Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(laurita99as @ 2013 04 19, 15:44)
Aireda man irgi labai normaliai, o jei dar  nors truputi pasitrauks, tai bus idealiai 4u.gif

mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(enura @ 2013 04 19, 15:46)
Sakot  g.gif

Man atrodo gerai Paryziete, neperdidele, kaip tik tokia laisvoka  thumbup.gif .

Enura, na tos kelnes tikrai ne prie bet kokio virsaus tinka. Ir jos tikrai prasitampo mirksiukas.gif
4u.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 19, 15:51)

Aireda, man rankovės platokos atrodo, bet šiaip visa nieko, nėra kad būtų labai didelis  smile.gif

Taip, Gyte, platokos, tik as megstu jas sugarbanoti iki alkunes, tai ne taip klius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 19, 14:51)
Bet jos išsitampo labai greit  rolleyes.gif

unsure.gif tai ka daryt doh.gif Kuo toliau tuo labiau galvoju kad tada netiks ir 4 dydis ...
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 04 19, 15:10)
Enura, na tos kelnes tikrai ne prie bet kokio virsaus tinka. Ir jos tikrai prasitampo mirksiukas.gif
4u.gif

Panos, pasiulykit tada kas jusu manymu labiausiai tinka prie ju, koks virsus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 19, 16:15)
unsure.gif tai ka daryt  doh.gif Kuo toliau tuo labiau galvoju kad tada netiks ir 4 dydis ...
Papildyta:
Panos, pasiulykit tada kas jusu manymu labiausiai tinka prie ju, koks virsus  bigsmile.gif  4u.gif

Gal ne taip issireiskiau g.gif Manau, jeigu capri aptemptos, netinka labai aptemptas ir trumpas virsus, kaip pvz trumpas nedidelis cardiganas. O platesne palaidine sukista i vidu arba pvz. tippi laisvesnis ant virsaus visai tinka.
Atsakyti
As tai siandien tokia grazi sau atrodau su skimmer pant in wool is factory, tom bright dahlia spalvos, kad nu negaliu atsidziaugti biggrin.gif kai uzsakinejau bijojau, kad spalva nebutu tokia murzina, kaip kad parodyta kriu foto, bet realybeje ji tokia pat ryski kaip ir ne factory café capri, manau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 19, 17:32)
As tai siandien tokia grazi sau atrodau su skimmer pant in wool is factory, tom bright dahlia spalvos, kad nu negaliu atsidziaugti biggrin.gif kai uzsakinejau bijojau, kad spalva nebutu tokia murzina, kaip kad parodyta kriu foto, bet realybeje ji tokia pat ryski kaip ir ne factory café capri, manau wub.gif

O mums nepasirodysit? mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 04 19, 15:46)
Sakot  g.gif Na man tai atrodo kad perdaug aptempta. Kadangi as jas planavau nesioti su trumpu leopardiniu cardiganu arba taskuota bliuskute, kuri irgi uzpakalio nedengia tai man ner vaizdo. Na dar pabandysiu pasistaipyt pries veidrodi, gal siandien kitaip atrodys  rolleyes.gif

Tikrai dar pasistaipyk ir paziurek mirksiukas.gif
Someday panasiai buvo, is pradziu galvojo, kad nenesios, nes storina, kita virsu priderino ir paciai patiko ir mergaites isgyre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 19, 17:32)

Bet tos kelnes labai trumpos, nebent jus labai zema.Man tai butu grynai, kaip bridzai.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 04 19, 14:04)
mergaites, o sakykite, jcrew visi cardiganai atitinka dydi?
as buvau anksciau marga (leopardini ar koks ten buvo, sienna spalvos), tai man mazas buvo. kaip ir daugumai, kas pardavinejo/ieskojo keistis.
kazin kaip kiti mastau.gif
gal geriau L laukti, kol atsiras norimas g.gif

tiksliau domina factory blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2013 04 19, 18:08)
Bet tos kelnes labai trumpos, nebent jus labai zema.Man tai butu grynai, kaip bridzai.

nei žema, nei ką - 174 ax.gif kad jų toks ilgis, jos neturi būti ilgos, tai man kažkaip visai netrukdo, neturiu griežtų standartų kelnių ilgiams, svarbu, kad guli kaip nulietos (0 su 92cm) ir reikia gerai batus priderinti biggrin.gif

Dideja, kad tos kelnės jau visoms matytos permatytos šimtą kartų biggrin.gif o mano dienos derinyje daugiau nieko iš j.crew nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 04 19, 18:25)
tiksliau domina factory  blush2.gif  4u.gif

turiu kardiganiukus tik tuos papratus coton factory tai atitiko dydi tik trumpoki, tai imu dydziu didsnius merinukai ir masmyra turiu jcrew M didesniu nenoriu bet factory kardiganai M vos bamba dengia (1.7 ugis) tai Xl laukiu, manau bus laisvesnis ir tikiuos ilgesnis:geda
Atsakyti
[quote=Mureanda,2013 04 19, 18:53]

Ugis tai kaip mano,labai idomu butu pamatyti kaip atrodo realybeje, tai gal ir man tiktu.As ju noreciau, bet del ilgio nusprendziau, kad bus per trumpos. Gal galetumete foto, nes su siom factory kelnytem niekas nesirode.O kokius batus priderinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 19 balandžio 2013 - 18:17
Radau truputį laiko pasifortkinti šiandien biggrin.gif

kelios naujos foto mano bloge ČIA
1. J.crew Girls' double-dip skirt - mano vienas mylimiausių sijonukų, bus dažnai nešiojamas jau antrą sezoną wub.gif Dydis 14, ilgis puikus, liemuo su guma, todėl irgi geras, šonuose kišenės.
2. J.crew Factory skimmer pant in wool - 0 dydis, ilgis gal ir trumpokas su 174, bet man jos vis tiek liuks cool.gif kadangi kojos ir taip netrumpos biggrin.gif tai kažkaip nekompleksuoju, jog gali vizualiai sutrumpinti ax.gif
Atsakyti
Eglute, jusu schoolboy blazer neon pink 8 dydzio? ax.gif

man siandien 10 pagavo uz 49.99, tai tikiuosi, kad parduotuve atsius ir tiks smile.gif
Atsakyti