As is jcrew viska perku xs, tai ir susagstomas tippi man geras xs.
Pasiziurejau Jcrew dydziu lenteles, tai ismatavimas 98 cm per krutine papuola i tarpa tarp M ir L, nes daugiau nei M, bet maziau nei L
QUOTE(karolinc' @ 2013 04 27, 15:07)
Susagstomi tippiai yra didinti 1,5 dydzio ir, as labai atsiprasau, bet 98 cm per krutine, tai jau ne M dydis.
QUOTE(June24 @ 2013 04 27, 16:24)
Pasiziurejau Jcrew dydziu lenteles, tai ismatavimas 98 cm per krutine papuola i tarpa tarp M ir L, nes daugiau nei M, bet maziau nei L
Aš irgi su 98 cm turiu visus M. Užsisakiau L, tikrai buvo didelis per visur. Mano ne tokia figūra, kad galėčiau vaikščioti apsitempusi Tai tikrai nesu į juos įsibraškinus.
Manau linamog su 98 cm perka S, nes ji lieknesnė dar
QUOTE(Auksuole @ 2013 04 27, 16:39)
Manau linamog su 98 cm perka S, nes ji lieknesnė dar
Kazkaip tippio susagstomo neturiu, bet kiti Jcrew susagstukai M ir L pas mane.
QUOTE(June24 @ 2013 04 27, 16:24)
Jus manes nesupratote, as sakau, kad jie negali atitikti dydzio, nes jei Jums tinka M dydis, tai akivaizdu, jog megztinukas didintas. Jokiu budu nesiulau Jums pirkti L
QUOTE(karolinc' @ 2013 04 27, 17:01)
Jus manes nesupratote, as sakau, kad jie negali atitikti dydzio, nes jei Jums tinka M dydis, tai akivaizdu, jog megztinukas didintas. Jokiu budu nesiulau Jums pirkti L
As supratau Jusu minti Tik pati susimasciau nes 98 cm nera nuolatine mano krutines busena, bet is inercijos ir toki ismatavima priskyriau M dydziui. Tai tiesiog, idomumo delei perziurejau keletos rubu puslapiu dydziu lenteles,tai pagal dali ju 98 cm is tikro dar yra M, pagal dali tarpe, o keletoj jau priskirta L. Taigi, likciau prie nuomones, kad tippis nera daug didintas, jei 98 cm krutinei M dydis yra pakankamai apgludes (gal net noretusi siek tiek laisvesnio).
Laba
kokio ilgio Cassic mini in felted woll?
kokio ilgio Cassic mini in felted woll?
Merginos, o kaip sitas megstukas, didintas? Su 80 cm po pazastukais , koki geriau dydi imti xxs ar xs?
QUOTE(Wika 111 @ 2013 04 28, 09:56)
Merginos, o kaip sitas megstukas, didintas? Su 80 cm po pazastukais , koki geriau dydi imti xxs ar xs?
trumpokas jis, o dėl dydžio tai S mažesnis už tippiu S. su 90 per krutine ok, nesiskecia, bet peciai, rankos aptemptos buvo. Bet labai dailus jis man su savo spalvom ir sagom
QUOTE(pasaka1 @ 2013 04 28, 09:01)
trumpokas jis, o dėl dydžio tai S mažesnis už tippiu S. su 90 per krutine ok, nesiskecia, bet peciai, rankos aptemptos buvo. Bet labai dailus jis man su savo spalvom ir sagom
O spalva atitinka internetine foto?
kas nors gal pirkote šitą ? Pakomentuoti galėtumėt
Ir kokio dydžio su 90 krutine ir 95 klubais reiktų šio gražuolio?
http://www.jcrew.com...~~~~~/88107.jsp
Ir kokio dydžio su 90 krutine ir 95 klubais reiktų šio gražuolio?
http://www.jcrew.com...~~~~~/88107.jsp
Kokio dydzio imti Chino sortukus su 90 cm klubais?