Geriau tokiu atveju turėtų dirbti dviejų sraigtų, bet jų kaina tokia nehumaniška. Galima minkštą žaliavą spausti ir vieno sraigto (su tinkleliu), periodiškai įmetant kažką kieto. Taip visai sėkmingai buvo spaudžiami pomidorai su morkom (morkų praktiškai nesijaučia).
Teoriškai, tirščių išmetimo angą nepilnai užkimšus, tirščiai šlapesni, sultys skystesnės, bet praktiškai, kažin ar skirtumas labai jaustųsi.
QUOTE(majke @ 2014 10 13, 11:55)
Na, o kuri sulčiaspaude geriausiai spaudžia uogas, pvz.: spanguoles, gervuoges, serbentus?
Kažkurioj parduotuvėj rekomendavo JuiceMe Titanium, bet pasiskaičius aprašą pastebėjau, kad kaip tik uogų spaudimo kokybė apibūdinama kaip prasčiausia...
Ar nesikemša letaeigės nuo tų uogų kauliukų? Ir ar galima reguliuoti spaudžiamų sučių tirštumą?