Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

driu, kiek maciau kitu mergaiciu su taskuociais, ant Taves graziausiai atrodo blush2.gif

Dzinsinio svarkiuko nesikeisim, xs man idealiai tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 19, 09:25)
kaip smagu, kad tiko, foto nebus?  ax.gif

Gal prisiruosiu savaitgali ax.gif Dar pamirsau pamineti, kad svarkiukas pakankamai trumpas, man su ugiu 155 cm jis tik tik ant klubu gula 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 19 balandžio 2013 - 08:28
Kažkuriai mergaitei buvau žadėjus pakomentuoti Naomi Top
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp
Aš su 86 cm gavau 2 dydį. Šiaip gal čiut norėtusi siauresnės šonuose, bet jei šilkinukes pasiimu 0 dydį, tada jau jos man trumpokos doh.gif
Bet šiaip - laaaabai rekomenduoju wub.gif wub.gif
Mano spalva modern red - ryški, prie daug ko tiks

Ta mergaitė, kuri klausė, berods 90 cm krūtinės apimtimi, tai jai 2 dydis turėtų būti idealiai.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2013 04 19, 08:36)
Wow, nerealiai gražiai jums atrodo džinsiukai  bigsmile.gif Jūsų foto galėtų būti pavyzdys, kaip turi atrodyti patrumpintas modelis smile.gif

o man gal to ilgio ir truksta, todel galvoju kaip aukstesnes mergaites nesioja g.gif

aciu visoms uz pagyras 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 19, 08:05)
Labas rytas  4u.gif

Super viskas gula thumbup.gif
Vel prireiks doh.gif biggrin.gif
Kiek pamenu jusu labai lieknas liemuo, su ne tokiok graksciom liemens formom turbut reiktu jau imti dydziu didesnius? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Driu, labiausiai patiko švarko ir maikutės iš girls penktadieninis derinys drinks_cheers.gif

Aš tai dvejoju dėl vištos doh.gif radau gera kaina XXS dydį, bet jaučiu jau po juo tada nieko nebepasivilkčiau, kai pas mane 85cm doh.gif o jis "nekanda"? Gal įmanoma ir vieną nešioti, nors mano oda gana jautri g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 19 balandžio 2013 - 09:07
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 19, 10:06)

Aš tai dvejoju dėl vištos  doh.gif  radau gera kaina XXS dydį, bet jaučiu jau po juo tada nieko nebepasivilkčiau, kai pas mane 85cm  doh.gif  o jis "nekanda"? Gal įmanoma ir vieną nešioti, nors mano oda gana jautri  g.gif

Kanda...pati neturiu jos , bet mergaites rase...
Turiu megztuka kriause, sudetis ju panasi, tai irgi kanda... nesioju ja su ilgarankove maike smile.gif

Praeitos temos 40 psl. viena mergaite vistytes foto idejusi su XXS dydziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 19 balandžio 2013 - 09:14
Driu, laaabai graziai atrodot!!! Kelnes kaip saldainiukas.
Paneles, kas ir praejusiais metais CREW siaubete ar ir tuomet toks menkas suknuciu pasirinkimas buvo? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 19, 10:56)
Paneles, kas ir praejusiais metais CREW siaubete ar ir tuomet toks menkas suknuciu pasirinkimas buvo?  unsure.gif  g.gif

Tikrai ne, buvo daugiau ir pigesniu.
Atsakyti
Driu, idealiai visi rubai atrodo, labai grazu wub.gif Dzinsai taskuoti puikiai guli ir ilgis labai geras, tikrai ne per trumpi mirksiukas.gif Tai jie tikrai vienu dydziu didinti?

Kaip Jums pavyksta deveti tokius plonus megztukus kaip kriause su storesnes medvilnes marskiniais, man jie susisuka, ispucia megztini ir pan. doh.gif

O del marskiniu taskuotu rankoviu ilgio, tai yra toks ilgis rankoviu kaip "bracelet length sleeves", t.y. trumpintos rankoves, kad gerai matytusi apyrankes, laikrodis ir pan. Gal ir tuose marskiniuose toks variantas. Nes jos ilgesnes nei 3/4 rankoves, bet truksta ilgio iki normaliu rankoviu g.gif

Praeitais ar jau uzpraeitais metais ir paltu kainos prasidedavo nuo 99.99 dol., dabar tokiu nera kainu, na nebent dar sezonas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 19, 10:33)
Dzinsai taskuoti puikiai guli ir ilgis labai geras, tikrai ne per trumpi mirksiukas.gif Tai jie tikrai vienu dydziu didinti?

cia matyt kaip kam patinka, manau ir is 27 neiskrisciau, bet gal nesiojant prasitampys kazkiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 19, 11:33)

O del marskiniu taskuotu rankoviu ilgio, tai yra toks ilgis rankoviu kaip "bracelet length sleeves", t.y. trumpintos rankoves, kad gerai matytusi apyrankes, laikrodis ir pan. Gal ir tuose marskiniuose toks variantas. Nes jos ilgesnes nei 3/4 rankoves, bet truksta ilgio iki normaliu rankoviu g.gif

na taip, zinau, kad buna tokio igio rankoviu, bet prie situ marskinuku parasyta Long sleeves ax.gif
Atsakyti