Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Dideja @ 2013 04 26, 07:09)
krista08, o koki tippi dydi emei? smile.gif

XS kaip ir visus megstukus is jcrew 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 26, 07:40)
XS kaip ir visus megstukus is jcrew  4u.gif

aisku smile.gif as vis svarstau del savo S dydzio tippi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 26, 07:50)
aisku smile.gif  as vis svarstau del savo S dydzio tippi ax.gif

Dideja, del to ruzavo tippi svarstai? Kad graziai jis Tau atrode nuotraukoje. Nors pati turejau lila tippi S dydzio, tai buvo per didelis doh.gif

Sviesus burbulinis XS yra siauriausias is kitu spalvu XS tippiu. Girdejau ir is kitu tokius atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 26, 10:28)
Dideja, del to ruzavo tippi svarstai? Kad graziai jis Tau atrode nuotraukoje. Nors pati turejau lila tippi S dydzio, tai buvo per didelis doh.gif

Sviesus burbulinis XS yra siauriausias is kitu spalvu XS tippiu. Girdejau ir is kitu tokius atsiliepimus.

Taip, Aireda, ir del ruzavo ir del hthr sandstone, jie vienodo dydzio, abu S smile.gif

As galvojau, kad jie visai normalus man, na, tokie lengvai apkrite, kol mergaites neispeike, kad per dideli biggrin.gif tai db svarstau g.gif smile.gif
Atsakyti
Dideja,taigi tikrai susitrauks išplovus maždaug 0,5 dydžio, o jeigu šiltam vandeny tai ir daugiau.Vieną pranešiokit ir išplaukit, tada matysit ką daryti su antru.Bet gerai ten viskas buvo tose foto.
Atsakyti
Gal turit kuri ir galit pakomentuot?Aciu 4u.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/85177.jsp
Atsakyti
O kaip susagstomu merino tippiu dydziai? didinti ar kaip paprastu panasiai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 27 balandžio 2013 - 13:54
QUOTE(pasaka1 @ 2013 04 27, 14:53)
O kaip susagstomu merino tippiu dydziai? didinti ar kaip paprastu panasiai?  g.gif

Kie cia buvo diskutuota sia tema, tai nuomones labai ivairios biggrin.gif Vienoms su 90 cm xxs geras, kitos su 92 cm jau M perka mirksiukas.gif Turbut labai individualu, priklauso nuo to kas kaip megsta nesioti. Mano nuomone susagstomi Tippi atitinka dydi, gal vos vos didinti. Man M puikiai tinka su 98 cm per krutine, nesu liekna ir per liemeni doh.gif todel gana graziai apgludes.
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2013 04 27, 15:03)
Kie cia buvo diskutuota sia tema, tai nuomones labai ivairios  biggrin.gif  Vienoms su 90 cm xxs geras, kitos su 92 cm jau M  perka  mirksiukas.gif  Turbut labai individualu, priklauso nuo to kas kaip megsta nesioti. Mano nuomone susagstomi Tippi atitinka dydi, gal vos vos didinti. Man M puikiai tinka su 98 cm per krutine, nesu liekna ir per liemeni  doh.gif  todel gana graziai apgludes.

Susagstomi tippiai yra didinti 1,5 dydzio ir, as labai atsiprasau, bet 98 cm per krutine, tai jau ne M dydis.
Atsakyti
Ačiū abiem, įsidėjus gražuolę garland spalvą M dydžio, ale su savo 90 ją krepšy ir paliksiu tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2013 04 27, 15:12)
Ačiū abiem, įsidėjus gražuolę garland spalvą M dydžio, ale su savo 90 ją krepšy ir paliksiu tada  biggrin.gif

as turiu merino tippi susagstoma cabernet spalvos S dydi su 93 krutine ir placiais peciais smile.gif tai nesakyciau, kad didelis, bet toks laisvai krentantis man jis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 27 balandžio 2013 - 14:17
QUOTE(karolinc' @ 2013 04 27, 15:07)
Susagstomi tippiai yra didinti 1,5 dydzio ir, as labai atsiprasau, bet 98 cm per krutine, tai jau ne M dydis.

Gal ir ne M, ir turbut vaikstau per daug apsitempus, ir L atrodytu geriau, taciau baigus maitint leliuka situacija pasikeis biggrin.gif Bet, kad susagstomi tippiai didinti 1,5 dydzio nesutiksiu.
Bet cia jau ir yra ta diskusija, apie kuria minejau praeitame poste biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo June24: 27 balandžio 2013 - 14:32