Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Ačiū už atsiliepimus ir patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nušlifavau tarpelį, nes buvo įbrėžimų. Bet vistiek niekas nesigauna verysad.gif Vistiek traukia siūla kaip ir rašiau, ir apaitinio siūlo nekabina. O dar pradėjo praleisti kelis dygsnius visai be siūlo, vieną dygsnį padaro ir vėl kelis dygsnius praleidžia... nesuprantu kas čia netaip...
Instrukcijų tai kažkaip neturiu.
Laukiu dar kokių nors jūsų minčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2006 02 08, 18:16)
Ačiū už atsiliepimus ir patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nušlifavau  tarpelį, nes buvo įbrėžimų.  Bet vistiek niekas nesigauna  verysad.gif  Vistiek traukia siūla kaip ir rašiau, ir apaitinio siūlo nekabina. O dar pradėjo  praleisti  kelis dygsnius visai  be siūlo, vieną dygsnį padaro ir vėl  kelis dygsnius praleidžia...  nesuprantu kas čia netaip...
Instrukcijų tai kažkaip neturiu.
Laukiu dar kokių nors jūsų minčių  ax.gif

Niu matai, dar gali buti,kad persisukes tas apatinis celnokas(nezinau kaip lietuviskai...), tai galejo atsitikti jei suluzo adata siunant, tai tada reikia ji atstatyt i vieta, bet jau cia gal ir reiktu meistro...zodziu su ranka prasuk kelis kartus ir ziurek...nu pas caika nelabai ir matosi....kur kabinasi siulas ir ar isvis uzkabina, na padaro dygsni...jei ratas nesigauna, reiskias persisukes mechanizmas...as tai pas save atstatydavau, ten viduje isardzius viska kas issiardo, galima pasukti, bet atsargiai reikia zinot kokioj padety jis turi stovet.. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2006 02 08, 10:56)
Labas, merginos.  Esu  pradedanti siuvėja, turiu  "čiajka-132M", tik nieko neišmanau apie techninę dalį. Dabar  kažkas  negerai, apatinėje siuvinio pusėje  siūlą  nutraukinėja  galiukais, gaunasi kaip kutai.  doh.gif  O svarbiausia, kad nežinau nė kur ką reikėtų pataisyti. Prašau jūsų  pagalbos padėti ją sutvarkyti  help.gif  help.gif  help.gif

o man rodos meistrui tu ja vezk. Musu caika irgi taip pat dare(tiek mano,tiek ir mamos) Geras meistriukas greit sutaisys drinks_cheers.gif o ir patikrins,suteps thumbup.gif
Atsakyti
Labai ačiū už patarimus.Tai kaip suprantu rusiška nelabai gera g.gif O kokį overloką tada rekomenduotumėte? Na, kad neviršytų 400 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 02 10, 17:15)
Labai ačiū už patarimus.Tai kaip suprantu rusiška nelabai gera g.gif O kokį overloką tada rekomenduotumėte? Na, kad neviršytų 400 lt ax.gif

kitokiu geru nzn, siaip meto tai jie gerai, bet prieziuros reikalauja, o siaip kitokie overlokai tai maciau aviteloj yra bet ju kainos gal nuo 3000 lt
Atsakyti
Oi oi, tiek daug mes tikrai nesurinksim schmoll.gif Merginos, tai jei nusprendžiam pirkti tą rusišką į ką perkant atkreipti dėmesį? Ar tiesiog paprašyti, kad parodytų, kaip jin apmėto?Na iš ko aš galėčiau suprasti, kad nenupirksiu visiško š ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 02 11, 10:31)
Oi oi, tiek daug mes tikrai nesurinksim schmoll.gif  Merginos, tai jei nusprendžiam pirkti tą rusišką į ką perkant atkreipti dėmesį? Ar tiesiog paprašyti, kad parodytų, kaip jin apmėto?Na iš ko aš galėčiau suprasti, kad nenupirksiu visiško š ax.gif

Net nezinau i ka ten atkreipti ta demesi....as tai jau skaitausi gera siuveja ir macius tu overloku ivairiu darbe....tai ten JUKI, ir pan., pramoniniai jie apmeto bet koki audini, gal del sifono ar trikotazo tik reikia pareguliuot... o jau rusiskas uz 400 tai jau toks labai delikatnas... nauja pirkau, tai reikejo meistra kviest kad nustatytu viska, nes paciai man nieko neisejo....labai jis jautrus siulo itempimui, biski plaukioja apmetymo eilute... nelabai jis man patinka, gailuosi dabar, kad AGAT nepirkau....kiek pasiklausineju, apie agatus siuvejos geresnes nuomones... aisku sau ar pazistamiems ka siuvu tai apsimetau, bet apmetymo kokybe lievoka...
Atsakyti
siulau susirasti koki meistriuka ir su juo vaziuoti pirkti overloko thumbup.gif
Atsakyti
Kaip man tą meistriuką surasti, jei aš to overloko nė akyse nemačius. doh.gif
Aha, vadinasi AGAT ieškosim.O kokios jų kainos, gal žinot. Tai man dabar skambinant klausti ar pas juo AGAT? O aš manaiu, kad overlokas ir taškas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 02 11, 17:32)
Kaip man tą meistriuką surasti, jei aš to overloko nė akyse nemačius.  doh.gif
Aha, vadinasi AGAT ieškosim.O kokios jų kainos, gal žinot. Tai man dabar skambinant klausti ar pas juo AGAT? O aš manaiu, kad overlokas ir taškas blush2.gif

Na jei naudota nori pirkt, tai alioreklamoj paziurek, ten gal dar tel. rodo nemokamai....tik pardavejui nesakyk, kad overloko nemacius, nes makaronu Tau prikabins....reiktu paklaust ar senas jis, kas juo siuvo ir kokiais kiekiais...nes daznai parduoda namudininkes, kurios siuva tais overlokais diena, nakti, tai jau bus atidroztas... jei nueisi paziuret ir pamatysi salia pramonine siuvimo masina su stalu ir pan, tai cia greiciausiai ir bus namudininke..tai tokio gal nepirk... geriausiai, kad surastum, kad taip kokia moteriskaite pardavinetu beveik su juo nesiuvus o meistriukai dabar visi tokie blatni,arba pijokai, kad kazin ar sutiks su tavim vazinetis... tai jeigu ir nerasi to meistriuko, tai nepergyvenk, nusipirksi ir pati, tik paskui pasikviesi meistriuka, kad tau viska parodytu, kad nemokedana nesugadintum ko nors. Agat tai ir yra toks pigiausias penkiasiulis overlokas. O tie rusiski ar kinietiski po 300- trisiuliai, tai sito tikrai nepatariu, nerimtas jis tik pavadinimas, kad overlokas...ir su meistriuku draugausi daznai...o meistriukas ima 30 lt.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū *sraige*. Dabar jau daug aiškiau biggrin.gif
Atsakyti
Mini nerekomenduočiau
Atsakyti