Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Lyn @ 2013 05 10, 12:25)
daug  kam  ji nepatinka. as turiu, dar  ne  karto  nedevejau,  bet  prie  dzinsinio sijono,  sortu  ir dzinsu  vasara  bus  labai  megiama

Daug didinta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 10, 12:42)
Daug didinta?  4u.gif

va zinok dabar ir nepamenu koki dydi pirkau. nes pirkau ziema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 05 10, 12:50)
va  zinok dabar  ir  nepamenu  koki dydi pirkau.  nes  pirkau ziema  ax.gif

Kiek maciau atsiliepimu, tai berods gerokai didinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 05 10, 12:25)
daug  kam  ji nepatinka. as turiu, dar  ne  karto  nedevejau,  bet  prie  dzinsinio sijono,  sortu  ir dzinsu  vasara  bus  labai  megiama

O kaip su dydziais? Jei s nešioju, tai nebus didinta? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 10, 11:42)
Daug didinta?  4u.gif

QUOTE(InOut @ 2013 05 10, 13:22)
O kaip su dydziais? Jei s nešioju, tai nebus didinta? Aciu 4u.gif

turejau sios XS dydi parsisiuntus
po pazastim XS dydis berods 46-47cm,
Atsakyti
Merginos, kas turite šiuos sijonukus, patarkit, kaip juos derinate...
user posted image
user posted image
Kažkaip sunkiai man sekasi juos gražiai priderinti prie kažko... ax.gif Atrodo tokie universalūs, bet kai apsirengiu, kažkaip man nelabai patinka.
Atsakyti
Kai pritrukstu ideju,visada pagelbsti visagalis google 4u.gif Imeti pavadinimus,ir ziuri.Ideju tikrai galima pasirinkt
Cia su snake print.
https://www.google.l...img.SoZ7h9pYh2A

As ji nesioju prie zalio tipio,juodo megztuko,pilko....Labai graziai ziurisi su geltona spalva wub.gif
Va,ir derinukas..tik su kito modelio sijonu..bet su geltona spalva
http://www.newyorkgi...e-love-bottoms/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 10 gegužės 2013 - 17:40
QUOTE(RII @ 2013 05 10, 19:34)

Ačiū. 4u.gif Rodos, žiūriu, tyrinėju, apsirengiu ir kažkas ne taip. biggrin.gif Pamėginsiu dar su tipiukas apsirengti, kažkaip nepagalvojau... Patiko šis derinukas, gal su raudona bliuzele reiks paderinti. ax.gif
user posted image
Nors sijonukas ne šis, bet principas labai panašus.
Atsakyti
As saviskio dar nebuvau i zmones isvedus biggrin.gif , bet ruosiuosi derinti su burnished rose blyth silkinuke, camel, geltonu tipiu (su raudonu man taip pat grazu butu bet neturiu). Siaip man rodos visoks vienspalvis virsus tiktu. Ir dzinsiniai marskinukai.
Dar galvoju gal ir su sparkle row cami visai nieko atrodytu g.gif
Atsakyti
Gal kuri turit siuos marskinukus is Factory ir galetumet pakomentuoti ar atitinka dydi ?

http://factory.jcrew...23225/23225.jsp

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sielio: 10 gegužės 2013 - 22:14
Merginos, daug kalbėta, bet ar traukiasi Tippi? Galvoju, gal pasilikti ši S? Nes XS man kažkokie potrumpiai buna, o ir aptempti nelabai gražu... g.gif Gal po skalbimo pats tas bus? Foto su TOOTHPICK JEAN IN GARMENT-DYED TWILL.

user posted image
Atsakyti
Someday, graziai cia viskas atrodo wub.gif
Manau tippi kiek pasitrauks mirksiukas.gif As dabar kaip tik sprendziu sia problema su dydziais, mastau ka apsirengti, o prie dzinsu pazemintu liemeniu geriau yra laisvesnis tippio S dydis, nes XS labiau aptemptas ir trumpesnis ir jau ne taip patogu.
Jeigu Jums patinka si spalva (lila), o kaip matau ji puikiai tinka prie Jusu dzinsu, manau drasiai galit pasilikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 11 gegužės 2013 - 12:30