Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Dideja @ 2013 04 24, 16:32)
mano tippi cardigan, tai nepasakyciau , kad labai burbuluotusi, na atsiranda vienas kitas burbuliukas ant rankoviu ax.gif tai ir megztukeliai , manau, neturetu, nes ta pati merino vilna smile.gif

Aciu.... butu toks pat modelis tik su silku.... tai nesiveltu. bet aisku ir kaina butu kitokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 04 24, 16:29)
Mergaites ar TIPPI megstukai labai burbuliuojasi ar ne?

Manieji ne. Tippi isvis laikau vienu labiausiai pasiteisinusiu pirkiniu is jcrew 4u.gif
Atsakyti
na va, uzsisake man jcrew taskuotus dzinsus tall 26, ziuresiu, ar neiskrisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 24 balandžio 2013 - 16:03
QUOTE(kavamale @ 2013 04 24, 17:03)
na va, uzsisake man jcrew taskuotus dzinsus tall 26, ziuresiu, ar neiskrisiu  biggrin.gif

O kokie klubai pas jus? Jaučiu ir man reikia imti, tik nežinau ar užteks 26 ir kaip čia su tom apimtim bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 24, 18:16)
O kokie klubai pas jus? Jaučiu ir man reikia imti, tik nežinau ar užteks 26 ir kaip čia su tom apimtim bus  g.gif

pas mane dabar labai kinta apimtys del sporto, va dabar oasimatavau, tai lyg 92 cm g.gif praeita vasara buvo 93-94 cm, gal grisiu prie ju. Kiek pamenu, pas jus labai panasu, ar ne?
as linkstu prie to, jog pamesiu, bet taip knietejo pasimatuoti, visgi mazesnio dydzio tall jau nera. Nors gal butu buve protingiau paprasyti ismatavimu, turi cia ne viena juos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 24 balandžio 2013 - 16:19
QUOTE(kavamale @ 2013 04 24, 17:19)
pas mane dabar labai kinta apimtys del sporto, va dabar oasimatavau, tai lyg 92 cm g.gif  praeita vasara buvo 93-94 cm, gal grisiu prie ju. Kiek pamenu, pas jus labai panasu, ar ne?
as linkstu prie to, jog pamesiu, bet taip knietejo pasimatuoti, visgi mazesnio dydzio tall jau nera. Nors gal butu buve protingiau paprasyti ismatavimu, turi cia ne viena juos  blush2.gif

25 dydis atitinka AE džinsų 2 daug maž, išsiaiškinau biggrin.gif pas mane buvo 92 prieš nestuke.gif , tai nežinau kaip čia daryt ar 26 ar 27 imt g.gif
Atsakyti
Naomi top didinta? O kuo skiriasi Naomi nuo Nicky top? Jos tokios panašios man atrodo ax.gif
Atsakyti
Lauryna50, gal galite pamatuoti taškuočius džinsiukus per liemenį ir klubus (ties klynu)? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 24, 18:36)
25 dydis atitinka AE džinsų 2 daug maž, išsiaiškinau  biggrin.gif  pas mane buvo 92 prieš  nestuke.gif , tai nežinau kaip čia daryt ar 26 ar 27 imt  g.gif

o velnias, cia butent siu? doh.gif nes AE turiu 2 dydi dzinsu ir 4 dydi jegginsu, kurie, beje, man jau per liemeni didoki. Reik nusiteikt, kad iskrisiu biggrin.gif doh.gif
as vietoj jusu neabejotinai imciau 26 dydi ir tikeciaus, kad nebus didoki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 24, 17:40)
Naomi top didinta? O kuo skiriasi Naomi nuo Nicky top? Jos tokios panašios man atrodo  ax.gif

Nicky tikrai be pamušalo (turiu-labai wub.gif ), o Naomi, man rodos, su rolleyes.gif
Atsakyti
Gyte, dzinsinio svarkiuko ismatavimai, xs dydis, svarkiukas su elastanu
Tarp pazastu 44 cm
Visas ilgis 50 cm
Rankove nuo petuko 57 cm

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 04 24, 20:31)
Nicky tikrai be pamušalo (turiu-labai wub.gif ), o Naomi, man rodos, su rolleyes.gif

Ačiū ax.gif

O kas turit Naomi, kaip ji? ax.gif Dar Nicky galima skalbimo mašinoj skalbti, aš užsisakiau Naomi šiandien, bet man jos susimaišė, aš pasirodo ankščiau Nicky norėjau doh.gif Bet kai tokios panašios foto atrodo ir susipainiojau su pavadinimais biggrin.gif
Atsakyti