Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Dideja @ 2013 04 18, 07:33)
Tuomet gerai butu smile.gif

Atsimenat, mes neseniai aptarinejome,kokie batai tinka prie cafe capri ,kai as buvau imetusi derinukus su jomis, ir nusprendem, kad uzdari su raistukais nelabai ziurisi. Db pamaciau, kad ir j.crew manikene su tokiais batukais, tiesa spalviskai labai gerai priderintais, prie panasaus modelio kelniu smile.gif http://www.jcrew.com...~~~~~/52407.jsp

Dideja, bet sutik, tos kelnes ant manekenes siek tiek kitokios, siauresnes, be uzlenkimo mirksiukas.gif Ir spalva abieju sviesi.
Bet apskritai as manau, kad dabar viska galima derinti, kaip patinka. Juk visai neseniai ir raudonos derinys su ruzava buvo prastas skonis, o dabar ryski ciklameno spalva derinama su raudona arba taskuoti rubai su drizuotais ir pan. Taip ir su batais. Svarbu, kad bendras vaizdas butu tinkamas. Nes tos patrumpintos kelnes patrumpina vizualiai kojas, o jeigu dar batai apsunkina vaizda, tai kazka reikia keisti. Bet as cia tik teoriskai moku papostringauti, praktiskai nera taip paprasta ax.gif
Atsakyti
Daubare su 95 cm per klubus turiu ir 27 ir 28 dydi,geri abeji,tik 27 jau toki aptempti aptempti ,o 28 laisvesni,smagiau gal man su 28 ,tik aisku nesiojant jei prasitemps,tai bus laisvoki,nu bet kai sviesus vistiek reiks daznai skalbyi,tai vel susitrauks,as tai jusu vietoj gal 28 imciau,dar ziurint kokios kojos jei storesnes tai tikrai tik 28 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 18, 10:17)
Dideja, bet sutik, tos kelnes ant manekenes siek tiek kitokios, siauresnes, be uzlenkimo mirksiukas.gif Ir spalva abieju sviesi.

drinks_cheers.gif smile.gif

Aireda, o ko nieko neparasei apie mano vizija "pilka su modern red"? biggrin.gif

Siaip tai dar atsiminiau , kad turiu Factory tokia raudona medvilnine bliuskyte http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/92984_R...pdp_fs418$

na, bet Naomi top gi silkas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 18 balandžio 2013 - 09:42
Pasirodo tos Toothpick jean in garment-dyed twill su 168 ugiu geriau Tall ziurisi: nei ilgos nei per trumpos. Spalva blue grotto, tikejausi tamsesnes ryskesnes, sita nelabai man patinka.
Antroje foto papuosalas is factory. Pasirodo visai nemazas, nera labai blizgus, patiko grandines ilgis.
68-94, 27Tall ax.gif

user posted image
user posted image

Dideja, pamirsau apie vizija doh.gif

Pilka su raudona grazus derinys wub.gif , tik bateliai bus galvos skausmas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 18, 10:29)
Pasirodo tos Toothpick jean in garment-dyed twill su 168 ugiu geriau Tall ziurisi: nei ilgos nei per trumpos. Spalva blue grotto, tikejausi tamsesnes ryskesnes, sita nelabai man patinka.

Su jusu ugiu tall? Tai man turbut su 180 cm i jas net nesidairyti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 04 18, 10:44)
Su jusu ugiu tall? Tai man turbut su 180 cm i jas net nesidairyti?  doh.gif

na, bent jau pilno ju ilgio nesitiket mirksiukas.gif

as su 172 cm irgi Tall turiu, na, trumpesnes, nei Airedai, bet man ir tokios grazu smile.gif
Atsakyti
Dideja mirksiukas.gif Ne mano ta zydra spalva, reklamineje nuotraukoje ji tamsesne. O tas factory nieko ypatingo, bet norejau ant ilgos grandineles kazko ax.gif

Pagal ideja tie dzinsai ir turi buti trumpi, bet man patiko butent sis Tall ju ilgis, cia kaip kam mirksiukas.gif Turiu 3 poras to paties dydzio tokiu dzinsu ir visi skirtingo dydzio, skirtingai guli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 18 balandžio 2013 - 09:52
Aireda, o koks vidines siules ilgis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 18 balandžio 2013 - 09:58
QUOTE(Dideja @ 2013 04 18, 11:00)
na, as cia ir sumaliau doh.gif neisiskaiciau Tavo posto ax.gif

turejau omeny ta papuosala trumpa pirmoj foto, kad man nelabai , o tas ilgasis tai  thumbup.gif

Kad, ne, tai factory nieko prasmatnaus, o tas pirmas yra rankdarbis is tikru akmenuku, jo spalva labai grazi, tik foto gal niekaip atrodo arba nelabai tinka ax.gif

Dzinsu vidines siules ilgis - 75 cm.
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 04 18, 09:44)
Su jusu ugiu tall? Tai man turbut su 180 cm i jas net nesidairyti?  doh.gif

Nesidairykit schmoll.gif Visų toothpick džinsų Tall ilgis tik 30", pasibaigs jie jums ties puse blauzdų (jau pasimokiau).
Atsakyti
Gal kuri turite si svarkeli?Koki dydi reiktu imti su 87cm krutine?

http://www.jcrew.com...~~~~~/40203.jsp
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2013 04 18, 11:40)
Nesidairykit  schmoll.gif  Visų toothpick džinsų Tall ilgis tik 30", pasibaigs jie jums ties puse blauzdų (jau pasimokiau).

O koks jusu ugis? Nes va viena mamyte isparduotuvej pardavineja 30 regular ir vidine siule 77 cm, tai tall turetu buti dar ilgesni g.gif
Beje ar tik ne girl not 4you turi tuos dzinsiukus? Man atrodo ji irgiauksta yra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 18 balandžio 2013 - 11:25