Va va man ta pati situacija s norisi pasiaurinti o xs pailginti
Sios maikytes atitinka?
http://factory.jcrew...p;bmUID=jW8rwBZ
Mergaites, as liudziu
Netiko man nei j.crew metro coat paltukas 4R dydis http://cdn-s3-0.wane...12/original.jpg, nei factory classic wool blazer 2 d
Paltukas visgi laisvokas man per krutine, rankoves trumpos, o ir kur nugaroj toks juosmuo isiutas, tai jis man ne vietoj...
O svarkiukas irgi laisvokas per krutine, negraziai atrodo..
O taip ju laukiau
Netiko man nei j.crew metro coat paltukas 4R dydis http://cdn-s3-0.wane...12/original.jpg, nei factory classic wool blazer 2 d
Paltukas visgi laisvokas man per krutine, rankoves trumpos, o ir kur nugaroj toks juosmuo isiutas, tai jis man ne vietoj...
O taip ju laukiau
Tai svarkiukas didintas?
Dideja,o svarko rankoves geros?ar ilgos? As ji ir norejau uzsisakinet 2 dydzio
Gaila....Tikrai Zinant,kad parduot sunku...o pinigeliai investuoti...
QUOTE(Dideja @ 2013 05 11, 13:57)
Mergaites, as liudziu
O taip ju laukiau
O taip ju laukiau
svarbu ne mazi. taigi neskit siuvejai ir ji viska pasiaurins. as irgi pora svarku nesiau ir dabar puikiai. nes man jei rankoviu ilgis geras tai vis platu per liemeni, krutine....
QUOTE(Ingredd @ 2013 05 11, 14:02)
Tai svarkiukas didintas?
Na, kita factory svarka turiu 2 dydi ir su juo viskas ok, o siam reikia pilnesnes krutines, nes mano tik 75 A, cia reiktu bent jau B, kad graziai ispildytu ir zemesnes, manau nei as (172 cm )
QUOTE(RII @ 2013 05 11, 14:25)
Dideja,o svarko rankoves geros?ar ilgos? As ji ir norejau uzsisakinet 2 dydzio
Rankoves man geros (as ilgaranke). Ir siaip fainas jis man, kokybiskas, buciau nesus pasisiaurint per krutine, bet , kad gale yra toks kaip juosmuo isiutas, tai jis man gaunasi per aukstai jau Reiktu zemesnes mergaites.
QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 11, 15:09)
svarbu ne mazi. taigi neskit siuvejai ir ji viska pasiaurins. as irgi pora svarku nesiau ir dabar puikiai. nes man jei rankoviu ilgis geras tai vis platu per liemeni, krutine....
tai taip, buciau taip ir dariusi, bet, deja as per auksta, nes gale juosmuo jau ne vietoj....
QUOTE(someday... @ 2013 05 11, 12:05)
Labai grazus derinukas Viskas labai gerai. Man irgi S taip atrodo. Ir man kazkiek tikrai pasitraukia po skalbimo tai tada jau buna tikrai kaip tik - toks polaisvis bet neperdaug
QUOTE(Dideja @ 2013 05 11, 12:57)
Mergaites, as liudziu
Dideja, uzuojauta Su tais paltais tai loterija Bet va as pasidariau isvada kad man 4 dydis butu tikrai per didelis ir tada manau kad peacoat'as tikrai 2 dydis nepermazas
mergaitės pakomentuokite šiuos 9" CHINO SHORT
bermudo bridžiukus
šortukai
, kas turite/ kokia jų kokybė ar veta pirkti? mažai info intike randu apie juos
labai norėčiau atostogoms, įdomu kaip jų kokybė ir pati ta medžiaga medvilnės, ar nesiglamžo labai?
būčiau dėkinga kad pakomentuos?
ai dar su 93 cm kluabais galiu imti įprasta usa2 dydį??
bermudo bridžiukus
šortukai
, kas turite/ kokia jų kokybė ar veta pirkti? mažai info intike randu apie juos
labai norėčiau atostogoms, įdomu kaip jų kokybė ir pati ta medžiaga medvilnės, ar nesiglamžo labai?
būčiau dėkinga kad pakomentuos?
QUOTE(inga_ @ 2013 05 11, 20:41)
mergaitės pakomentuokite šiuos 9" CHINO SHORT
bermudo bridžiukus
bermudo bridžiukus
Inga, panasius sortus buvau parsisiuntus praeita vasara, tai 2 d. su 94 cm. buvo per dideli. Jeigu tai chino, tai reiketu ir Tau, matyt, 0 d. Nebuvo labai ploni, toks tvirtesnis audinys, bet malonus. Kitus trumpesnius is jcrew irgi turiu 0 d.
Dideja, liudziu su tavimi Gaila, kad paltas netiko, taip laukei. O ir svarkas keista, kad per platus, man ir to melyno noretusi siauresnio per krutine.
Kaip Jums si zebra (XS d. factory) ir inkaras (is mergaiciu skyriaus, 14 d.)?
Kaip sumazinti tas nuotraukas
Aireda, abu labai liuks
Someday, man irgi patiko jusu derinukas
Dideja, kaip gaila, ir dar abu daiktai negeri
Papildyta:
Aireda, priminkit, koks jusu liemuo? Kazkaip visad galvojau, kad 74-93 man reikia 2 d.
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 05 11, 21:55)
Inga, panasius sortus buvau parsisiuntus praeita vasara, tai 2 d. su 94 cm. buvo per dideli. Jeigu tai chino, tai reiketu ir Tau, matyt, 0 d. Nebuvo labai ploni, toks tvirtesnis audinys, bet malonus. Kitus trumpesnius is jcrew irgi turiu 0 d.
Aireda, priminkit, koks jusu liemuo? Kazkaip visad galvojau, kad 74-93 man reikia 2 d.
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 05 11, 22:43)
Aireda, abu labai liuks
Papildyta:
Papildyta:
Pas mane 68-94 cm. Paprastai reikia 2 d., bet su chino modeliais kitaip, geriau 0 d.. Tos kelnes antroje foto irgi chino, tai irgi 0 d. Bet man atrodo per liemeni jau daugiau netilptu, tik aisku tas liemuo kiek zemintas
Tai gal Jums ir reiketu 2 d. vis delto.
QUOTE(Aireda @ 2013 05 11, 22:49)
Pas mane 68-94 cm. Paprastai reikia 2 d., bet su chino modeliais kitaip, geriau 0 d.. Tos kelnes antroje foto irgi chino, tai irgi 0 d. Bet man atrodo per liemeni jau daugiau netilptu, tik aisku tas liemuo kiek zemintas
aireda, dekoju gera info informatyvią
tavo maikutės abi žiauriai gražios aš noriu inkariuko dabar kokie matmenukai maikutės inkariuo, jei galite parašykite, ačiukas
o šortukus bandysiu tada 0 pas mane matmenys kaip jūsų, nežinojau, kad jie didinti eina