Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Aireda @ 2013 04 20, 16:41)
Mureanda, sijonas labai dailiai atrodo ir foto su balerinom labai patiko bendras vaizdas.

dėkui 4u.gif
aš tai manau, kad man ir kelnės geros, nes realiai tikrai nėra laisvos, kad kabėtų, bet ir judesių nevaržo. Juoba kiek žinau, 00 jų ir nebūna, o jei ir būtų, veržtų per liemenį. Aš apskritai aptemptų klasikinių kelnių nelabai pripažįstu, pas mane pusė spintos ale aladino ir panašių pūstakelnių biggrin.gif iš aptemptų tik leginsai ir džinsai ax.gif
Atsakyti
o crew pencil No.2 sijona kas nors skalbete su masina? toks fainas sijonas, raso kad tik sausas valymas.. nenoriu sugadint smile.gif
Atsakyti
Ar turit kuri Ink-dip popover? g.gif Kaip realiai, faini? Plonyčiai? ax.gif
Atsakyti
Mureanda, ismatavau cafa capri in wool kelniu vidine siule (po siuvejos atlenkimo) - 76 cm. Primenu, tai regular 00 dydis. man su 174 cm ugiu jos gaunasi iki kauliuko.

Atsakyti
Merginos, tai kaip vis delto su tuo Cocoon coat ? smile.gif Didintas jis ar nelabai ? Metro paltuka turiu 8, silkinukes taip pas 8, ar i 6 Cocoon tilpciau ar nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2013 04 21, 21:02)
Merginos, tai kaip vis delto su tuo Cocoon coat ? smile.gif Didintas jis ar nelabai ? Metro paltuka turiu 8, silkinukes taip pas 8, ar i 6 Cocoon tilpciau ar nelabai  rolleyes.gif

Isparduotuvej pardavineja Cocoon 6 dydi, pasiziurekite ismatavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 21, 21:31)
Isparduotuvej pardavineja Cocoon 6 dydi, pasiziurekite ismatavimus 4u.gif

Pagal ismatavimus tai tiktu, nes sakykime, tiek per krutine, tiek per klubus, Metro paltuko 8 dydzio lygiai tokie patys ismatavimai kaip Cocoon 6. Tik va modelis ju visiskai skirtingas, bijau, kad Cocoon su tais paciais ismatavimais gali netikti visai doh.gif As i tuos isparduotuveje esancius ir dairausi, ypac kai merginos uz tokia gera kaina pardavineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 21, 19:25)
Mureanda, ismatavau cafa capri in wool kelniu vidine siule (po siuvejos atlenkimo) - 76 cm. Primenu, tai regular 00 dydis. man su 174 cm ugiu jos gaunasi iki kauliuko.

Kad pas mane factory variantas, ten 00 nėra. O pas siuvėją kažkaip niekada nieko nenešu - arba rūbas tinka, arba ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 21, 23:34)
Kad pas mane factory variantas, ten 00 nėra. O pas siuvėją kažkaip niekada nieko nenešu - arba rūbas tinka, arba ne  blush2.gif

kadangi man tokios laisvos kaip Jus nesiojat nepatiktu, tai as apie 0 dydi net negalvoju mirksiukas.gif

gerai kai figura standartine, bet kaip pas mane ne visai, tai tenka svarkus ir marskinius daznai nesti siaurinti (jei peciai ir ilgis rankoviu geras, tai visada skestu per liemeni) blush2.gif
Atsakyti
Merginos, tai kaip vis delto su tuo Cocoon coat ? smile.gif Didintas jis ar nelabai ? Metro paltuka turiu 8, silkinukes taip pas 8, ar i 6 Cocoon tilpciau ar nelabai  rolleyes.gif

As tai Metro paltuka emiau 4 dydi, nors silkinukiu 2 dydi turiu ax.gif
Mergaites rase, kad jis su pasiltinimu ir reiktu didesnio g.gif
Atsakyti

Manau, kad Cocoon arba didintas arba jo modelis toks "oversized". Turiu Metro 4 d., Cocoon 2 d., silkines tinka 2 d.
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 04 22, 07:25)

Dideja, Metro buna su pasiltinimu arba be jo. As turiu be pasiltinimo. I 2 d. kad ir be pasiltinimo visai netilpciau, nors jcrew svarkai 2 d. kai kurie laisvi.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 22, 06:25)

as 2tall laukiu, kuo toliau tuo labiau bijau, kad netilpsiu verysad.gif
Atsakyti