Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Inga, del ugio thumbup.gif
Surizikuokit su 0 d., nors man jau ir ant ribos, bet prasitampe kazkiek. O 2 d. visai be vaizdo buvo. Bet geriausiai man tiktu 1 d., gaila, kad tokio nera biggrin.gif
Atsakyti
Aireda, inkariukas atrodo super! nan kaip pamisusiai del juros tematikos, irgi jau tokii reikia biggrin.gif Kokia jo kaina lt? ir gal nuoroda galima? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 12, 11:53)
Aireda, inkariukas atrodo super! nan kaip pamisusiai del juros tematikos, irgi jau tokii reikia biggrin.gif Kokia jo kaina lt? ir gal nuoroda galima? wink.gif

egluciauskas, ir man patinka tas inkaras wub.gif Jo kaina buvo 19.99 dol.
Nuoroda:
Girls' sequin anchor tee
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 12, 10:00)
linamog na ir sortuku kaina. blink.gif As kiek chino tikrinau, niekad tokios neuzmaciau. Dabar reikes dar atidziau stebet. biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 05 12, 10:10)
Linamog yra ypatingu nukainavimu gaudymo meistre, manau, sunku su ja lygintis biggrin.gif

Cia seni geri laika pries 2-3 metus... To meto kainas paziuriu, net nesitiki... Nors trumpu sorciuku tikrai ne karta maciau imestu po 15$ paskutiniu metu.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 12, 09:45)
Didėja, o kiek pas jus cm per krūtinę, kad 4 dydžio paltukas didokas?  4u.gif

90 cm, bet cia su push up ax.gif
Atsakyti
Sveiki,labai reikia patarimo, ar atitinka dydį, kaip medžiaga, tvirta kokia? ax.gif

http://www.jcrew.com...MDW6Lgz*wBKUYMA
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 05 11, 16:58)
Siandien ejau su ryskaisgeltonais dzinsais jcrew...

gal kalit įmesti džinsų nuorodą? 4u.gif
Atsakyti
Aireda,kaip gražiai jums maikytes atrodo thumbup.gif

Mureanda, sie,popigiaiski ,bet kokie fainus wub.gif
http://www.jcrew.com...75626/75626.jsp
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 05 12, 18:44)
Mureanda, sie,popigiaiski ,bet kokie fainus wub.gif 
http://www.jcrew.com...75626/75626.jsp

drinks_cheers.gif vis ruošiuosi juos imti, bet kažkaip sudvejoju - dabar matyt reikės biggrin.gif o dydį ėmėt kokį paprastai nešiojat ar mažesnį?
Atsakyti
Mergaitės, o sijonai Regular ir Petite skirisi ne tik ilgiu bet ir pločiu? Jeigu taip, kiek maždaug P mažesnis, dydžiu ar daugiau g.gif Jeigu imčiau 10P, atitiktų 8R (žinoma ne iš ilgio)? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 11, 21:55)

Dideja, liudziu su tavimi verysad.gif  Gaila, kad paltas netiko, taip laukei. O ir svarkas keista, kad per platus, man ir to melyno noretusi siauresnio per krutine.

Palto jau nebeturiu zinok..., pamaciau, kaip graziai gali atrodyti tas paltas, kai atitaikytas dydis - mano kaimynei jis kaip nulietas wub.gif O gaila jo, ne tas zodis doh.gif biggrin.gif
Tikriausiai bandysiu ziurinetis sau Tall2 dydi, bet naivu tiketis, kad pagausiu dar ta camel spalva ax.gif
Del svarko irgi db mastau...nu gaila parduoti, ilgis jo ir rankoves tinkamos, sakau gal tas isiutas juosmuo nugaroj (na tokia juosta skersai) ir turi buti ciut auksciau, o ne per pati juosmeni g.gif
Gal man dar su juo pas siuveja nulekti, pasirodyti, gal uzteks tik tuos krutines isiuvus pataisyti ax.gif aj, nezinau ka daryyyyyti g.gif

Aireda, tos bliuskytes Tau labai gerai ziurisi 4u.gif
Man ypac patiko ta su inkariuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 05 12, 22:13)
drinks_cheers.gif  vis ruošiuosi juos imti, bet kažkaip sudvejoju - dabar matyt reikės  biggrin.gif  o dydį ėmėt kokį paprastai nešiojat ar mažesnį?

Paprastai,kaip nesioju,27 visad.
Tik ,jei norit iki kauliuko imkit TAlll,jei virs tada regular.
Atsakyti