driu, kiek maciau kitu mergaiciu su taskuociais, ant Taves graziausiai atrodo
Dzinsinio svarkiuko nesikeisim, xs man idealiai tiko
QUOTE(driu @ 2013 04 19, 09:25)
kaip smagu, kad tiko, foto nebus?
Gal prisiruosiu savaitgali Dar pamirsau pamineti, kad svarkiukas pakankamai trumpas, man su ugiu 155 cm jis tik tik ant klubu gula
Kažkuriai mergaitei buvau žadėjus pakomentuoti Naomi Top
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp
Aš su 86 cm gavau 2 dydį. Šiaip gal čiut norėtusi siauresnės šonuose, bet jei šilkinukes pasiimu 0 dydį, tada jau jos man trumpokos
Bet šiaip - laaaabai rekomenduoju
Mano spalva modern red - ryški, prie daug ko tiks
Ta mergaitė, kuri klausė, berods 90 cm krūtinės apimtimi, tai jai 2 dydis turėtų būti idealiai.
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp
Aš su 86 cm gavau 2 dydį. Šiaip gal čiut norėtusi siauresnės šonuose, bet jei šilkinukes pasiimu 0 dydį, tada jau jos man trumpokos
Bet šiaip - laaaabai rekomenduoju
Mano spalva modern red - ryški, prie daug ko tiks
Ta mergaitė, kuri klausė, berods 90 cm krūtinės apimtimi, tai jai 2 dydis turėtų būti idealiai.
QUOTE(Ilka* @ 2013 04 19, 08:36)
Wow, nerealiai gražiai jums atrodo džinsiukai Jūsų foto galėtų būti pavyzdys, kaip turi atrodyti patrumpintas modelis
o man gal to ilgio ir truksta, todel galvoju kaip aukstesnes mergaites nesioja
aciu visoms uz pagyras
QUOTE(driu @ 2013 04 19, 08:05)
Labas rytas
Super viskas gula
Vel prireiks
Kiek pamenu jusu labai lieknas liemuo, su ne tokiok graksciom liemens formom turbut reiktu jau imti dydziu didesnius?
Labas rytas,
Driu, labiausiai patiko švarko ir maikutės iš girls penktadieninis derinys
Aš tai dvejoju dėl vištos radau gera kaina XXS dydį, bet jaučiu jau po juo tada nieko nebepasivilkčiau, kai pas mane 85cm o jis "nekanda"? Gal įmanoma ir vieną nešioti, nors mano oda gana jautri
Driu, labiausiai patiko švarko ir maikutės iš girls penktadieninis derinys
Aš tai dvejoju dėl vištos radau gera kaina XXS dydį, bet jaučiu jau po juo tada nieko nebepasivilkčiau, kai pas mane 85cm o jis "nekanda"? Gal įmanoma ir vieną nešioti, nors mano oda gana jautri
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 19, 10:06)
Kanda...pati neturiu jos , bet mergaites rase...
Turiu megztuka kriause, sudetis ju panasi, tai irgi kanda... nesioju ja su ilgarankove maike
Praeitos temos 40 psl. viena mergaite vistytes foto idejusi su XXS dydziu
Driu, laaabai graziai atrodot!!! Kelnes kaip saldainiukas.
Paneles, kas ir praejusiais metais CREW siaubete ar ir tuomet toks menkas suknuciu pasirinkimas buvo?
Paneles, kas ir praejusiais metais CREW siaubete ar ir tuomet toks menkas suknuciu pasirinkimas buvo?
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 19, 10:56)
Tikrai ne, buvo daugiau ir pigesniu.
Driu, idealiai visi rubai atrodo, labai grazu Dzinsai taskuoti puikiai guli ir ilgis labai geras, tikrai ne per trumpi Tai jie tikrai vienu dydziu didinti?
Kaip Jums pavyksta deveti tokius plonus megztukus kaip kriause su storesnes medvilnes marskiniais, man jie susisuka, ispucia megztini ir pan.
O del marskiniu taskuotu rankoviu ilgio, tai yra toks ilgis rankoviu kaip "bracelet length sleeves", t.y. trumpintos rankoves, kad gerai matytusi apyrankes, laikrodis ir pan. Gal ir tuose marskiniuose toks variantas. Nes jos ilgesnes nei 3/4 rankoves, bet truksta ilgio iki normaliu rankoviu
Praeitais ar jau uzpraeitais metais ir paltu kainos prasidedavo nuo 99.99 dol., dabar tokiu nera kainu, na nebent dar sezonas
Kaip Jums pavyksta deveti tokius plonus megztukus kaip kriause su storesnes medvilnes marskiniais, man jie susisuka, ispucia megztini ir pan.
O del marskiniu taskuotu rankoviu ilgio, tai yra toks ilgis rankoviu kaip "bracelet length sleeves", t.y. trumpintos rankoves, kad gerai matytusi apyrankes, laikrodis ir pan. Gal ir tuose marskiniuose toks variantas. Nes jos ilgesnes nei 3/4 rankoves, bet truksta ilgio iki normaliu rankoviu
Praeitais ar jau uzpraeitais metais ir paltu kainos prasidedavo nuo 99.99 dol., dabar tokiu nera kainu, na nebent dar sezonas
QUOTE(Aireda @ 2013 04 19, 10:33)
Dzinsai taskuoti puikiai guli ir ilgis labai geras, tikrai ne per trumpi Tai jie tikrai vienu dydziu didinti?
cia matyt kaip kam patinka, manau ir is 27 neiskrisciau, bet gal nesiojant prasitampys kazkiek
QUOTE(Aireda @ 2013 04 19, 11:33)
na taip, zinau, kad buna tokio igio rankoviu, bet prie situ marskinuku parasyta Long sleeves