Ar jcrew pildo? Mano visos nuorodos tuscios, negi vel skrumnas papildymas tebus
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 23, 12:35)
Ar jcrew pildo? Mano visos nuorodos tuscios, negi vel skrumnas papildymas tebus
Pagal mane, tai ne nes ir factory nieko nėra
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2013 04 23, 12:34)
Žinok, šitie taškuočiai yra kaip jeggingsai-jie turi būti aptemptukai-net ir medžiaga, fasonas tox ir, kiek žiūrėjau, kaip apsirengus atrodo, jie visur taip atrodo Dėl dydžio, tai aš su 104 ėmiau 29 Tall ir man tiko-šiaip įprastai tokį džinsų ir perku
Tai tą aš suprantu, bet čia su panašiom apimtim 26 dydis Nors ir nuo figūros aišku priklauso, čia tie cm dar ne viskas irgi
Visai pasimečiau jau, galvojau imt 26tall, dabar jau nebežinau o 25tall būna? Nes man gražiau ilgesni jie, kaip tik bus tas 30 inseam
Lauryna 50
Kokia ten apyrankė
Kokia ten apyrankė
lauryna50, graziai ziurisi visi rubeliai, bet mano konservatyviomis akimis ziurint , deveciau juos atskirai arba taskiukai ....arba dryziukai...nes kartu jau man ju perdaug na, bet cia man
O toki factory svarkiuka turiu 2 dydi, nera itin apgludes, bet 0 dydis, tai tikrai jau verztu per pecius, o su siuo dydziu jauciuosi patogiai...tiesa, dar irgi kaba nedevetas
Neatrodo is foto, kad Tau tas svarkiukas butu didelis, na, bet pati geriau jauti
Del sagu net nezinau O kokias Tu isivaizduoji prie jo sagas gal ir idomus variantas
O toki factory svarkiuka turiu 2 dydi, nera itin apgludes, bet 0 dydis, tai tikrai jau verztu per pecius, o su siuo dydziu jauciuosi patogiai...tiesa, dar irgi kaba nedevetas
Neatrodo is foto, kad Tau tas svarkiukas butu didelis, na, bet pati geriau jauti
Del sagu net nezinau O kokias Tu isivaizduoji prie jo sagas gal ir idomus variantas
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 23, 11:48)
Visai pasimečiau jau, galvojau imt 26tall, dabar jau nebežinau o 25tall būna? Nes man gražiau ilgesni jie, kaip tik bus tas 30 inseam
Aš tai juos imčiau įprastą savo nešiojamą dydį, nes pagal mane, tai jie atitinka dydį, bet...čia tik mano nuomonė, nes lauryna50, kaip matyt, telpa į 26 jų dydį su 102 (kai tuo tarpu aš su 104 į 29 telpu ir mažesni jau būtų per maži, tai, kaip ir išeitų, kad pagal cm laurynai50 reiktų 27/28 , bet kaip ir sakai-cm dar ne viskas)
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 23, 13:48)
Pagal mane, tai ne nes ir factory nieko nėra
Papildyta:
Tai tą aš suprantu, bet čia su panašiom apimtim 26 dydis Nors ir nuo figūros aišku priklauso, čia tie cm dar ne viskas irgi
Papildyta:
as su panasiom apimtim susidariau nuomone, jog reiktu 25 dydzio. Bet jau kuris laikas ziuriu, tai dydziai nepakinta, neimeta 25, o 26 visad buna
QUOTE(kavamale @ 2013 04 23, 13:41)
as su panasiom apimtim susidariau nuomone, jog reiktu 25 dydzio. Bet jau kuris laikas ziuriu, tai dydziai nepakinta, neimeta 25, o 26 visad buna
Tall irgi ieškot? O gal Tall tik nuo 26 prasideda
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 23, 14:45)
Tall irgi ieškot? O gal Tall tik nuo 26 prasideda
aha, tall ir man reikia. Galvojau ir as taip, nes visi dydziai tvarkingai nuo 26 surasyti, bet va nare Pink rase, jog turi tokiu tall 25
Idekit taskuotu dzinsiuku nuoroda
QUOTE(kavamale @ 2013 04 23, 13:46)
aha, tall ir man reikia. Galvojau ir as taip, nes visi dydziai tvarkingai nuo 26 surasyti, bet va nare Pink rase, jog turi tokiu tall 25
Manau sumaišė, nes pažiūrėjau naujos kolekcijos visi džinsai tall prasideda tik nuo 26
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 23, 14:51)
Idekit taskuotu dzinsiuku nuoroda
http://www.jcrew.com...25197/25197.jsp
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 23, 14:52)
Manau sumaišė, nes pažiūrėjau naujos kolekcijos visi džinsai tall prasideda tik nuo 26
tai nejau as sitiek laiko ieskau neegzistuojancio dydzio Pink, atsiliepkite
bet nejau tada tall maziausias dydis netinkamas siauresniu klubus turincioms. na kazkaip keista, kad i tuos pacius tilptu ir 90, ir 102
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 23, 10:47)
74/102
mistika, as su 95 cm 27 emiau ir niekaip mazesniu nenoreciau, nes isitempiau posunkiai