Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 03, 10:01)
mano manymu abu puikiai tiktu. kodel jus manot kad tik  ant klubu jie nesiojami?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 02, 10:27)
Jau kai pricituojat tai neina suprast kas ko klausia  unsure.gif

inga_, del dzinsiuku, raso, kad atitinka dydi ir as imciau savo iprastai devima  4u.gif

ačiukas, bandysiu 27 dyd. įprastą g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 03, 08:51)
ugis 174
jei tureciau siauresnius pecius bciau emusi xxs. nes per krutine ji buvo didoka. teko siuvejai isiuvus  koreguoti wink.gif

o pacios bliuskutes ilgis tiko, nebuvo per trumpa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 05 03, 09:10)
Egluciauskas, deriniai  thumbup.gif  o jau dėl inkariukų kaip pavydu  blush2.gif  taip ir nenusipirkau aš jų, po to dingo ta bliuzele ir nebepagavau  verysad.gif

pasiseke man wink.gif
bet is parduotuves tyrbut jau neimanoma nupirkt tos bliuskutes....
Papildyta:
QUOTE(driu @ 2013 05 03, 10:31)
o pacios bliuskutes ilgis tiko, nebuvo per trumpa?  4u.gif

ilgis tikrai pakankamas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 05 03, 09:29)
ačiukas, bandysiu 27 dyd. įprastą g.gif  ax.gif

Ingut, šiek tiek komentarų apie liberty džinsiukus radau čia
Ta mergaitė juos matavosi dydžiu didesnius, nei įprastai nešioja 4u.gif
Atsakyti
driu, egliuciauskas, puikiai abi atrodot wub.gif
Dar pagirsiu Siuos dzinsiukus, jau kokie minksti wub.gif Dydi pilnai atitinka. Su 98 emiau kaip iprastai 28 dydi. Tik aukstaugems gal jie bus trumpoki kaip ant manekenes, o su mano 155 cm ju trumpint nereikia, pilno ilgo dzinsai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jucke @ 2013 05 03, 10:42)
Ingut, šiek tiek komentarų apie liberty džinsiukus radau čia
Ta mergaitė juos matavosi dydžiu didesnius, nei įprastai nešioja  4u.gif

Mano patirtis rodo, kad jeigu raso "True tu size", tai ir reikia imti savo iprasta dydi, nes pilnai atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 05 03, 11:28)
Driu, bais grazu!!!  wub.gif
Issiduosiu - klasikiniai  sijonukai, nzn, man jie nelimpa, na kazkodel bisk bobiskiniai atrodo, o sis l grazus, skanu, jaunatviska! Na, aisku ir pateikusi graziai, figura -  wub.gif  buciau diedas, dovanociau geliu  lotuliukas.gif  thumbup.gif
As vakar ejau i mamyciu diena, tai pasipuosiau sawo ryskaliuku paltuku Symphony, nesinorejo eit juodai pilkai apsirengus. L juom patenkinta. Jei imes i sale ciupkit, grazuolis jis. Tokiems orams pats tas... gyvai spalwa dar ryskesne.

lauryna, del klasikinių sijonukų galėčiau 50 x50 sutikt. žiūrint, kur su tais sijonukais einame, standartiniai sijokai klasika, kaip ir paltukai, priduoda elegancijos, pvz. aš deduosi tik į renginius, spektaklius ir va, kaip jūs išsipuošėte į mamyčių šventę, tai norisi pasitempimo ir elegancijos, tai man NEBOBIŠKA, schmoll.gif schmoll.gif solidu ir tvarkinga man,
na jei į gatvę ir kasdien norisi sportiškų, patogių rūbų.
o kai kam čia mamytėm, tai ir aprangos kodas reikalauja tokių sijonukų wub.gif wub.gif
aš iki j.crew nei vieno sijonuko neturėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tokio tipo įdėsiu kelius savo bobiškus variantus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

šitas biškutį pasiglamžęs, stovėjo maišiuke, laukė sezono tongue.gif
user posted image

dar vieną turiu vintage berry, tik nepasidarius dar foto, taip pat maišiuke sezono laukia lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 05 03, 13:57)
ar man nerodo ar nebespejau i traukini? smile.gif
Papildyta:

matau ne man vienai nepasiseke  biggrin.gif

Man vis dar rodo tongue.gif
inga_, puikiai visi rubeliai tinka 4u.gif
Koks tos zvynuotos palaidines dydis ant Taves?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 05 03, 13:53)
inga_, kiek sekundziu foto palaikei idejusi? biggrin.gif

bent jau i AZ imesk zvilgtelti, nugis smalsu baisiai tongue.gif  4u.gif

laukiau labai ilgai beveik valanda laiko ax.gif tai matyt 12,45iki 13;28 tongue.gif tongue.gif
matyt visos pietavote, dabar aš darbuke, nenorėjau ilgiau laikyti. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 03, 14:05)
va va. gal ir man koks pavojus gresia biggrin.gif

tik man pasiseke. visas foto maciau. ir visos patiko wink.gif

gerai drinks_cheers.gif matei, bet nieko nekomentavai, vadinasi nieko gero ax.gif
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2013 05 03, 14:00)
Man vis dar rodo  tongue.gif
inga_, puikiai visi rubeliai tinka  4u.gif
Koks tos zvynuotos palaidines dydis ant Taves?

kurios dvi žnynuotos ten buvo??
juoda su bumbulais xs
balta S nes turėjau xs bet ma per krutinę šiek tiek kėlė, tai persisakiau S kai pagavau mirksiukas.gif
o ką?
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 05 03, 14:13)
laukiau labai ilgai beveik valanda laiko ax.gif  tai matyt 12,45iki 13;28  tongue.gif  tongue.gif
matyt visos pietavote, dabar aš darbuke, nenorėjau ilgiau laikyti.  4u.gif
Papildyta:

gerai  drinks_cheers.gif  matei, bet nieko nekomentavai, vadinasi nieko gero ax.gif
[b]

oi ne. ikisau nosi i tema ir islekiau i kursus. o dabar kaip komentuoti kai nuotrauku nera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man tas su kaspineliu grazus derinukas wink.gif toks klasika.. wub.gif tik va noriu paklaust ar nepukuoja juodu rubu?

ir dar, kai kriause ant marskinuku nesioji, tai man arba norisi marskinuku rankoves atraitoti ant megstuko arba tada tiek daug neiskisti paciu marskinuku rankoviu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciauskas: 03 gegužės 2013 - 13:30
QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 03, 14:23)
oi ne. ikisau nosi i tema ir islekiau i kursus. o dabar kaip komentuoti kai nuotrauku nera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man tas su kaspineliu grazus derinukas wink.gif toks klasika.. wub.gif  tik va noriu paklaust ar nepukuoja juodu rubu?

ir dar, kai kriause ant marskinuku nesioji, tai man arba norisi marskinuku rankoves atraitoti ant megstuko arba tada tiek daug neiskisti paciu marskinuku rankoviu  ax.gif

ne taip nenešiosiu tik taip užsimečiau, tą kriaušę prie to sijonuko, dar nėjau schmoll.gif , nes per šiltą būtų viską susidėjus biggrin.gif sukarštuočiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 05 03, 14:15)
na va, pamaciau ir as, ale kaip mandrai ieskoti reikejo lotuliukas.gif
inga_, grazu thumbup.gif  ziuriu jau ir tie zalieji batukai atkeliave mirksiukas.gif

tik viena derinuka pakritikuosiu  smile.gif  4u.gif  nu  nesiziuri man  kartu graziai kriause su tuo languotu sijonuku.... ax.gif , nors atskirai kiekvienas rubas thumbup.gif ....

bet aš šitos foto nekėliau į temą mieloji, aš vienai merginai čia foto dariau, kad man nelabai tas derinukas schmoll.gif aš esu tą kometavusi, kad dublin sijonukas su kriauše netinka, tai tiek 4u.gif
Atsakyti
inga_, o pukuoja tas kaspinuotas megstukas? g.gif
ant juodo sijonuko nelieka baltu puku?
Atsakyti