Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Mergaites, gal kas turite toki kaklo papuosala is Factory? Kaip jis gyvai atrodo?
Dabar kainuoja 44.50 jau su nuolaida. Ar yra tikimybe kad dar nuleis kaina?

http://factory.jcrew...01907/01907.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquamarine79: 29 balandžio 2013 - 18:10
June24, tašiukas labai wub.gif wub.gif wub.gif
Aš pakomentuosiu šiandien pranešiotus Factory printed cotton-silk classic popover - labai malonūs ir faini wub.gif Su 92 cm per krūtinę, ūgiu apie 179 ėmiau S-tiko, neveržia, per krūtinę neskečia, rankovės netrumpos ir atrodo thumbup.gif . Nebeturiu nuorodos, tai foto įmesiu blush2.gif ax.gif

user posted image

Ir pagaliau gavau savo išsvajotą flamingą-irgi ėmiau S-tiko puikiai ir trikotažiukas fainas-minkštas, neskystas, nei per plonas, nei per storas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 04 29, 19:48)
Aš pakomentuosiu šiandien pranešiotus Factory printed cotton-silk classic popover - labai malonūs ir faini wub.gif

A jooo, sitie grazuoliai wub.gif bigsmile.gif
Mano dar kabo nedeveti ax.gif

stai ju nuoroda http://factory.jcrew...21763/21763.jsp 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 29 balandžio 2013 - 18:57
QUOTE(Dideja @ 2013 04 29, 18:50)
A jooo, sitie grazuoliai wub.gif  bigsmile.gif
Mano dar kabo nedeveti ax.gif

bigsmile.gif aš taip gerai su jais jaučiaus šiandien, dar buvau factory perliukus įsisegus į ausis, tai taip gerai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 04 29, 19:52)
bigsmile.gif aš taip gerai su jais jaučiaus šiandien, dar buvau factory perliukus įsisegus į ausis, tai taip gerai tiko thumbup.gif

o ne per salta dar su jais g.gif ar kazkoki svarkiuka ar megztuka ant virsaus rengetes?
man jie tokie visai vasariniai,plonyciai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 29, 18:58)
o ne per salta dar su jais g.gif ar kazkoki svarkiuka ar megztuka ant virsaus rengetes?
man jie tokie visai vasariniai,plonyciai... smile.gif

Aš po švarku juos vilkaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 04 29, 19:48)

Oi, Jusu popover irgi pasaka smile.gif Kazkada buvau ji siuntus, bet nespejo pagaut mergaites.
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2013 04 29, 22:58)
Oi, Jusu popover irgi pasaka  smile.gif  Kazkada buvau ji siuntus, bet nespejo pagaut mergaites.

Tikrai faini drinks_cheers.gif aš juos atsitiktinai, budėdama ir gaudydama flamingą, Sale vieną kartą užmačiau ir pati draugės adresu kartu su tuo flamingu užsisakiau-neatsidžiaugiu, kad pasiėmiau rolleyes.gif Tiesą pasakius, aš juos sale tik porą kartų ir temačiau ax.gif
o aš dabar tirtinu kinkas, kad tik tiktų šitas factory mėlynas megztulis, nes vakar kažkaip sugebėjau S, o ne M nusiųst mergaitėm,ir atsikvošėjau tik jau gavusi, jog užsakyta doh.gif Na, bet šįryt įlindau į Gigio blogą, tai šiek tiek ramiau paliko-ji S turi, tai pažiūrėjus vizualiai man S turėtų būti gerai (ir geriau nei jai atrodyt biggrin.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes,
ataskaita apie paskutinius gautus pirkinukus smile.gif
sijonukas is factory smagus ir 2 dydis su 95 cm puikiai tinka, vasara bus mylimas i darba 4u.gif
http://factory.jcrew...p;bmUID=jSBS1BW

suknele 4 tall deja didele, tiek per krutine, tiek per liemeni, keliaus i isparduotuve, o labai gaila, tikejausi dar vieno mylimo rubelio i darba verysad.gif spalva landscape green smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/48444.jsp

Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 30, 09:12)
sveikutes,
ataskaita apie paskutinius gautus pirkinukus smile.gif
sijonukas is factory smagus ir 2 dydis su 95 cm puikiai tinka, vasara bus mylimas i darba  4u.gif
http://factory.jcrew...p;bmUID=jSBS1BW

driu, gal galesi realia foto imesti su tuo sijonuku?
as vis pagalvoju apie ji, bet man atrodo tie paraukimai negraziai ziuretusi g.gif gal ir klystu smile.gif

ir dar norejau paklausti , ar negavai dar palto Tall2 dydzio, kur laukei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 30, 08:16)
driu, gal galesi realia foto imesti su tuo sijonuku?
as vis pagalvoju apie ji, bet man atrodo tie paraukimai negraziai ziuretusi g.gif gal ir klystu smile.gif

ir dar norejau paklausti , ar negavai dar palto Tall2 dydzio, kur laukei?  4u.gif

graziai tie raukimai, jie nera labai ryskus, ir ten sonuose kiseniukai, man labai patiko, butinai nufotkinsiu siomis dienomis 4u.gif

paltuko laukiu nekantriai, siandien issiunte pastu, gal 4dieni jau turesiu ir komentuosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2013 04 29, 18:48)
Aš pakomentuosiu šiandien pranešiotus Factory printed cotton-silk classic popover - labai malonūs ir faini wub.gif Su 92 cm per krūtinę, ūgiu apie  179 ėmiau S-tiko, neveržia, per krūtinę neskečia, rankovės netrumpos ir atrodo thumbup.gif . Nebeturiu nuorodos, tai foto įmesiu blush2.gif  ax.gif

labai grazus sie, reiks ir man pagaudyt biggrin.gif si sezona taskiukai ant bangos smile.gif juozuko kepure labai prie musu dzinsiuku tiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 30, 08:34)
labai grazus sie, reiks ir man pagaudyt  biggrin.gif si sezona taskiukai ant bangos smile.gif juozuko kepure labai prie musu dzinsiuku tiktu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
driu, o to sijonuko tos klostės, kur kišenukai, nepūpso-aš vis žiūrinėju tą sijonuką, bet susilaikau dėl tų klosčių?
Atsakyti