sutepti reikia, tik nežinau kur tepti. Kur reikia pilti alyvą?
Atsakyti
Pabandyk sutept, gali padėt.
Kur alyvą pilt, skylutės kartais raudonais dažais būna pažymėtos.
Aš jau kai tepu, tai nuimu dangtį, ir visas judančias detales gerai apteplioju.Tik saikingai, kad siūnant alyva per kojas nelašėtų doh.gif .
Atsakyti
http://siuvimotechni...t/?page_id=9806

siuvimo masinu, overloku ,remontas, konsultacijos ,detales, pardavimas.
Atsakyti