Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(zaRAza @ 2013 04 23, 10:54)
Zinau, kad vaikiska. Bet vienas matmenu apie 35cm, tai nera labai mazia. Idomu butu pamatyti, kai ji gyvai atrodo, bet niekur neradau.

Knisau ir as neradau kaip or ji atrodo ..

http://www.polyvore......blogspot.com/

http://pinterest.com...84265182757816/
Atsakyti
Lauryna50, o man nelabai tos auksines sagos, nors jcrew jas labai megsta. Jos turi buti tikrai labai kokybiskos, kad nenupigintu rubo.

Lauryna50, o ta jcrew apyranke ar tiktu plonesniam riesui, nes bijau pirkti apyrankes is jcrew, mano riesas plonas, tai standartines tiesiog krenta nuo rankos. Bet viena jcrew vis delto turiu, nes atsiliepimuose rase, kad tinka plonam riesui, tai tikrai tokia ir yra.

Dideja, as irgi pakankamai konservatyvi, bet reikia lauzyti stereotypus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 23, 15:29)
Lauryna50, o man nelabai tos auksines sagos, nors jcrew jas labai megsta. Jos turi buti tikrai labai kokybiskos, kad nenupigintu rubo.

Lauryna50, o ta jcrew apyranke ar tiktu plonesniam riesui, nes bijau pirkti apyrankes is jcrew, mano riesas plonas, tai standartines tiesiog krenta nuo rankos. Bet viena jcrew vis delto turiu, nes atsiliepimuose rase, kad tinka plonam riesui, tai tikrai tokia ir yra.

Dideja, as irgi pakankamai konservatyvi, bet reikia lauzyti stereotypus biggrin.gif

Sutinku, kad atsargiai reikia su sagomis, as todel ir noriu apsiwilkusi swarka rinktis jas. kad atrasti tinkamiausia varianta. Jei ka pakeisiu, parodysiu mirksiukas.gif Aireda, o pati matei tas auksines Crew sagas? Man tai jos l grazios, bet, zinoma, skonio reikalas! Siaip, tikrai nesu ypatinga blizguciu gerbeja... friends.gif
Apyranke pakankamai siaura. Mano riesas taip pat plonytis. Ji l idomi (jau minejau temutej), atejo nesupinta ir cia dar reikia sugalwoti kaip graziai ja supinti... 20.5cm Iseitu ilgis ant rankos.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 23, 15:42)
Sutinku, kad atsargiai reikia su sagomis, as todel ir noriu apsiwilkusi swarka rinktis jas. kad atrasti tinkamiausia varianta. Jei ka pakeisiu, parodysiu  mirksiukas.gif Aireda, o pati matei tas  auksines Crew sagas? Man tai jos l grazios, bet, zinoma, skonio reikalas! Siaip, tikrai nesu ypatinga blizguciu gerbeja...  friends.gif
Apyranke pakankamai siaura. Mano riesas taip pat plonytis. Ji l idomi (jau minejau temutej), atejo nesupinta ir cia dar reikia sugalwoti kaip graziai ja supinti...  20.5cm Iseitu ilgis ant rankos.

Turiu jcrew svarkus su tokiom sagom ir ten man jos savo vietoje, t.y. visai dera, bet jau reikia rinktis papuosalus, kad nesipjautu su jom g.gif Taip, jcrew jos kokybiskos, sunkios. Ypac tos su inkarais wub.gif

Mano riesas, jeigu gerai prisimenu, apie 16 cm. ir delnas ne platus, tai gal ir sita apyranke kristu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 23, 15:49)
Turiu jcrew svarkus su tokiom sagom ir ten man jos savo vietoje, t.y. visai dera, bet jau reikia rinktis papuosalus, kad nesipjautu su jom g.gif Taip, jcrew jos kokybiskos, sunkios. Ypac tos su inkarais wub.gif

Mano riesas, jeigu gerai prisimenu, apie 16 cm. ir delnas ne platus, tai gal ir sita apyranke kristu g.gif

Maniskis 15.5cm, tai tikrai nekristu. Na va, dar viena matmeni zinosiu... biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kelinta siandien pilde ir crew, ir factory?
laukem laukem - nesulaukem, isejom su mazium i parka smile.gif
o grizusi supratau, kad pilde, bet jau nieko nera, ko reiketu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 23 balandžio 2013 - 15:07
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 23, 16:01)
Maniskis 15.5cm, tai tikrai nekristu. Na va, dar viena matmeni zinosiu...  biggrin.gif

Supratau, aciu 4u.gif Aha, pravartu ir tokiu matmenys zinoti biggrin.gif
Atsakyti
LOCKETS, pilde kazkur po 14val ax.gif Geriau daugiau lai taip nebedaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 23, 15:15)
LOCKETS, pilde kazkur po 14val ax.gif Geriau daugiau lai taip nebedaro doh.gif

aciu 4u.gif
tikrai gerai butu, jei pildytu kaip visada drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 04 23, 13:51)
O maikute kaip suprantu linine. negrauzia ji? ir ar dydi atitinka  ax.gif  4u.gif

dydį atitinka, graužt tai negraužia, bet nėra tokia švelni kaip medvilnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 04 23, 13:46)
aha, tall ir man reikia. Galvojau ir as taip, nes visi dydziai tvarkingai nuo 26 surasyti, bet va nare Pink rase, jog turi tokiu tall 25  unsure.gif

Nea, pas mane regular 25 4u.gif

lauryna50, man gražiai ant jūsų rūbeliai visi žiūrisi ir džinsiukai gražiai labai wub.gif Maikutę su paukščiukais turiu, bet vis dar galvoju apie ją g.gif sakot gražu su taškučiais nešiot ? smile.gif

ant gitaaa kiek esu mačius, tai visi drabužiai gerai atrodo, čia turbūt iš tos serijos, kai žmogus rūbą puošia, o ne rūbai žmogų thumbup.gif
Atsakyti
lauryna50, puikiai viskas atrodo, ypač su švakeliu, tas antras variantas, labai kūdina jus tie taškuočiai džinsiukai blink.gif thumbup.gif wub.gif apyrankė mažai matosi, gražuolė blink.gif ax.gif
Atsakyti