Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(kavamale @ 2013 05 09, 19:22)
taip, tinka dabar, bet jei jie pasitampo panesiojus, gali truputi vaizdas pasikeist. dabar nezinau, koks mano dzinsu dydis  biggrin.gif  buvo 27, bet kadangi visas kelnes pamest baigiu, tai, matyt, 26 belikes... siaip, pagal mane kelnes atitinka dydi, tilptu dar keliais cm didesni klubai. Bet kaip 10 cm daugiau telpta - man mistika biggrin.gif

Graziai Kawamale mirksiukas.gif Nusifotkinsiu pasirodysiu is arciau kai bus: uopas, fotografas ir siaip kas nors...
As taip supratau, kad kalbama apie SIAS
O diskusija apie jas seniau skaiciau, dbr neuzmaciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 09 gegužės 2013 - 19:32
Kavamale, graziai dzinsiukai 4u.gif

o gal kas nors tokius turite 28 dydzio? ir galetumet ismatuoti arba pasakyti, kokiems klubams ir juosmeniui 4u.gif
Atsakyti

Lauryna 50, nesu as auksta labai,bet su 173 ilgis tikrai geras.Nera trumpos.Taip kaip ir turi buti.Klubai 96 kazkur.Na,tikrai,liuksiskos jos.As nesioju prie ryškių loafer stiliaus batu ,bet prie minimalistiniu basuciu ir grazu.

Kavamale,na labai gerai tos kelnes 4u.gif Paziurejau matmenukus,tai as 27 T užsisakius busiu neprašovusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 05 09, 21:38)
Kavamale, graziai dzinsiukai 4u.gif

o gal kas nors tokius turite 28 dydzio? ir galetumet ismatuoti arba pasakyti, kokiems klubams ir juosmeniui 4u.gif

Aš 29 turiu-man su 104 per klubus ir apie 74/75 per juosmenį (juosmuo nedaig įtakos dydžiui turi, nes žemintas taškuočių liemuo-klubai svarbiau) tinka puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 05 09, 22:06)
Aš 29 turiu-man su 104 per klubus ir apie 74/75 per juosmenį (juosmuo nedaig įtakos dydžiui turi, nes žemintas taškuočių liemuo-klubai svarbiau) tinka puikiai mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
tada man 28 turetu tikti. gal reikes pasiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 09, 19:05)

Dideja, o man visai gerai tavo sijonas ziurisi, jis trumpesnis, nei Someday ir ne toks platus. Tik aisku is vienos nuotraukos sunku obejktyviai ivertinti.

Zinok, Aireda, jis cia foto naujutelis dar, ka tik gautas ir nedevetas ax.gif Panesiojus zymiai pralaisvejo...
Atsakyti
Kavamale, gerai džinsai atrodo thumbup.gif aš irgi gavus tokį dydį, sudėjus su kitos firmos 26 tai didesni jie kažkiek, bet nėra labai didinti tikrai, puse dydžio, gal dydžiu ne daugiau smile.gif
Atsakyti
smagu, kad patiko 4u.gif as ir dziaugiuos jais, tik va kaprizingi truputi, sunkiau derinami, manau, bus biggrin.gif
Gyte, neturiu su kuo lyginti, pirmieji man jcrew dzinsai, bet , manau, ka didinti , kaip sakai, bet tikrai ner daug 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 10 gegužės 2013 - 10:04
Mergaitės, kaip man šis paltukas patinka wub.gif kaip su dydžiais? gal kuri turite? http://www.jcrew.com...~~~~~/18629.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 10 gegužės 2013 - 11:28
Imete ivairiu dydziu linine, gal kam reikia mirksiukas.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/87625.jsp
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2013 05 10, 12:18)
Imete ivairiu dydziu linine, gal kam reikia  mirksiukas.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/87625.jsp

daug kam ji nepatinka. as turiu, dar ne karto nedevejau, bet prie dzinsinio sijono, sortu ir dzinsu vasara bus labai megiama
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 05 10, 10:34)
ikelsiu foto kiek veliau,dabar nei vienos nera

Matai, tu turi tuos 3cm apie kuriuos as wisad swajodavau lotuliukas.gif mat mano ugis 170.
O koki didi pirkaisi? S ar XS?
Labai butu faina, kad parodytum foto! bigsmile.gif

Kavamale, nepamenu ar rasiau, bet prisidedu prie pagyru! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 10 gegužės 2013 - 11:41