cafe capri in dot 00R dydis. ilgintos, nelygintos. šiek tiek nuo liemens smunka, teks su diržiuku nešiot ir midnight floral tee XXS dydis
čia ne derinys!
gitaaa, gražiai krenta kelnytės, ilgis gerai prailgintas
gyte, verinukas labai, labai nerealaus grožio
gyte, verinukas labai, labai nerealaus grožio
O kodel ne derinys? Man visai grazu jie kartu. Kaip maikutes audinukas, ar smagus?
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 22, 21:03)
Kaip maikutes audinukas, ar smagus?
medžiaga gan maloni, trikotažas ne storas, plonokas, karštoms dienoms bus pats tas
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 22, 22:19)
cafe capri in dot 00R dydis. ilgintos, nelygintos. šiek tiek nuo liemens smunka, teks su diržiuku nešiot ir midnight floral tee XXS dydis
Nuostabiai atrodote. Rūbeliai tobulai tinka jūsų figūrai. Labai žavu.
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 22, 21:19)
graziai ziurisi ir tinka puikiai
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 22, 22:52)
medžiaga gan maloni, trikotažas ne storas, plonokas, karštoms dienoms bus pats tas
nzn Gitaaa, jus kai foto idedat, tai kaip is Crew puslapiuko. Kainas ir dydzius belieka surasyt su prekiu aprasymais...
As ta maikele irgi ziurinejau, bet man galwoju prie weido tas geletumas nlb tiktu. Bet siaip, man su taskuociais l dailus derinys
Gitaaa, puikus vaizdas Sakyciau netgi pretenduoja buti deriniu. Rubai tobulai guli.
O tos cafe capri turi elastano, ar tai tik medvilne? Ir ju ilgis buna kaip vilnoniu capri?
Lauryna50, maciau gyvai ta maikute, audinys toks pat kaip Signature tee, tos maikutes su uzrasais
O tos cafe capri turi elastano, ar tai tik medvilne? Ir ju ilgis buna kaip vilnoniu capri?
Lauryna50, maciau gyvai ta maikute, audinys toks pat kaip Signature tee, tos maikutes su uzrasais
thanks už pagyras
turi elastano. dėl vilnonių nežinau, turbūt panašus ilgis. šitos capri ilgintos 3 cm
QUOTE(Aireda @ 2013 04 23, 09:45)
turi elastano. dėl vilnonių nežinau, turbūt panašus ilgis. šitos capri ilgintos 3 cm
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 22, 21:19)
čia ne derinys!
Melage Derinys ir kuo puikiausias
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 23, 10:49)
thanks už pagyras
Tai sitos capri kazkas tarp minnie medvilniniu, nes pakankamai siauros, bet ne tokios aptemptos kaip dzinsai Jos juk siauresnes uz vilnones cafe capri, kitaip guli?
QUOTE(Aireda @ 2013 04 23, 09:54)
Tai sitos capri kazkas tarp minnie medvilniniu, nes pakankamai siauros, bet ne tokios aptemptos kaip dzinsai Jos juk siauresnes uz vilnones cafe capri, kitaip guli?
manau, kad siaurenės už įprastas capri. turiu vilnones, bet nenešioju, tai nepamenu kaip jos ant manęs "gulėjo"
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 23, 09:54)
Melage Derinys ir kuo puikiausias
taip tikrai nederinsiu, ne mano stiliuko derinys