Gavau vakar vėrinį, na tikrai jis man tobulas spalvos, kokybė, noriu dar
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 22, 09:26)
Gavau vakar vėrinį, na tikrai jis man tobulas spalvos, kokybė, noriu dar
Ir aš noriu Sunkiai pagavot?
Gal +/- parašytumėt kiek išėjo?
QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 22, 10:41)
Nuoroda
Būna įmeta jį kartais 1vnt, reikia pasekti, turbūt nėra labai daug medžiojančių, tai įmanoma pagaut Kaina būna 99dol be off
Gavos beveik 240lt Bet kainos tikrai vertas, nes kokybė tų kristalų ar stiklo nenusileidžia swarovskiam
prašau patarkite kokio dydžio reiktų užsakyti jei klubai apie 94 cm
http://factory.jcrew...~~~~~/82835.jsp
http://factory.jcrew...~~~~~/82835.jsp
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 22, 10:26)
GERIS
O as apyrankes sienauju, nes kaklo papuosalu nemoku nesioti... bet i kitas paziurejus l l grazu.
Gyte, cia ant Kapri dot, ar dzinsiuku?
Mergaites, kas turit taskuocius dzinsiukus, pakomentuokit, prasau, ar jie pasitampo kazkiek? Nes gavau 26T, paprastai dzinsus deviu 28. Tai pasiklausiau Diteles (ACIU, bo buc eilini kart per dideles uzsisakiusi! ) atsiliepimu apie kelnes ir pasiemiau 26. Siaip uzsisegu kojos kaip aptempia l patinka, tik biskuti i liemeni isirezia, tai net nzn. Bet kai kojos apsmukusios, tai ngl ziuret, man jau geriau soniniai kumpiukai paspausti... Ar galiu tiketis, kad pralaiswes?
QUOTE(Dideja @ 2013 04 22, 07:25)
As tai Metro paltuka emiau 4 dydi, nors silkinukiu 2 dydi turiu
Mergaites rase, kad jis su pasiltinimu ir reiktu didesnio
Mergaites rase, kad jis su pasiltinimu ir reiktu didesnio
Tai, manau, kad tikrai gerai bus. Nes 8 dydzio silkinukes man gana laisvos, o i 8 Metro tai truputi "isipakavus" Peciai gerai, rankoves gerai, o per krutine galetu ir koks papildomas cm buti.
QUOTE(Aireda @ 2013 04 22, 09:57)
Manau, kad Cocoon arba didintas arba jo modelis toks "oversized". Turiu Metro 4 d., Cocoon 2 d., silkines tinka 2 d.
Papildyta:
Dideja, Metro buna su pasiltinimu arba be jo. As turiu be pasiltinimo. I 2 d. kad ir be pasiltinimo visai netilpciau, nors jcrew svarkai 2 d. kai kurie laisvi.
Papildyta:
Dideja, Metro buna su pasiltinimu arba be jo. As turiu be pasiltinimo. I 2 d. kad ir be pasiltinimo visai netilpciau, nors jcrew svarkai 2 d. kai kurie laisvi.
Hmm, tai kaip ir tureciau tilpt i 6 Cocoon. Ot galvosukis
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 22, 10:31)
Mergaites, kas turit taskuocius dzinsiukus, pakomentuokit, prasau, ar jie pasitampo kazkiek? Nes gavau 26T, paprastai dzinsus deviu 28. Tai pasiklausiau Diteles (ACIU, bo buc eilini kart per dideles uzsisakiusi! ) atsiliepimu apie kelnes ir pasiemiau 26. Siaip uzsisegu kojos kaip aptempia l patinka, tik biskuti i liemeni isirezia, tai net nzn. Bet kai kojos apsmukusios, tai ngl ziuret, man jau geriau soniniai kumpiukai paspausti... Ar galiu tiketis, kad pralaiswes?
Man tai prasitampė gerokai. Aišku išskalbus pasitraukia, bet po pirmo užsidėjimo vėl pralaisvėja. Pirmą kartą užsidėjus labai aptempti buvo, tokie tikri skiniukai, bet paskui nugaroje galėjau ranką įkišt
QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 22, 11:47)
Man tai prasitampė gerokai. Aišku išskalbus pasitraukia, bet po pirmo užsidėjimo vėl pralaisvėja. Pirmą kartą užsidėjus labai aptempti buvo, tokie tikri skiniukai, bet paskui nugaroje galėjau ranką įkišt
Supratau, ACIU. Tuomet viskas gerai.
Nes as, moteris su 74/102 tilpau i 26T ... Tooth pick dzinasi man apsivilkus nepatiko, nes kojos apsirauksleje buvo, o cia viskas graziai priglude tik liemuo paspaustas, bet vasara nesinori l ireztu soniuku... Zodz
Tiesa, juokiausi, vyras sako tie taskiukai kazkoki trimati vaizda sukuria...
http://factory.jcrew...~~~~~/23871.jsp
gal kas turejote siuos marskinukus?
idomu ju panasus dydziai kaip medvines-silko?
gal kas turejote siuos marskinukus?
idomu ju panasus dydziai kaip medvines-silko?
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 22, 10:31)
Pasitempia-man ir buvo, kaip Tau-kojų vaizdas patiko, o juosmenukas, kiek rėžė, bet pranešiojau ir viskas
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 22, 11:31)
Gyte, cia ant Kapri dot, ar dzinsiuku?
Čia maikutė iš Factory