Labos mamos,
visu pirma atsakysiu apie AGAT. Tai yra kažkada Rusijoje gaminti JUKI MO-800. 800 - serija. 816 - penkiasiūlis, 814 - ketursiūlis, 804 - trisiūlis. Nežinau kaip ir pagal kokius ten patentus gamino, bet technologija yra Japonų. Šių mašinėlių nebegamina jau senai. Lūžtamas detales joms dar gamina, bet velenų, pavarų, jungčių ir t.t. ne. Tai yra prominiai overlokai ir bendras jų komplektacijos svoris (mašina, stalas ir variklis) yra minimum 40 kilogramų. Tai rimtam darbui skirtos mašinos. Neblogos mašinos, bet JUKI buvo išleidus ir geresių serijų. Geriausia, tikriausiai, MO-2500. Kol kas nesiskundžiame ir MO-6700.
Perkant naują mašiną atkreipkite dėmesį į jos patvarumą. Kinų šedevrai yra netaisomi ir labai lengvai genda. Kinijos didžiausia problema yra tai kad jie beveik neturi savo metalų, juos importuoja ir jie brangūs kinams. O kinai taupo dažniausiai medžiagų kokybe. Būna toks magiškas žodis Taivanas (pusiau nepriklausoma Kinijos provincija). Taivaniečiai gmaina daug kokybiškesnius gaminius ir dažnas lietuvis pardavėjas labai dažnai kiniškas prekes išstato, kaip taivanietiškas. Kinų ir Taivaniečių kokybė skiriasi kaip diena ir naktis. Tenka daug dirbt su jais.
Kiek yra tekę susidurt, tai geros buitinės mašinos yra tos pačios Čaikos. Tik su jomis reik dirbt, kad visos pavaros prasisuktų. Taip sakant apkatkę gerą padaryt. Daug kur Lietuvoje spintose dulka šios mašinos kaip naujos. Nes, jeigu į metus tris kartus pasiuvinėji, tai nieko nereiškia. Victoria irgi geros - tvirta konstrukcija, patvarios. Vienas siuvimo žinomas kalba, kad Janome kai kurie modeliai pasakiški yra. PFAFF neblogos. Brother silpni. Kažko beveik vien tik iš plastmasės pradėjo juos kepti. Apie JUKI buitines nieko nežinau. Bet JUKI yra rimta, pramoninius siuvimo įrangimus gaminanti kompanija, todėl neturėtų ir buitinių falšyvinti. Ne veltui šios kompanijos mašinas kinai kiek sugeba tiek kopijuoja. Nedaug siuvant, galima ir su kiniška žaist, bet užteks vieno užstrigimo ir mašinėlė gali pabirti dalimis. Apie kitas nieko nežinau.
Aš daugiau susidūręs su pramoninę įranga. Todėl tikriausiai prirašiau daugiau ir pramonės pusės:) Šiaip dabar žinau Kaune kokius keturis rimtus meistrus. Galbūt kokie du ir užsiimtu pažaist su buitinėmis. Dažniausiai vien tik sureguliavimo reikia. Galėčiau duoti kontaktus, bet nenoriu čia viešai skelbt.
Galvojame užsiimti buitinių siuvimo mašinų prekyba, tai užsukau pažiurėti ką galimos klientės galvoja ir ar būtų priragu iš šio vargo.
Vienas siuvimo žinomas kalba, kad Janome kai kurie modeliai pasakiški yra. PFAFF neblogos. Brother silpni. Kažko beveik vien tik iš plastmasės pradėjo juos
Galvojame užsiimti buitinių siuvimo mašinų prekyba, tai užsukau pažiurėti ką galimos klientės galvoja ir ar būtų priragu iš šio vargo.
Jau galvoju gal net šią savaitę susiskambinti (telefonas iš alio reklamos) ir pirkti buitinį overloką. Tik nežinau kokios firmos, greičiausiai Janome, nes Pfaf brangoki, o kitų firmų aš nežinau. gal Jūs galėtumėte parekomenduoti kokį kokybiškai siuvantį modelį?
Jau galvoju gal net šią savaitę susiskambinti (telefonas iš alio reklamos) ir pirkti buitinį overloką. Tik nežinau kokios firmos, greičiausiai Janome, nes Pfaf brangoki, o kitų firmų aš nežinau. gal Jūs galėtumėte parekomenduoti kokį kokybiškai siuvantį modelį?
QUOTE(Talkatif @ 2006 02 28, 16:27)
Vienas siuvimo žinomas kalba, kad Janome kai kurie modeliai pasakiški yra. PFAFF neblogos. Brother silpni. Kažko beveik vien tik iš plastmasės pradėjo juos kepti.
Kodel tada Brother tokios brangios? Kiek ziurejau-is mazu elektroniniu-tikrai vienos brangiausiu...
Beje,kame ju silpnumas? Nes kiek esu su mezgimo masinom susidurusi-jie tikrai vieni stipriausiu
Gal ka nors zinote apie Husqvarna? Seip ju technika gera varda turi, tai kaip su siuvimo masinomis?
Ka manote apie si "PFAFF Gritzner 1004" siuvimo masinos modeli ? Ir gal yra panasus kokybes bet kad zemesne kaina butu?
Tai kurios firmos masiniukas gerai dzinsa siuva ? Savo senaja baigiu pribaigt Po paskutiniu postu jau pasimeciau kokios firmos siuvimo masina geriausia butu
QUOTE(Iracka @ 2004 07 19, 18:44)
Sveikos! Esu vos ne profesionali siuveja ir konstruktore taciau is jusu tikrai yra ko pasimokyti .Siaip nesu girdejus, kad "Ciaika" krastus apmetyt galetu. Nors turejau ir tokia mashina, bet krashtus ji neapmetinejo . Todel teko nusipirkti overloka. Ir siaip su overloku bet ka neapmetysi, pvz. trikotazo jis nesiuva.
O siuvant isvis neisivaizduoju kaip apsieiciau be overloko, t.y. siuvimui reikalinga kaip siuv. masina taip ir overlokas
O siuvant isvis neisivaizduoju kaip apsieiciau be overloko, t.y. siuvimui reikalinga kaip siuv. masina taip ir overlokas
O kokį overloką Jūs turite ir kaip jis siuva. aš norėčiau įsigyti, bet nežinau kokios firmos pirkti? Norėčiau ketursiūlio, nes penkiasiūlis gal ir nevisai reikalingas, kai turi mašiną?
, negaliu atsidžiaugti Pfaf Gritzner 1004
Sveikos siuvejos,
As taip pat siunu, birzeli tureciau pasiimti siuvejos diploma. noreciau isigiti overloka, koki nors nebrangu ir kad gerai metytu. Man uztektu trisiulio. Tai gal kas turi ka pasiulyti?
Laukiu jusu pasiulimu
As taip pat siunu, birzeli tureciau pasiimti siuvejos diploma. noreciau isigiti overloka, koki nors nebrangu ir kad gerai metytu. Man uztektu trisiulio. Tai gal kas turi ka pasiulyti?
Laukiu jusu pasiulimu
sveiki.
ar cia gal ne i tema,bet gal kas zino koki gera,nebranginika,siuvimo masinu meistra.reiktu kad pareguliuotu masina.
ar cia gal ne i tema,bet gal kas zino koki gera,nebranginika,siuvimo masinu meistra.reiktu kad pareguliuotu masina.
Sveikos norejau paklausti gal kas mate maximoj tokias siuvimo masinas uz 189 lt nusipirkau tokia kazin kaip ji man veiks beja kai parsinesiau pasiuvau kuo puikiausiai siuvo o kai pradejau reguliuoti tyrineti baigesi visas dziaugsmas ir dabar nebesiuva apacioj susinarplioja siulas ir viskas ka man daryti
Sveikos,
gal kas patarsit - nutrūko siuvimo mašinos (Singer sena) diržas, gal kas žinot Kaune meistrą arba kur galima nusipirkti ir ar nusipirkus išeitų sureguliuoti diržo įtempimą pačiai.
Ačiū.
gal kas patarsit - nutrūko siuvimo mašinos (Singer sena) diržas, gal kas žinot Kaune meistrą arba kur galima nusipirkti ir ar nusipirkus išeitų sureguliuoti diržo įtempimą pačiai.
Ačiū.
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 03 26, 20:12)
sveiki.
nejau niekas nezino.
Papildyta:
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 03 28, 12:15)
nejau niekas nezino.
cia butu vilniuje.