Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(someday... @ 2013 05 09, 13:44)
Lyn, va jum pencil nerealiai atrodo.... thumbup.gif

jo, sitas pencil tikrai neblogiausiai atrodo, bet va vilnos jcrew turiu 6 dydi, regular ilgi, tai irgi taip pat kaipjums atrodo... nesenai ji gavau, padejau kitam sezonui - tai kazka darysiu kitamet, arba siaurinsiu arba trumpinsiu. factory vilnos sijona sia ziema labai nesiojau - jis trumpesnis ir is karto geriau atrodo

del antros foto - nezinau, lyg nepastorino daugiau nei visada telefonas smile.gif nu gi nesioju ne 0 dydi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 09 gegužės 2013 - 12:53
QUOTE(Lyn @ 2013 05 09, 13:49)

del antros foto  - nezinau,  lyg  nepastorino daugiau nei visada  telefonas smile.gif  nu  gi  nesioju ne  0  dydi  lotuliukas.gif

Lyn, Jus tik neisizeiskit ax.gif 4u.gif As nesakau, kad blogai, cia tik mano nuomone, kad pirmasis variantas Jums graziau ziurisi... blush2.gif

Suprantu, kad ne 0 dydi nesiojat, bet va pirmoj foto su tuo paciu ne 0 dydziu vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 gegužės 2013 - 13:00
QUOTE(kotri_ @ 2013 05 09, 14:46)
Priminkite prašom, ar Jcrew balerinos atitinka dydį?Ačiū 4u.gif
Gal kuri turite šias? Balerinos

Alėja jas lyg komentavo - su 24 cm turi 7 dydį g.gif

Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 05 09, 14:09)
Perfecta, ačiū wub.gif

Dar Rudaplaukes temoj siandien skaiciau, kad viena mergaite tokias 8,5 d. su 25 cm peda turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 05 09, 13:46)
Priminkite prašom, ar Jcrew balerinos atitinka dydį?Ačiū 4u.gif
Gal kuri turite šias? Balerinos

Atitinka, nesioju 36, turiu 6 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
sijonukas manau taip pat kad kiek didokas g.gif

kartu ateinu irgi su foto.
kaip manot as dabar tokia neidegus ir balta, galiu taip apsirengus eiti i zmones? g.gif
cia su sita palaidinuke
user posted image
nes reikia savaitgali gimtadieniui sodyboje aprangos, eiciau taip apsirengus rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 05 09, 12:37)
someday, musu lygtais ismatavimai panasus, ania ?  biggrin.gif 172 cm, 95 cm?

Tai va, ir man su tuo vilnos sijonu dilema...turiu 4 dydi irgi, panesiojus isvis prasitampe, galvoju net apie pasiaurinima...bet va kaip butu su 2 dydziu nezinau g.gif 

QUOTE(someday... @ 2013 05 09, 12:44)
As taip ir galvoju, bet kažkaip bijau ar tilpciau i 2 dydi.

Na as su ~94 cm tilpau i 2 dydi gyvatini pencil. Jeigu dar sakot kad prasitampo tai tada tikrai geriau 2 dydis nei 4 4u.gif

Pamirsau parasyt, liemuo pas mane ~ 70cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 09 gegužės 2013 - 13:58
QUOTE(enura @ 2013 05 09, 14:57)
Na as su ~94 cm tilpau i 2 dydi gyvatini pencil. Jeigu dar sakot kad prasitampo tai tada tikrai geriau 2 dydis nei 4  4u.gif

Pamirsau parasyt, liemuo pas mane ~ 70cm

Na, as i ta plona merino vilnos 120 S irgi puikiai i 2 tilpau smile.gif
Liemuo irgi svarbu...pas mane , kai ne laibas, tai ir nezinau kaip ten butu g.gif
Atsakyti
jei kam aktualu ax.gif jcrew toothpick in polka dot. Dydis 26T siuop metu ismatavimai: liemuo 63cm, klubai 91cm, ugis 1,73 pagal atsiliepimus, maniau, kad skesiu juose, bet baisiai knietejo pabandyti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 09 gegužės 2013 - 17:52
QUOTE(RII @ 2013 05 09, 14:51)
Lauryna50, bendraminte,pasiilgau ir  4u.gif
Kazkaip vis sedziu prie kompo maziau...o Jcrew rūbų nuo to vistiek nemažėja biggrin.gif
Siandien ypač buvau patenkinta visų įvardintom" treninginėm" šilkinėm kelnem wub.gif Oi,kaip su jom gera wub.gif Lengvos...Prie maikytes liuksas didelis. Tik vienas minusas- elektrinasi g.gif ka daryt? Dar nepurškiau niekuom, bet gal yra kokių skalavimo antistatinių priemonių?
Del Ecco- nereikia čia sakyt,kad bobučių ar senukų senamadiški batai cool.gif Tiesiog reikia išsirinkt tinkamai.Aš pati sportinio tipo avalyne perku tik ecco ir conversus ,kokiu modeliu yra wub.gif Ypač šioje dabartineje kolekcijoje.O balerinu bateliu kiek 4u.gif Vyras mano ir moderniais biomais vaiksto biggrin.gif Skonio reikia  tik biggrin.gif

Mergaites, kokios cia kelnytes? 4u.gif
Atsakyti
Someday, man irgi atrodo, kad sijonas apacioje per platus, del to ir susidaro toks ispudis, kad bobutiskas ir ilgis gal ne visai geras. As turiu vilnonius pensil sijonus 2 d. su 68-94 cm., man patinka kaip jie atrodo, tik as juos devejau kol kas tik su ilgaauliais, tai ir vaizdas kiek kitoks. O 4 d. pensil sijonas atrode panasiai kaip Jums.

O del tippio, tai galiu is savo patirties pasakyti, kad jeigu tai lila spalva, tai buvo didziausiais is visu mano turimu tippiu to paties dydzio, teko ji perleisti.

Dideja, o man visai gerai tavo sijonas ziurisi, jis trumpesnis, nei Someday ir ne toks platus. Tik aisku is vienos nuotraukos sunku obejktyviai ivertinti.

Lyn, apmaudu, kad nepamaciau, bet zinau, kad sijonai Tau labai tinka su tokiom prasmatniom kojom mirksiukas.gif

Eglute, man grazus tas Jusu pasirinkimas. O ir jeigu svente ne visai eiline, manau, puikiai tiks.

Enura, su panasiom apimtim ir man 2 d. gyvatinio sijono geriau tiko, nei 4 d., kuris jau bobutiskai atrode.

Kavamale, bet, kad tinka Jums tas dydis, labai gerai atrodo. Tai, kaip suprantu, emet savo iprasta dydi?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 09, 20:05)

Kavamale, bet, kad tinka Jums tas dydis, labai gerai atrodo. Tai, kaip suprantu, emet savo iprasta dydi?

taip, tinka dabar, bet jei jie pasitampo panesiojus, gali truputi vaizdas pasikeist. dabar nezinau, koks mano dzinsu dydis biggrin.gif buvo 27, bet kadangi visas kelnes pamest baigiu, tai, matyt, 26 belikes... siaip, pagal mane kelnes atitinka dydi, tilptu dar keliais cm didesni klubai. Bet kaip 10 cm daugiau telpta - man mistika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 09 gegužės 2013 - 18:23