Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

As ir mano wub.gif dzinsai taskuociai (26T). Maikute Crew "kregzdutes" Sd. Swarkas t.melynas is Factory, 6d (vis dar mastau ar pasiliksiu, nes galwoju 4d butu graziau...) cool.gif
... ir swarkeli jei pasilixiu, tai butinai sagutes pasikeisiu i grazesnes, kazkokios berysio man jos... schmoll.gif Aireda, ir Tu turi is Factory swarkiuka, ar klystu? Ar nekilo tokiu minciu? Man pvz apsivilkus, nzn ar cia vykes derinukas (kaip ir kokios trecios turbo spalvos noretusi), bet tas swarkelis tox l nudnas atrodo, reik sagu linxmesniu galwoju... g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 balandžio 2013 - 10:39
grazu ir viskas tarpusavy dera thumbup.gif o kiek cm per klubus bei liemenei pas jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 23, 11:36)
Swarkas t.melynas is Factory, 6d (vis dar mastau ar pasiliksiu, nes galwoju 4d butu graziau...)  cool.gif

O as norejau rasyti, kad lyg pomazis svarkas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 22, 21:19)
cafe capri in dot 00R dydis. ilgintos, nelygintos. šiek tiek nuo liemens smunka, teks su diržiuku nešiot smile.gif ir midnight floral tee XXS dydis

čia ne derinys!

Labai grazu wub.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 23, 11:36)
As ir mano  wub.gif dzinsai taskuociai (26T). Maikute Crew "kregzdutes" Sd. Swarkas t.melynas is Factory, 6d (vis dar mastau ar pasiliksiu, nes galwoju 4d butu graziau...)  cool.gif

Irgi labai grazu wub.gif

galvojau kad kelnes vienodos doh.gif o ziuriu pas Gitaa foto capri in dot, o pas Lauryna dzinsiukai.bet kaip panasiai atrodo g.gif nors dar karta paziurejau, aisku kad skiriasi, visai akla doh.gif lotuliukas.gif
Lauryna gal butu galima nuoroda ir ismatavimus savo, su kiek emet 26T ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 23 balandžio 2013 - 10:45
QUOTE(kavamale @ 2013 04 23, 11:39)
grazu ir viskas tarpusavy dera  thumbup.gif  o kiek cm per klubus bei liemenei pas jus?  4u.gif

74/102 blush2.gif pas ka panasus dydis, tikrai neziurekite didesnio dydzio. Nes apie walanda su jais waikstau ir tikrai jauciasi, kad maziau verzia per liemeni. Dar kelis kart apsivilkus bus liux, nes as kaip tik ana dien klausinejau paneliu ar prasitampo jie, tai tikrai prasitampo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 balandžio 2013 - 10:48
gitaaa, kaip visad wub.gif
lauryna50, atrodai thumbup.gif wub.gif Man viskas vietoj ir gražuuu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 04 23, 11:42)
O as norejau rasyti, kad lyg pomazis svarkas. g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif neee, peciai paziurekit, linija sakyciau l ties krastu.Gal, kad ranka pakelusi fotografuota taip atrodo, nes dar iki kokio 6 nestuke.gif tilptu... mirksiukas.gif bet siam gyvenime gal uztex jau... blush2.gif lotuliukas.gif nu bet dar nenusprendziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 23, 11:43)
Labai grazu  wub.gif
Irgi labai grazu  wub.gif

galvojau kad kelnes vienodos  doh.gif  o ziuriu pas Gitaa foto capri in dot, o pas Lauryna dzinsiukai.bet kaip panasiai atrodo g.gif nors dar karta paziurejau, aisku kad skiriasi, visai akla doh.gif  lotuliukas.gif
Lauryna gal butu galima nuoroda ir ismatavimus savo, su kiek emet 26T ax.gif

Siaip l smagus jie ir turint galwoje, kaaip bijojau eilini kart prasaut su Crew kelnemis. Tai pasiseke 100% mergaiciu rekomendaciju deka wub.gif Ditele, aciu uz info, l padejo, kad parasei ne tik ju, bet ir tooth pick jeans dydzius turimus.
Audinukas labai elastingas. Beje, capri in dot irgi buvau nusipirkus (jau iskeliavo pas nauja seimininke), bet buvo l dideles. Jos irgi l l wub.gif . Tik galwoju, kad yra padidintos, 6Td skendau. Capri irgi audinukas turi daug elastingumo.
170, 74/102. Dzinsiukai 26T:
Liemuo - 40.5;
Kur baigiasi uztrauktukas - 46.5;
Vidine siule -74.5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 balandžio 2013 - 11:04
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 23, 11:47)
74/102  blush2.gif pas ka panasus dydis, tikrai neziurekite didesnio dydzio. Nes apie walanda su jais waikstau ir tikrai jauciasi, kad maziau verzia per liemeni. Dar kelis kart apsivilkus bus liux, nes as kaip tik ana dien klausinejau paneliu ar prasitampo jie, tai tikrai prasitampo.

tai jie taip didinti? skaiciau, kad lyg didinti tai su 74-98 galvojau vietoj 28 imti, 27, bet jums ir 26 tinka g.gif
Atsakyti
Lauryna50, grazus man tas derinys ir visi rubai atskirai labai mieli wub.gif

As dabar neislendu is to svarkelio, labai jis man dera prie dzinsu ax.gif Man jis irgi kiek didokas per krutine (2 d.), bet dabar jau apsipratau, nes galvoju, kad 0 d. jau butu per siauras, skeltukas negraziai atrodytu ir peciai neaisku, ar butu vietoje. Turiu viena svarka is factory net 0 d., lyg ir gerai, bet toks ant ribos.
Idealiausiai butu kazkoks tarpinis dydis. Didejai, kiek prisimenu irgi platokas pasirode, tai manau, viskas gerai su tuo svarku, jis neturi buti kaip ilietas.
Del sagu, pagalvojau, ar grazios ar ne, bet taip ir palikau, visai jos man tinka prie mano deriniu.

Bet ir optimiste, dzinsus pirkti dviem dydziais mazesnius biggrin.gif As tai taip neisdrisciau doh.gif Foto atrodo tau gerai tie dzinsai.

Sitame derinyje noretusi kokios ryskesnes spalvos, akcento, gal kokio papuosalo oranzinio, ar batu raudonu bigsmile.gif

Lyn, mano atrodo nera jie taip didinti, cia kaip kas megsta ir supranta aptemptuma. Reikia max vienu dydziu mazesnius pirkti, jeigu jau norisi aptemptu, kiek skaiciau blog'uose, sudariau tokia nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 23 balandžio 2013 - 11:14
Gal galima nuorodele siu dzinsiuku? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gitaaa kaip visada puikiai wub.gif

Lauryna 50, gražu viskas thumbup.gif Bet man atrodo reikėtų didesnių džinsų, mano nuomone išvis džinsai neturi būti kaip aptežkės, juk čia skinny, ne legginsai smile.gif bet iš foto nelabai matosi kaip tas dydis iš tikro atrodo smile.gif Bet šiaip aš su 91-92cm 26 dydį imdavau visada, tai negi tiek didinti gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 23, 11:27)
Bet man atrodo reikėtų didesnių džinsų, mano nuomone išvis džinsai neturi būti kaip aptežkės, juk čia skinny, ne legginsai smile.gif bet iš foto nelabai matosi kaip tas dydis iš tikro atrodo  smile.gif Bet šiaip aš su 91-92cm 26 dydį imdavau visada, tai negi tiek didinti gali būti  g.gif

Žinok, šitie taškuočiai yra kaip jeggingsai-jie turi būti aptemptukai-net ir medžiaga, fasonas tox ir, kiek žiūrėjau, kaip apsirengus atrodo, jie visur taip atrodo mirksiukas.gif Dėl dydžio, tai aš su 104 ėmiau 29 Tall ir man tiko-šiaip įprastai tokį džinsų ir perku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 23 balandžio 2013 - 11:35