Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Pora derinuku 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 05 01, 08:07)
Nesutikčiau blush2.gif  ax.gif Turiu Vibrant Flame spalvikę-normalus medvilninis megztukas, nėra tysaliukas, man neišsitampė, kokybė be priekaištų ir, sakyčiau, kad dydį atitinka-nešioju M ir jo M turiu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man irgi netysaliukas atrodo, normalus. del issitampymo nepasakysiu nes tik porakart devejau ir dar neskalbiau. pas mane baltos spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 05 01, 14:01)
drinks_cheers.gif man irgi netysaliukas atrodo, normalus. del issitampymo nepasakysiu nes tik porakart devejau ir dar neskalbiau. pas mane baltos spalvos  4u.gif

Mano skalbtas skalbimo mašina-nieko nenutiko, liko tox pats, koks ir buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 01 gegužės 2013 - 14:05
[quote=vilmabu,2013 05 01, 14:03]
atpigino Liberty toothpick jean in Tresco floral ax.gif ir namazai naujoviu siandien prikrove biggrin.gif

situ kelnyciu su 93 cm klubais ir ugiu 167 cm koki imti man usa26 ar 27 dyd. geriau? g.gif ax.gif dekoju kas patarsite
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2013 05 01, 10:18)
http://factory.jcrew...p;bmUID=jVpghg2.        Merginos, o sitas nemazintas/didintas? S nebuvo, tai uzsisakiau xs, tai neramu dabar

turiu tokia, tik kitos spalvos.
turiu XS. del placiu peciu emiau toki dydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 05 01, 15:21)
Grazu thumbup.gif , kelnyciu ilgis labai geras

siuvejos deka tas kelniu ilgis biggrin.gif nes buvo gerokai per trumpos ax.gif bet uztai dabar neliko atlenkto krastelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 01, 15:23)
siuvejos deka tas kelniu ilgis  biggrin.gif  nes buvo gerokai per trumpos  ax.gif  bet uztai dabar neliko atlenkto krastelio blush2.gif

Grazus derinukai, tokie svelniai pavasariski smile.gif

o tai koks Jusu ugis, kad teko kelnes ilginti?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 05 01, 14:25)
Mano geltonos spalvos, citrus lime ar pan. vadinasi, tai dydis irgi atitinka, deviu S, sio irgi S tiko smile.gif
Del kokybes nezinau, nes dar nedevetas ax.gif

vat as irgi citrinini ziuriu, o ne skystas ? ar netrumpas ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 05 01, 16:01)
drinks_cheers.gif man irgi netysaliukas atrodo, normalus. del issitampymo nepasakysiu nes tik porakart devejau ir dar neskalbiau. pas mane baltos spalvos  4u.gif

o emet toki pat dydi kaip ir nesiojate ?

Ditele kaip visada aciu uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
[quote=inga_,2013 05 01, 15:11]
[quote=vilmabu,2013 05 01, 14:03]
atpigino Liberty toothpick jean in Tresco floral ax.gif ir namazai naujoviu siandien prikrove biggrin.gif

situ kelnyciu su 93 cm klubais ir ugiu 167 cm koki imti man usa26 ar 27 dyd. geriau? g.gif ax.gif dekoju kas patarsite prasau labai verysad.gif verysad.gif ax.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 05 01, 15:14)
turiu tokia, tik kitos spalvos.
turiu XS. del placiu peciu emiau toki dydi mirksiukas.gif

tai kaip suprantu, kazkiek didintas, taip ? blush2.gif
Beje, derinukai labai dailus drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as uzsimeciau paziureti ka rengtis prie siu sviesiu dzinsiuku smile.gif

Variantas 1
user posted image

Variantas 2
user posted image

Variantas 3
user posted image

Variantas 4
user posted image
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2013 05 01, 16:17)
vat as irgi citrinini ziuriu, o ne skystas ? ar netrumpas ?  ax.gif

jis tikrai plonutis toks, bet vistiek fainas smile.gif nera trumpas
va, mano pirma foto paziurekit, kaip atrodo, mano ugis 172 cm 4u.gif
Atsakyti
rodausi ir as savo sortukus... siek tiek pasiglamze cia

emiau O dydi. per liemeni dydis idealiai,bet patys sortai kaip ir per dideli rodos,uzpakaly toks kabantis modelis,nera aptempti,iki puses aptempti o po to krenta tiesiai taip.. kazin jei imant OO dydi,ar nebutu persiauri per liemeni g.gif
Atsakyti