Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

turiu klausimuka, kokio reiktu gyvates sijonuko su klubais 100cm liemuo 84?

as ne auksta 1.7 noriu iki keliu ne zemiau ju tai itariu petite graziau butu,trumpesnis
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 05 13, 06:12)
Mergaitės, o sijonai Regular ir Petite skirisi ne tik ilgiu bet ir pločiu? Jeigu taip, kiek maždaug P mažesnis, dydžiu ar daugiau g.gif Jeigu imčiau 10P, atitiktų 8R (žinoma ne iš ilgio)? Ačiū.

Taip ir yra , kaip manote drinks_cheers.gif Manasis 4R atitinka 6P smile.gif
Atsakyti
Dideja, dziugu, kad bent jau atsirado paltui seimininke mirksiukas.gif

Del svarko, net nezinojau, kad nugaroje yra kazkokia dar detale. As galvoju, kad ji ir turi buti kiek auksciau, nes gi jcrew megsta paaukstintus juosmenis ar kisenes per aukstas doh.gif Aisku, gal ir verta pasikonsultuoti su siuveja. Bet as kai nueinu ir paklausiu kainos elementariu nesudetingu pataisymu, tai dingsta noras taisyti g.gif

Gavau ir as savo uzsakyta palta (4R), spalva labai grazi, klasikine wub.gif Bet pasirodo ir mano ugiui (168 cm.) gali buti per aukstai dirzas, nuotraukoje to nesimato, bet jis tikrai per aukstai doh.gif Zemesniai, manau, geriau atrodytu unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 13, 09:10)

Gavau ir as savo uzsakyta palta (4R), spalva labai grazi, klasikine wub.gif Bet pasirodo ir mano ugiui (168 cm.) gali buti per aukstai dirzas, nuotraukoje to nesimato, bet jis tikrai per aukstai doh.gif Zemesniai, manau, geriau atrodytu unsure.gif

Aireda, aš turiu identišką paltuką, coral spalvos ir aš 165 cm, man diržas irgi gerokai aukščiau liemens, bet man tai netrukdo. Pradžioje galvojau, kad va kaip be ryšio, per aukštai tas diržas, bet dabar esu linkusi manyti, kad čia toks paltuko modeliukas 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2013 05 13, 10:15)
Aireda, aš turiu identišką paltuką, coral spalvos ir aš 165 cm, man diržas irgi gerokai aukščiau liemens, bet man tai netrukdo. Pradžioje galvojau, kad va kaip be ryšio, per aukštai tas diržas, bet dabar esu linkusi manyti, kad čia toks paltuko modeliukas  4u.gif  g.gif

Jucke, sutinku, kad gal ir toks modelis, bet atrodo keistai. Jums gal geriau su kiek zemesniu ugiu ax.gif
Atsakyti
Aireda, paltuko spalva puiki wub.gif Ir siaip jis Tau graziai tinka, na gal ciut noretusi visgi to dirzo zemiau g.gif Bet jei tau paciai netrukdo taip deveti, tai ir gerai viskas tuomet 4u.gif Pavaro j.crew su tais "paaukstinimais" ax.gif

Pasiguosiu...Na man tai ir "sekasi" doh.gif Pasipuosiau siandien i darba pirma karta issitraukusi factory melyna svarka, po juo Blythe schalow sea, na ir melynos kelnes (ne j.crew), pasigrozejau, visai neblogai atrodo smile.gif , pasirodo neilgam...

Tvarke man masina, atvare automobili atgal, atidave panaudotas detales, mano bendradarbis viena paeme, kazka spustelejo ir ant manes kaip tisko ir purske tepalai su alyvom doh.gif Visas bliuskes priekis suvarytas, ir svarkas ir kelnes... verysad.gif
Ryt bandysiu atiduoti i valyma, bet vargu ar issivalys is silko verysad.gif verysad.gif verysad.gif

o ir darbe siandien kaip tokiai "graziai" atsedeti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 13 gegužės 2013 - 10:01

Aireda,jau is foto matosi,kad proporcijos keistos- liemuo per aukstai,o tokiam modeliui jisnera tinkamas.Bandykit kilputes su dirzu nuleist,nes dydis tinkamas.

Dideja doh.gif console.gif
Atsakyti
Per durna galva nusipirkau toki svarkeli (2R), net nezinau prie ko ji derinti, labai trumputis. Spalvos tai labai malionios, gaivios, bet ne per ryskios (ryskesnes nei foto, apsiuvimai zalios ir panasios i jade spalvos).
user posted image
Atsakyti
Aireda,va taip ir sivaizduoju.
http://pinterest.com...36459396606713/
http://pinterest.com...36459396698090/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 13 gegužės 2013 - 12:14
Aireda,isai grazu 4u.gif Tik gal bliuzele reiktu istraukt. Kazi kaip su sparkle row cami atrodytu g.gif

As pati uzsikepusi sita pagaut ax.gif Irgi trumpas (kazin kiek cm ilgis galetu but) ir figura pas mane netobula, bet vistiek noriu doh.gif
user posted image

Kiek cm Jusiskio ilgis? ax.gif

Papildyta:
Oi, kazkaip pirmos foto nerode is pradziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 13, 14:33)
Aireda,isai grazu 4u.gif Tik gal bliuzele reiktu istraukt. Kazi kaip su sparkle row cami atrodytu g.gif

As pati uzsikepusi sita pagaut ax.gif Irgi trumpas (kazin kiek cm ilgis galetu but) ir figura pas mane netobula, bet vistiek noriu doh.gif
user posted image

As kai saviski gausiu pabandysiu su sparkle, bet man rodos su vienspalve graziau. Airedos sita bliuzele tinka idealiai

Tas avietinis ir man krito i aki, bet jis man rodos su vilna ? g.gif Kazkaip pagalvojau kad jis toks bus nei vasarai nei ziemai, gal nebus kada nesiot. Vasara gali buti per siltas, o ziemai mazokas ir trumpokas unsure.gif Tai nusprendziau, kad spearmint tinkamesnis man
Atsakyti
Enura, ir man kazkas ne taip, apacia turetu buti kazkokia paprasta, nepretenzinga ir lygiapadziai butu gal geriau mirksiukas.gif

zaRaza, svarkelio ilgis 46 cm. nuo vidurio peties, o to Jusu ideto 51 cm.

Bliuzele (Talitha ten) jau per ilga istraukus, nebent su dirzu pareguliuoti ilgi g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 13 gegužės 2013 - 15:20