QUOTE(Ilka* @ 2013 04 23, 14:12)
Gražiai atrodo rūbeliai, bet išties, persimatuokite save
Kiek pamenu, jums ir kitų rūbelių mažesni dydžiai tiko. Net jei tie džinsai padidinti ir labai aptempti, sunku patikėti, kad tokios apimtys į 26 dydį tilpo. Sukūdot gal
Man atrodo, kad cia keletas faktoriu groja, todel ir tokios paklaidos iseina tarp musu, mergaiciu...
liemens apimtis;
kokios "leskutes";
ir aisku kokio aptemptumo rubus megstam deveti. O galiausia, ir paklaidos buna -kaip su Coconu buvo vienas 4d mazokas buvo, o i kita laiswai tilpau, nors sp. ta pati...
As galwoju, kad uztrauktukas l isduoda ar jos nera per mazos, kai per daug aptempta - skeciasi gi...
Papildyta:
QUOTE(raimuska @ 2013 04 23, 12:52)
Lauryna 50
Kokia ten apyrankė
Crew apyranke, tokia pinta kasa. Tik neturiu nuorodos, bet imeta i Sale karts nuo karto...
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 04 23, 12:59)
lauryna50, graziai ziurisi visi rubeliai, bet mano
konservatyviomis akimis ziurint
, deveciau juos atskirai
arba taskiukai ....arba dryziukai...nes kartu jau man ju perdaug
na, bet cia man
O toki factory svarkiuka turiu 2 dydi, nera itin apgludes, bet 0 dydis, tai tikrai jau verztu per pecius, o su siuo dydziu jauciuosi patogiai...tiesa, dar irgi kaba nedevetas
Neatrodo is foto, kad Tau tas svarkiukas butu didelis, na, bet pati geriau jauti
Del sagu net nezinau
O kokias Tu isivaizduoji prie jo sagas
gal ir idomus variantas
Ir as pagalwojau, kad gal ir nereikia pernelyg aptempto...
As noriu nusinesti ji i audinuku parduotuve ir tiesiog ant jo padeliosiu sageles. Siaip noreciau auksiniu, kaip Crew peacoat'e ar kt swarkuose...
Nes ji kaip laiswalaikio ruba dewesiu, darbukan neinu dar...