Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Mergaitės, gal kas galite padėti su dydžiais, visai jau nieko nesuprantu...
Jūsų manymu, kurie rūbai gali būti padidinti, o kurie ne? Paprastai nešioju M, o J.Crew kaip ir S turėčiau pirkti, bet mano patirtis tokia:
Pirkau megztukus du S dydžio su 92 cm per krūtinę (aprašyme nurodyta true to size) - tiko, vadinasi padidinti;
Painter boatneck tee in stripe S dydis (aprašyme nurodyta slim fit) - mažas (dydį atitinka vadinasi);
Saint James for J.Crew Three-quarter sleeve tee M dydis (aprašyme true to size) - gal ir geriau būtų S, nežinau...
Tai visai pasimetusi dabar, nebežinau kokį dydi man pirkti...
Atsakyti
QUOTE(audra.vaitkuviene @ 2013 05 03, 17:14)
Jūsų manymu, kurie rūbai gali būti padidinti, o kurie ne? Paprastai nešioju M, o J.Crew kaip ir S turėčiau pirkti, bet mano patirtis tokia:
Pirkau megztukus du S dydžio su 92 cm per krūtinę (aprašyme nurodyta true to size) - tiko, vadinasi padidinti;
Painter boatneck tee in stripe S dydis (aprašyme nurodyta slim fit) - mažas (dydį atitinka vadinasi);
Saint James for J.Crew Three-quarter sleeve tee M dydis (aprašyme true to size) - gal ir geriau būtų S, nežinau...

Tai jau patirties turite smile.gif
Manyčiau tiesiog reikia " atrasti savo dydį" ax.gif
Aš pvz. su 99cm krūtine , megztukus imu tik L dydį , o maikytes M .
Geriausiai yra rodyti konkretų rūbą ir klausti nuomonės pas jį turinčias mergaites. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE([B)
audra.vaitkuviene[/B],2013 05 03, 17:14]

audra.vaitkuviene
Ne Jus viena pasimetusi del Jcrew dydziu biggrin.gif Su 92 cm. manau paprastai tinka Jcrew S dydis, nors ne visuomet. Reikia tiesiog klausti del konkretaus rubo, paieskoti internetiniuose bloguose komentaruose ir galiausiai paciai nuspresti. Nes daznai kas vienam padidinta/pamazinta atrodo ne visuomet atitinka tiesa.

Inga , maciau Tavo derinukus, tik komentarus atidejau velesniam laikui mirksiukas.gif
Labai patiko pirmas derinukas su taskuotu megztuku (nezinau kaip pavadinti si ruba), klasika, bet su cinkeliu.
Antras derinukas su kaspinu taip pat labai grazus wub.gif
O kriause su retro jade sijonu vizualiai lyg ir tinka, bet as neisivaizduoju sio megztinio su klasikiniu sijonu ar kelnemis. Jis man daugiau laisvalaikio megztukas prie suplesytu dzinsu. Bet cia gal tik man taip atrodo ir nereikia i tai kreipti demesi.

O pensil sijonai Tau puikiai tinka, apskritai jcrew vilnoniai pensil sijonai man yra tobuli, tiek pasiuvimu, tiek medziaga wub.gif
Atsakyti
Merginos, su apimtimis 80-101cm, kokio dydzio Cafe capri in wool ziureti? 6 tiktu? g.gif ar jau 8 reiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2013 05 04, 07:13)
Merginos, su apimtimis 80-101cm, kokio dydzio Cafe capri in wool ziureti? 6 tiktu?  g.gif ar jau 8 reiktu?  g.gif

manyčiau gal 8 - nėr tamprios jos
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2013 05 04, 06:13)
Merginos, su apimtimis 80-101cm, kokio dydzio Cafe capri in wool ziureti? 6 tiktu?  g.gif ar jau 8 reiktu?  g.gif

Sakyciau 6 gal. Nes 2 d. tinka su 93-95. 4 turetu tikti su 96-98/99, tad jums 6 pagal mane.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2013 05 04, 06:13)

jei slaunys plonos tada- 6, jei stambokos tada 8 4u.gif
Atsakyti
Koki dydi imti siu dzinsiuku su 90 cm klubais? http://www.jcrew.com...p;bmUID=jVAH0V6
Atsakyti
bigsmile.gif bus gyvatinis tippis
http://www.jcrew.com...~~~~~/94051.jsp

Yra xl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 04 gegužės 2013 - 11:31
Kaip sito dydziai? Ar mazintas / didintas. Jei Tippi S dydzio tinka, ar tiks toks M?

http://factory.jcrew...~~~~~/98617.jsp
Atsakyti
QUOTE(audra.vaitkuviene @ 2013 05 03, 17:14)

Turiu 3 J.Crew megzukus: vienas XXS, kitas XS, o trečias S. O tarp pažastų visiems 41-42 cm. Perkant žiūriu išmatavimus ir kartais tiesiog vadovaujuosi nuojauta, merginų patarimais.
Supratau viena - J. Crew dydžiai labai dažnai neatitinka ax.gif
Atsakyti
Gal kas turit tokia suknute? Kaip ji realiai atrodo? patenkintos kurios nesiojat?
forume yra pardavime 6 dydis, tai svarstau-

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 05 04, 15:54)
Nesutinku, nera taip paprasta parduoti netikusi daikta cia, nors ir viskas su juo gerai ir kaina nuleista ir kazkada visoms jo reikejo schmoll.gif  biggrin.gif
Sutinku su zaRaza, kai pardavinejamas kad ir uz mazesne kaina, kazkodel jau niekam jo nebereikia, nebelieka azarto, o ir daugiau isijungia protas: ar reikia, ar vertas kainos ir pan. g.gif  biggrin.gif

Aš kaip tik pirmiausiai pasižiūriu kas yra temoje pardavime, o jei kažko nerandu, tada užsakau per tarpininkę. Forume jau preke atkeliavus, gali pamatuot, primest ar mazdaug tiks, be to nereikia taip ilgai laukt. Ir nepasakyciau, kad netinkančius daiktus atiduoda pigiau...Man užsisakyt megztukus pavyko pigiau, negu čia jau parduodami.
Atsakyti