Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(ramka @ 2013 05 07, 14:26)
Mergaites, su 95-96cm klubais dairytis i 4 dydi ar 2 pakaks? g.gif  4u.gif
user posted image

Driu, berods jus rodetes g.gif Koks dydis pas jus? 4u.gif

man su ~95cm 2 dydis tiko smile.gif
Atsakyti
Gana laikyti drabuzius spintoj, ryt zadu siuos pranesioti i darba smile.gif
Va ir tippi nebeatrodo per didelis, ant Blythe apsirengtas ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ramka @ 2013 05 07, 15:26)
Mergaites, su 95-96cm klubais dairytis i 4 dydi ar 2 pakaks? g.gif  4u.gif
user posted image

Driu, berods jus rodetes g.gif Koks dydis pas jus? 4u.gif

Perzvelgk tema, driu buvo ir ismatavimus parasiusi ir foto idejusi 4u.gif
Ji su 95 cm turi 2 dydi, bet , manau, priklauso kiek cm liemuo g.gif
Rase, kad sijono juosmuo 36 cm, tai as sudevejojau ar su savo 73-74 cm itilpciau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Fox @ 2013 05 07, 16:03)
man su ~95cm 2 dydis tiko smile.gif

o kiek cm Jusu liemuo? smile.gif
Atsakyti
Dzinsiukai Toothpick jean in garment-dyed twill biggrin.gif Cia ne derinys, taip apsirengus niekur neejau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 05 08, 10:04)

ačiū 4u.gif

pasiūlykit-patarkit, kokius man pink arba blue baltinukus priderinti prie vistikes
user posted image
Atsakyti
Iris, dzinsiukai labai mieli wub.gif Ir megztukas grazus mirksiukas.gif

Stai toks derinys gavosi ax.gif Kelnes cafe capri (0Tall), palaidine is factory (XS), o megztinis featherweight cashmere cardigan (S). Spalvos, aisku, ryskesnes, visa kita galit kritikuoti mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
I kaip Factory skimmer pant kelntciu kokybe? Ar atitinka dydi?
http://factory.jcrew...p;bmUID=jVrCNm8
Kuom jie skyriasi nuo Cafe capri medvilniniu? blush2.gif
Esu naujoke dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika 111: 08 gegužės 2013 - 15:55
Aciu, mergaites, uz komentarus mirksiukas.gif 4u.gif

Del megztuko ir batu, sutinku, nera tobula, zinojau, kad ispeiksit mirksiukas.gif Bet realiai nemanau, kad labai jau blogai.

Bet is kur jus matote, kad kelnes per dideles, na gal nuotrauka nevykusi ir poza ne kokia, bet tai juk cafe capri, o ne dzinsai ir ne timpos, as i jas vos ilendu doh.gif
Del ilgio buvo jau anksciau daug diskutuota, taip, pagal Jcrew uzmanyma jos turi buti trumpesnes, bet kodel negali buti ir toks ilgis? Turiu ir trumpesnes (Regular), bet ir situ "nebrokiju" ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 05 07, 20:51)
Gana laikyti drabuzius spintoj, ryt zadu siuos pranesioti i darba smile.gif
Va ir tippi nebeatrodo per didelis, ant Blythe apsirengtas ax.gif

user posted image
Papildyta:
Perzvelgk tema, driu buvo ir ismatavimus parasiusi ir foto idejusi 4u.gif
Ji su 95 cm turi 2 dydi, bet , manau, priklauso kiek cm liemuo g.gif
Rase, kad sijono juosmuo 36 cm, tai as sudevejojau ar su savo 73-74 cm itilpciau ax.gif

Papildyta:
o kiek cm Jusu liemuo?  smile.gif

pasimeravau užsidėjus fuksijų sijoną (2 dydis) pačiam viršuje ties liemeniu 78 cm smile.gif
bet čia kitas modelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fox: 08 gegužės 2013 - 23:43
QUOTE(cooliuke @ 2013 05 08, 16:08)
ačiū  4u.gif
pasiūlykit-patarkit, kokius man pink arba blue baltinukus priderinti prie vistikes
user posted image

ne tik sias spalvas prie vistytes galima derinti. viskas priklauso ka dar prie sio megztuko rengsites, kokie bateliai, dirziukas...
p.s. senesnese temose buvau savo vistytes derinuka ikelusi wink.gif
Atsakyti
Ateinu pasidžiaugt jcrew toothpick jean in velvet (tik mano tamsiai mėlyni) - nerealūs-sėdžiu darbe visa patenkyta-minkštučiai, nestori ir tokie kaip barchatiniai-atrodo, žodžiu, wub.gif ir, svarbiausia tiko idealiai dydis bei fasonas-su savo 179 ėmiau regular tai tokie faini kapriukai gavosi, kad ilgų net nenorėčiau-kaip tik dabar dėvėt ( su 104 per klubus ir 75 per juosmenį idealiai 31 dydis) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,seniai ir as cia besirodziau,galiu pagirti sedziu irgi darbe su Jcrew rubeliais,visa ryski,pavasariska,dzinsiukai Tall toothpick jean in garment-dyed twill spalvyte vandens pavadinimo neatsimenu ir su tipiu neon azalia,apsimiegojus ryte stveriau kas buvo po akim lotuliukas.gif ,bet ziuriu ,kad visai tos spalvos dera tarpusavy thumbup.gif
Aireda o derinukas man visai vykes ,gal bateliai ir kiti geriau butu,bet kita vertus ar jau butinas tas suderinamumas viskam kame,as pati kai ryte kai lekiu i darba,o dar reikia 2 pyplius nuvezt i darzeli,tai rengiuosi tik pries pat 8 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake28: 09 gegužės 2013 - 10:48
Gavau si Factory Charley sweater, spalva Spearmint. Plonokas, bet mielas megztukas, spalva grazuole blush2.gif . Tikrai bus nesiojamas. Emiau M, su ~90 cm, per krutine. Mazesnio nesinoretu ir del ilgio, nes man ugis 1.76m.

http://factory.jcrew...97247/97247.jsp
Atsakyti