Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Inga, maikutes su inkaru ismatavimai: peciu plotis - 33 cm., plotis ties krutine - 40 cm., ilgis - 57 cm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 05 11, 19:41)
mergaitės pakomentuokite šiuos 9" CHINO SHORT
bermudo bridžiukus

Pirkau tokius pat pries 2 metus. Tikiuosi niekas nepasikeite, nes noriu ir siais metais tokiu. bigsmile.gif Pas mane shadow spalva, kaip tamsi, tamsi navy. Mano labai mylimi ir labai daznai devimi sortukai. Labai klasikiniai, su paprasta maikute ir sportbaciais galima i gamta, ar net su dviraciu su jais vazineju, o jei kokius marskinukus ar polo marskinukus + balerinos, ar sandaliukai kokie, tai ir i miesta drasiai einu.
Audinys tikrai tvirtas ir labai malonus. Mano ismatavimai 64-93, pirkau 0 dydi. Man puikiai tinka, bet per klubus nera laisva, o stipriai priglude, bet nespaudzia. biggrin.gif O del liemens nesiau siuvejai pasiaurint truputuka (jei atmintis nepaveda, nes per tiek metu ne viena ruba teko taisyt, tai jau daros sunkiai viska isimint).
Vienu zodziu: pirkinys labai vykes, chino sortai labai patinka ir jei dar nukainuos, nesusimastydama grebsiu ir kitas spalvas. Tiesa pirkau uz 35$ - 40%.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 11 gegužės 2013 - 22:53
QUOTE(Aireda @ 2013 05 11, 23:15)
Inga, maikutes su inkaru ismatavimai: peciu plotis - 33 cm., plotis ties krutine - 40 cm., ilgis - 57 cm. 4u.gif

oi man 40cm maza tada bus per krutine g.gif ax.gif tai man reikia 42-43cm tai man reikia 16amz. ziureti, taip tada ir peciai kokie siauri, o jums tai graziai ziurisi tas dydis ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 05 12, 00:05)
oi man 40cm maza tada bus per krutine g.gif  ax.gif  tai man reikia 42-43cm tai man reikia 16amz. ziureti, taip tada ir peciai kokie siauri, o jums tai graziai ziurisi tas dydis ax.gif  thumbup.gif

Nera 16 Jcrew.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 11, 23:50)
Pirkau tokius pat pries 2 metus. Tikiuosi niekas nepasikeite, nes noriu ir siais metais tokiu. bigsmile.gif Pas mane shadow spalva, kaip tamsi, tamsi navy. Mano labai mylimi ir labai daznai devimi sortukai. Labai klasikiniai, su paprasta maikute ir sportbaciais galima i gamta, ar net su dviraciu su jais vazineju, o jei kokius marskinukus ar polo marskinukus + balerinos, ar sandaliukai kokie, tai ir i miesta drasiai einu.
Audinys tikrai tvirtas ir labai malonus. Mano ismatavimai 64-93, pirkau 0 dydi. Man puikiai tinka, bet per klubus nera laisva, o stipriai priglude, bet nespaudzia.  biggrin.gif  O del liemens nesiau siuvejai pasiaurint truputuka (jei atmintis nepaveda, nes per tiek metu ne viena ruba teko taisyt, tai jau daros sunkiai viska isimint).
Vienu zodziu: pirkinys labai vykes, chino sortai labai patinka ir jei dar nukainuos, nesusimastydama grebsiu ir kitas spalvas. Tiesa pirkau uz 35$ - 40%.
4u.gif

labai dėkoju už info, labai padėjote apsispręsti, kad šaunūs jie bigsmile.gif wub.gif
jie galite parašykite kiek cm juosmuo ir per klubus yra jūsų 0 dyd? mirksiukas.gif
bet kokia gera kaina pirkote thumbup.gif blink.gif čia jau per sale liepos vdurį kur ta su 40 off didžiausia nuolaida,
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2013 05 12, 00:12)
Nera 16 Jcrew.

ačiū, matai aš net neinu į mergaičių skyrius biggrin.gif biggrin.gif tai nežiūrėjau kaip ten su mergaičių dydžiais, kaip keista, kad j.crew mergaičių paskutinis 14 blink.gif blink.gif nesu tokia smulki mamytė ax.gif biggrin.gif
tai teks tenkintis women skyrium lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 11 gegužės 2013 - 23:16
QUOTE(linamog @ 2013 05 12, 00:12)
Nera 16 Jcrew.

Na taip, 14 pats didziausias is mergaiciu skyriaus mirksiukas.gif

Inga, bet gi maikute tampri, minksta, issitampys mirksiukas.gif Mes gi ta pati dydi perkam is jcrew, ar ne?
Atsakyti
As sortus pirkau po 15$ minus nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 05 12, 00:19)
As sortus pirkau po 15$ minus nuolaida.

nu geras , dar pigiau blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 05 12, 00:17)
Na taip, 14 pats didziausias is mergaiciu skyriaus mirksiukas.gif

Inga, bet gi maikute tampri, minksta, issitampys mirksiukas.gif Mes gi ta pati dydi perkam is jcrew, ar ne?

nu jei pamatysiu, gal reikia surizikuoti, šiaip pagal matmenis mes panašios, tik jūs aukštesnė kiek pamenu, taip?
Atsakyti
Didėja, o kiek pas jus cm per krūtinę, kad 4 dydžio paltukas didokas? 4u.gif
Atsakyti
linamog na ir sortuku kaina. blink.gif As kiek chino tikrinau, niekad tokios neuzmaciau. Dabar reikes dar atidziau stebet. biggrin.gif

inga_ pamatavau chino 9" sortus, 0 dydi:
per klubus, placiausioje vietoje, kur prasideda uztrauktukas +-46 cm;
liemuo +-37 cm. Liemuo, aisku, cia zemiau, ne tas kur skaitosi "natural".
Bet sakau, nepamenu nors tu ka, ar as juos nesiau taisyt pas siuveja, ar ne. doh.gif Cia kalbu apie liemeni. Nes man dazniausiai buna, jei per klubus gerai, tai per liemeni platoka.
Atsakyti
Inga, gal Jus aukstesne g.gif As 168 cm. mirksiukas.gif

Linamog yra ypatingu nukainavimu gaudymo meistre, manau, sunku su ja lygintis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 12, 10:10)
Inga, gal Jus aukstesne g.gif As 168 cm. mirksiukas.gif

Linamog yra ypatingu nukainavimu gaudymo meistre, manau, sunku su ja lygintis biggrin.gif

mes vienodo ūgio drinks_cheers.gif blink.gif o jūs man visados aukštesnė atrodote biggrin.gif ax.gif , gal kad dažnai ant kulniukų įvairių bigsmile.gif na dabar žinosiu, į ką orentuotis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 12, 10:00)
linamog na ir sortuku kaina. blink.gif As kiek chino tikrinau, niekad tokios neuzmaciau. Dabar reikes dar atidziau stebet. biggrin.gif

inga_ pamatavau chino 9" sortus, 0 dydi:
per klubus, placiausioje vietoje, kur prasideda uztrauktukas +-46 cm;
liemuo +-37 cm. Liemuo, aisku, cia zemiau, ne tas kur skaitosi "natural".
Bet sakau, nepamenu nors tu ka, ar as juos nesiau taisyt pas siuveja, ar ne. doh.gif Cia kalbu apie liemeni. Nes man dazniausiai buna, jei per klubus gerai, tai per liemeni platoka.

ačiū už matmenukus. wub.gif wub.gif
pirma surizikuosiu su 0usa, klubai tikrai gerai 46cm thumbup.gif o va juosmuo 37cm rašote, man reiktu kokia 38cm. g.gif ax.gif
Atsakyti