Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(lauryna50 @ 2013 05 09, 11:28)

Dideja, istikima sawo stiliui. Grazu. Man tie baltinukai l patinka, pirkciau, tik prie feiso man kalnieriai netinka...  verysad.gif

Aciu smile.gif
Kas cia dar per naujiena,lauryna50, kad kalnieriai netinka? biggrin.gif
Suprantu, kad gali spalva netikti, tam tikras modelis pg figura netikti, na, bet kad kalnieriai g.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(camelija82 @ 2013 05 09, 11:45)
Gavau si Factory Charley sweater, spalva Spearmint. Plonokas, bet mielas megztukas, spalva grazuole blush2.gif . Tikrai bus nesiojamas. Emiau M, su ~90 cm, per krutine. Mazesnio nesinoretu ir del ilgio, nes man ugis 1.76m.
http://factory.jcrew...97247/97247.jsp

Na, as su 90 cm turiu toki S, tikrai neaptemptas rolleyes.gif
Bet gal Jus dar laisvesnius megstate g.gif
Ir petukai Jums vietoje, ner apkrite?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 05 09, 12:48)
Na, as su 90 cm turiu toki S, tikrai neaptemptas rolleyes.gif
Bet gal Jus dar laisvesnius megstate g.gif
Ir petukai  Jums vietoje, ner apkrite?

Net pasiziurejau biggrin.gif Nu ne, viskas vietoj. Jus lyg rodetes su siuo megztuku, tai man siek tiek laisviau negu Jums. Bet man tai netrukdo ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
kokį dydį rinktis su 80-104 http://factory.jcrew...37415/37415.jsp g.gif kaži kaip realiai ta citrus lime spalvytė, gal kuri turite?
Atsakyti
As kritikos nebijau, tai ateinu pasirodyt! biggrin.gif Taip laukiau Double serge wool sijono, na bet kai apsivilkau....... doh.gif doh.gif Jaučiuosi kaip su babos. Visu pirma jaučiu per ilgas, bet Jcrew psl ant manekenės jis ir ilgas, bet dailiai. Ir nesuprantu ar didelis g.gif Lyg ir, bet kažin kaip 2kas atrodytu(čia 4dydis). Statiskiskai pagal savo išmatavimus tik i 4 tilpciau, bet db nebežinau..... Gal koks Pettit4 butų gerai...? g.gif Nesukisus i megztuka išvis ne kažką....
Ir Tippi doh.gif Na galvos skausmas, ne kitaip. Jau 4tas pirktas, nu netinka nei S nei XS. Irgi polaisvis... Čia ne derinys, apsivilkau, kad padetumet apsispręsti...

user posted image
user posted image
Atsakyti
Someday, as su ta pacia beda susiduriu su tais pencil sijonais, man atrodo atrodau kaip bobute.... ir irgi nesuprantu kodel. Gal kad per didelis? bent man atrodo, kad lyg didokas jis
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 05 09, 13:31)
Someday, as  su  ta  pacia  beda  susiduriu su  tais pencil sijonais,  man atrodo  atrodau kaip bobute....  ir  irgi nesuprantu kodel. Gal  kad  per  didelis?  bent  man atrodo,  kad  lyg  didokas  jis

Tai as ir svarstau ar nedidelis, bet labai suimt is sonu negaliu g.gif Nebent pasikeliu i viršų, tada suemus neblogai dar.. Spėju mažesnis dydis taip ir atrodytų.. g.gif Bet nzn nzn...
Atsakyti
someday, musu lygtais ismatavimai panasus, ania ? biggrin.gif 172 cm, 95 cm?

Tai va, ir man su tuo vilnos sijonu dilema...turiu 4 dydi irgi, panesiojus isvis prasitampe, galvoju net apie pasiaurinima...bet va kaip butu su 2 dydziu nezinau g.gif
Ir kazkodel jis Tau ilgesnis atrodo nei man g.gif
va maniskis http://images52.fotk...0402/004-vi.jpg

O tippi lyg ir per daug jau laisvas atrodo ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 05 09, 13:29)

Aukščiau turi būti tas sijonukas, ant liemens, mažesnio reikia, tada ir ilgis pasitvarkys
Atsakyti
as irgi idedu keleta vaizdu. foto ne kokios, tai nepaliksiu, isimsiu ismatavimai 93-75-97
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 09 gegužės 2013 - 13:09
Tippio nelabai matos, bet kiek matos, gal visai neblogai.
O sijonas g.gif Atrodo nekaip. man noretis siek tiek trumpenio. O ta babiskuma gal sudaro plati apacia g.gif Reiktu gal kad siek tiek labiau siauretu i apaca ax.gif Siulyciau pabandyt sudygsniuot siek tei ir apsivilkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 05 09, 13:37)
someday, musu lygtais ismatavimai panasus, ania ?  biggrin.gif 172 cm, 95 cm?

Tai va, ir man su tuo vilnos sijonu dilema...turiu 4 dydi irgi, panesiojus isvis prasitampe, galvoju net apie pasiaurinima...bet va kaip butu su 2 dydziu nezinau g.gif 
Ir kazkodel jis Tau ilgesnis atrodo nei man g.gif
va maniskis  http://images52.fotk...0402/004-vi.jpg

Aha, as jau ir sugrįžau i 95cm ties klubais, ūgis tas pats biggrin.gif Bet jums tai labai dailiai atrodo. Dėl prasitampymo.... As ir galvoju, kad tempsis ir išvis kris... g.gif
O tippi lyg ir per daug jau laisvas atrodo ax.gif g.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2013 05 09, 13:38)
QUOTE(someday... @ 2013 05 09, 13:29)

Aukščiau turi būti tas sijonukas, ant liemens, mažesnio reikia, tada ir ilgis pasitvarkys

As taip ir galvoju, bet kažkaip bijau ar tilpciau i 2 dydi.
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 09, 13:39)
Tippio nelabai matos, bet kiek matos, gal visai neblogai.
O sijonas g.gif Atrodo nekaip. man noretis siek tiek trumpenio. O ta babiskuma gal sudaro plati apacia g.gif Reiktu gal kad siek tiek labiau siauretu i apaca ax.gif Siulyciau pabandyt sudygsniuot siek tei ir apsivilkt ax.gif

Man būtent tas platumas apačioje ir nervina doh.gif Turbut ir priduoda bobiskumo doh.gif

Lyn, va jum pencil nerealiai atrodo.... thumbup.gif
Atsakyti
Priminkite prašom, ar Jcrew balerinos atitinka dydį?Ačiū 4u.gif
Gal kuri turite šias? Balerinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 09 gegužės 2013 - 12:51