Dideja visos foto labai grazios, bet va antram man noretusi prie svarko gal ne dzinsu, o kokiu kelyciu ar sijonuko
o del to geltono megztukelio, o emet toki pat dydi kaip ir nesiojate ?
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 05 01, 17:00)
rodausi ir as savo sortukus... siek tiek pasiglamze cia
emiau O dydi. per liemeni dydis idealiai,bet patys sortai kaip ir per dideli rodos,uzpakaly toks kabantis modelis,nera aptempti,iki puses aptempti o po to krenta tiesiai taip.. kazin jei imant OO dydi,ar nebutu persiauri per liemeni
emiau O dydi. per liemeni dydis idealiai,bet patys sortai kaip ir per dideli rodos,uzpakaly toks kabantis modelis,nera aptempti,iki puses aptempti o po to krenta tiesiai taip.. kazin jei imant OO dydi,ar nebutu persiauri per liemeni
pati neturiu nei vienu j.crew sortu, bet man atrodo, kad Jums vistik didoki jie
QUOTE(proksi @ 2013 05 01, 17:05)
1. Dideja visos foto labai grazios, bet va antram man noretusi prie svarko gal ne dzinsu, o kokiu kelyciu ar sijonuko
2. o del to geltono megztukelio, o emet toki pat dydi kaip ir nesiojate ?
2. o del to geltono megztukelio, o emet toki pat dydi kaip ir nesiojate ?
1. Aciu Svarkelis nera labai grieztas ir ipareigojantis, rankogalius dryzuotus atlenkus tai , manau, galima ir prie klasikiniu kelniu-sijonu deti ir prie dzinsiuku, na, bet cia jau kiekvienos skonio reikalas
Taip, mano S dydis , toki ir emiau
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2013 05 01, 16:54)
visi 4 variantai puikiai atrodo, ypač tie pirmieji du, bet šiaip su visais keturiais gražiai suderinti ir visi puikiai tinkami dideja, labai gražiai tau tie džinsiukai
Aciu, Inga
QUOTE(laurita99as @ 2013 05 01, 17:04)
Aciu
Laukiu kada pradesiu deveti, o tai is visu idetu rubu, tik marskinukai pranesioti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 01, 13:25)
Pora derinuku
na va as visada ir sakiau kad cafe capri ant kuduciu geriausiai ziurisi
QUOTE(proksi @ 2013 05 01, 15:17)
o emet toki pat dydi kaip ir nesiojate ?
as nesioju xs-s emiau s, tai man toks laisvokas, norejau pasikeist i mazesni bet kadangi neradau tai nesioju ir toki
DIDEJA, man visi variantai
SAULELEE, tikrai didoki atrodo
QUOTE(enura @ 2013 05 01, 17:15)
o tai Tu tai jau ne kudute, ane?
Musu klubai kiek atsimenu vienodi mazdaug, o per visur kitur Tu smulkesne uz mane, o as saves stambia ar stora neskaitau
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2013 05 01, 17:19)
Dekui
jo, megztukas galetu buti ilgesnis, dydis mano , S, o va ilgio ciut ir truksta
zemesnems mergaitems jis turetu ziuretis graziau
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 05 01, 17:22)
man irgi atrodo,kad didoki
šortukų spalva labai graži, gaila nėra foto iš sėdmenų pusės? tai tada is vis pasimatytų kaip jums atrodo, iš priekio jo kažkiek matosi kad į laisvumą, bet jei juosmuo gerai, tai 00 dyd. gali veržti per juosmenį
Papildyta:
[quote=inga_,2013 05 01, 15:11]
[quote=vilmabu,2013 05 01, 14:03]
atpigino Liberty toothpick jean in Tresco floral ir namazai naujoviu siandien prikrove
merginos, nebūkite nedraugiškos trečią kartą rašau, kokį dydį reiktų kelnyčių,
in tresco floral su 93 cm klubais ir ugiu 167 cm koki imti man usa26 ar 27 dyd. geriau? dekoju kas patarsite
[/quote]
dideja per tavo derinukai užgožė mano klausimą
QUOTE(Dideja @ 2013 04 30, 13:11)
bet gi jie is sintetikos
as turiu, labai fainas salikelis.
QUOTE(Dideja @ 2013 05 01, 16:21)
o tai Tu tai jau ne kudute, ane?
Musu klubai kiek atsimenu vienodi mazdaug, o per visur kitur Tu smulkesne uz mane, o as saves stambia ar stora neskaitau
klubai vienodi nesakiau kad mes storos bet va buna ir kudesniu
nu nors tu ka man atrodo, kad sis modelis tikrai daugiau toms pas ka slaunys plonos ir uzpakalis plokstesnis
QUOTE(enura @ 2013 05 01, 17:55)
nu nors tu ka man atrodo, kad sis modelis tikrai daugiau toms pas ka slaunys plonos ir uzpakalis plokstesnis
Enura, kazin, nes pas mane slaunys tikrai nera storos, o ir uzpakalis is plokstesniu, ir vis tiek tos kelnytes nekaip atrode. Daugiau net nebesizvalgau i jas.
Beje, gavau marskinukus, kuriu taip norejau - peri plaid. Labai mieli marskinukai, tokie minkstuciai, lyg plona flanele. Tiesa, jie ten raso 1 proc. spandex, bet jo man visiskai nesijaucia Emiau 4 dydi su 91 per krutine ir placiais peciais/nugara, tai man laisvoki, ypac per liemeni, bet man grazu taip. Jei netingesiu, idesiu paskui foto.
QUOTE(vilmabu @ 2013 05 01, 14:03)
Ilgis 26" gal dėl to nors ant manekenės jis tikrai ne toks atrodo
Dideja derinukai
QUOTE(Renata123 @ 2013 04 29, 17:25)
Laba diena!
Gal galite patarti kokio dydzio sijonuko rekia su 64-93.
Aciu!
Atsiprasau uz skolinta foto!
Gal galite patarti kokio dydzio sijonuko rekia su 64-93.
Aciu!
Atsiprasau uz skolinta foto!
Pasikartosiu su klausimu.
Pamenu, kad tikrai is cia besilankanciu kazkas, o gal net ir kelios nares turejo toki sijonuka.
Buciau labai dekinga uz pagalba!
Arba gal kas zino koks jo pavadinimas?
QUOTE(Dideja @ 2013 05 01, 15:40)
Grazus derinukai, tokie svelniai pavasariski
o tai koks Jusu ugis, kad teko kelnes ilginti?
o tai koks Jusu ugis, kad teko kelnes ilginti?
174 cm
Papildyta:
QUOTE(Sigitara @ 2013 05 01, 16:28)
jo.didinta ta bliuzele. man turinciai 85 mazdaug krutine, siuveja siek tiek isiuvus krutineje pakoregavo.nes butu buvusi per didele ...
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 01, 18:59)
Pasikartosiu su klausimu.
Pamenu, kad tikrai is cia besilankanciu kazkas, o gal net ir kelios nares turejo toki sijonuka.
Ar ne toki pardavinejo isparduotuveje? paziurekite ten ismatavimus