Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Va va man ta pati situacija s norisi pasiaurinti o xs pailginti biggrin.gif

Sios maikytes atitinka?

http://factory.jcrew...p;bmUID=jW8rwBZ
Atsakyti
Mergaites, as liudziu verysad.gif ax.gif

Netiko man nei j.crew metro coat paltukas 4R dydis http://cdn-s3-0.wane...12/original.jpg, nei factory classic wool blazer 2 d doh.gif
Paltukas visgi laisvokas man per krutine, rankoves trumpos, o ir kur nugaroj toks juosmuo isiutas, tai jis man ne vietoj...
O svarkiukas irgi laisvokas per krutine, negraziai atrodo..
O taip ju laukiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 11 gegužės 2013 - 12:58
Tai svarkiukas didintas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 11 gegužės 2013 - 13:02
Dideja,o svarko rankoves geros?ar ilgos? As ji ir norejau uzsisakinet 2 dydzio unsure.gif
Gaila....Tikrai verysad.gif Zinant,kad parduot sunku...o pinigeliai investuoti...
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 05 11, 13:57)
Mergaites, as liudziu verysad.gif  ax.gif

Netiko man nei j.crew metro coat paltukas 4R dydis http://cdn-s3-0.wane...12/original.jpg, nei factory classic wool blazer 2 d doh.gif
Paltukas visgi laisvokas man per krutine, rankoves trumpos, o ir kur nugaroj toks juosmuo isiutas, tai jis man ne vietoj...
O svarkiukas irgi laisvokas per krutine, negraziai atrodo..
O taip ju laukiau ax.gif

svarbu ne mazi. taigi neskit siuvejai ir ji viska pasiaurins. as irgi pora svarku nesiau ir dabar puikiai. nes man jei rankoviu ilgis geras tai vis platu per liemeni, krutine....
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2013 05 11, 14:02)
Tai svarkiukas didintas?

Na, kita factory svarka turiu 2 dydi ir su juo viskas ok, o siam reikia pilnesnes krutines, nes mano tik 75 A, cia reiktu bent jau B, kad graziai ispildytu ax.gif ir zemesnes, manau nei as (172 cm )

QUOTE(RII @ 2013 05 11, 14:25)
Dideja,o svarko rankoves geros?ar ilgos? As ji ir norejau uzsisakinet 2 dydzio unsure.gif
Gaila....Tikrai verysad.gif Zinant,kad parduot sunku...o pinigeliai investuoti...

Rankoves man geros (as ilgaranke). Ir siaip fainas jis man, kokybiskas, buciau nesus pasisiaurint per krutine, bet , kad gale yra toks kaip juosmuo isiutas, tai jis man gaunasi per aukstai jau ax.gif Reiktu zemesnes mergaites.

QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 11, 15:09)
svarbu ne mazi. taigi neskit siuvejai ir ji viska pasiaurins. as irgi pora svarku nesiau ir dabar puikiai. nes man jei rankoviu ilgis geras tai vis platu per liemeni, krutine....

tai taip, buciau taip ir dariusi, bet, deja as per auksta, nes gale juosmuo jau ne vietoj....
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 05 11, 12:05)

Labai grazus derinukas thumbup.gif Viskas labai gerai. Man irgi S taip atrodo. Ir man kazkiek tikrai pasitraukia po skalbimo tai tada jau buna tikrai kaip tik - toks polaisvis bet neperdaug

QUOTE(Dideja @ 2013 05 11, 12:57)
Mergaites, as liudziu verysad.gif  ax.gif

Dideja, uzuojauta rolleyes.gif Su tais paltais tai loterija doh.gif Bet va as pasidariau isvada kad man 4 dydis butu tikrai per didelis ir tada manau kad peacoat'as tikrai 2 dydis nepermazas schmoll.gif
Atsakyti
mergaitės pakomentuokite šiuos 9" CHINO SHORT
bermudo bridžiukus

šortukai

user posted image

, kas turite/ kokia jų kokybė ar veta pirkti? mažai info intike randu apie juos blink.gif g.gif ax.gif
labai norėčiau atostogoms, įdomu kaip jų kokybė ir pati ta medžiaga medvilnės, ar nesiglamžo labai? ax.gif
būčiau dėkinga kad pakomentuos?

ai dar su 93 cm kluabais galiu imti įprasta usa2 dydį?? g.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 11 gegužės 2013 - 19:41
QUOTE(inga_ @ 2013 05 11, 20:41)
mergaitės pakomentuokite šiuos 9" CHINO SHORT
bermudo bridžiukus

ai dar su 93 cm kluabais galiu imti įprasta usa2 dydį?? g.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

Inga, panasius sortus buvau parsisiuntus praeita vasara, tai 2 d. su 94 cm. buvo per dideli. Jeigu tai chino, tai reiketu ir Tau, matyt, 0 d. Nebuvo labai ploni, toks tvirtesnis audinys, bet malonus. Kitus trumpesnius is jcrew irgi turiu 0 d.

Dideja, liudziu su tavimi verysad.gif Gaila, kad paltas netiko, taip laukei. O ir svarkas keista, kad per platus, man ir to melyno noretusi siauresnio per krutine.

Kaip Jums si zebra (XS d. factory) ir inkaras (is mergaiciu skyriaus, 14 d.)?
Kaip sumazinti tas nuotraukas doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aireda, abu labai liuks thumbup.gif
Someday, man irgi patiko jusu derinukas 4u.gif
Dideja, kaip gaila, ir dar abu daiktai negeri doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 05 11, 21:55)
Inga, panasius sortus buvau parsisiuntus praeita vasara, tai 2 d. su 94 cm. buvo per dideli. Jeigu tai chino, tai reiketu ir Tau, matyt, 0 d. Nebuvo labai ploni, toks tvirtesnis audinys, bet malonus. Kitus trumpesnius is jcrew irgi turiu 0 d.

Aireda, priminkit, koks jusu liemuo? Kazkaip visad galvojau, kad 74-93 man reikia 2 d. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 11 gegužės 2013 - 21:42
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 05 11, 22:43)
Aireda, abu labai liuks  thumbup.gif
Someday, man irgi patiko jusu derinukas  4u.gif
Dideja, kaip gaila, ir dar abu daiktai negeri  doh.gif
Papildyta:

Aireda, priminkit, koks jusu liemuo? Kazkaip visad galvojau, kad 74-93 man reikia 2 d.  g.gif

Pas mane 68-94 cm. Paprastai reikia 2 d., bet su chino modeliais kitaip, geriau 0 d.. Tos kelnes antroje foto irgi chino, tai irgi 0 d. Bet man atrodo per liemeni jau daugiau netilptu, tik aisku tas liemuo kiek zemintas g.gif
Tai gal Jums ir reiketu 2 d. vis delto.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 11, 22:49)
Pas mane 68-94 cm. Paprastai reikia 2 d., bet su chino modeliais kitaip, geriau 0 d.. Tos kelnes antroje foto irgi chino, tai irgi 0 d. Bet man atrodo per liemeni jau daugiau netilptu, tik aisku tas liemuo kiek zemintas g.gif
Tai gal Jums ir reiketu 2 d. vis delto.

aireda, dekoju gera info informatyvią wub.gif wub.gif
tavo maikutės abi žiauriai gražios wub.gif wub.gif wub.gif blink.gif blink.gif aš noriu inkariuko dabar bigsmile.gif bigsmile.gif kokie matmenukai maikutės inkariuo, jei galite parašykite, ačiukas
o šortukus bandysiu tada 0 pas mane matmenys kaip jūsų, nežinojau, kad jie didinti eina g.gif ax.gif
Atsakyti