Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

cafe capri in dot 00R dydis. ilgintos, nelygintos. šiek tiek nuo liemens smunka, teks su diržiuku nešiot smile.gif ir midnight floral tee XXS dydis

čia ne derinys!

user posted image
Atsakyti
gitaaa, gražiai krenta kelnytės, ilgis gerai prailgintas drinks_cheers.gif

gyte, verinukas labai, labai bigsmile.gif bigsmile.gif nerealaus grožio wub.gif wub.gif
Atsakyti
O kodel ne derinys? g.gif Man visai grazu jie kartu. Kaip maikutes audinukas, ar smagus?
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 22, 21:03)
Kaip maikutes audinukas, ar smagus?

medžiaga gan maloni, trikotažas ne storas, plonokas, karštoms dienoms bus pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 22, 22:19)
cafe capri in dot 00R dydis. ilgintos, nelygintos. šiek tiek nuo liemens smunka, teks su diržiuku nešiot smile.gif ir midnight floral tee XXS dydis

Nuostabiai atrodote. wub.gif wub.gif Rūbeliai tobulai tinka jūsų figūrai. wub.gif Labai žavu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 22, 21:19)

graziai ziurisi ir tinka puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 22, 22:52)
medžiaga gan maloni, trikotažas ne storas, plonokas, karštoms dienoms bus pats tas smile.gif

nzn Gitaaa, jus kai foto idedat, tai kaip is Crew puslapiuko. blink.gif Kainas ir dydzius belieka surasyt su prekiu aprasymais... lotuliukas.gif thumbup.gif
As ta maikele irgi ziurinejau, bet man galwoju prie weido tas geletumas nlb tiktu. Bet siaip, man su taskuociais l dailus derinys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 balandžio 2013 - 08:02
Gitaaa, puikus vaizdas wub.gif Sakyciau netgi pretenduoja buti deriniu. Rubai tobulai guli.
O tos cafe capri turi elastano, ar tai tik medvilne? Ir ju ilgis buna kaip vilnoniu capri?

Lauryna50, maciau gyvai ta maikute, audinys toks pat kaip Signature tee, tos maikutes su uzrasais mirksiukas.gif
Atsakyti
thanks už pagyras 4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 04 23, 09:45)
O tos cafe capri turi elastano, ar tai tik medvilne? Ir ju ilgis buna kaip vilnoniu capri?

turi elastano. dėl vilnonių nežinau, turbūt panašus ilgis. šitos capri ilgintos 3 cm
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 22, 21:19)
čia ne derinys!

Melage bigsmile.gif Derinys ir kuo puikiausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 23, 10:49)
thanks už pagyras 4u.gif
turi elastano. dėl vilnonių nežinau, turbūt panašus ilgis. šitos capri ilgintos 3 cm

Tai sitos capri kazkas tarp minnie medvilniniu, nes pakankamai siauros, bet ne tokios aptemptos kaip dzinsai g.gif Jos juk siauresnes uz vilnones cafe capri, kitaip guli?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 23, 09:54)
Tai sitos capri kazkas tarp minnie medvilniniu, nes pakankamai siauros, bet ne tokios aptemptos kaip dzinsai g.gif Jos juk siauresnes uz vilnones cafe capri, kitaip guli?

manau, kad siaurenės už įprastas capri. turiu vilnones, bet nenešioju, tai nepamenu kaip jos ant manęs "gulėjo" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 23, 09:54)
Melage bigsmile.gif Derinys ir kuo puikiausias 4u.gif

taip tikrai nederinsiu, ne mano stiliuko derinys biggrin.gif
Atsakyti