QUOTE(Rolandas72 @ 2014 04 28, 00:31)
skaitau visu pranesimus ir bandau pajausti geri ... kurioje nors sulciaspaudeje..
Papildyta:
rasau nes turiu pasidalinti savais ispudziais
as sugaisau l.daug laiko perskaites visu cia esanciu pasisakymus , aciu visiems uz sugaista laika , nemegstu registarciju ir kalbu , as daugiau megstu skaityti nei rasyti, bet gal mano mintys apie sulciaspaudes pades kietiems apsispresti, perskaites atsiliepimus ir pasiulimus rinkciausi KUVINGS B6000 arba HUROM HH-SBF11 , kuvings nereikia skaldyti pjaustyti darzoviu lyginants su hurom, bet sena hurom patirtis del spaudimo kokybes ir zemesniu apsuku 40 rpm leidzia abejoti del kuvings isspauziamu sulciu kokybes, nezinau kas nugales mano nora pirkti ar patogumas neskaldyti morkas (kuvings) ar kokybe sultyse (hurom). Bet pazadu po pirkinio pasidalinti savo ispudziais . Siuo metu naudojam PHILIPS isscentrine sulciaspaude. Aciu
Papildyta:
rasau nes turiu pasidalinti savais ispudziais
as sugaisau l.daug laiko perskaites visu cia esanciu pasisakymus , aciu visiems uz sugaista laika , nemegstu registarciju ir kalbu , as daugiau megstu skaityti nei rasyti, bet gal mano mintys apie sulciaspaudes pades kietiems apsispresti, perskaites atsiliepimus ir pasiulimus rinkciausi KUVINGS B6000 arba HUROM HH-SBF11 , kuvings nereikia skaldyti pjaustyti darzoviu lyginants su hurom, bet sena hurom patirtis del spaudimo kokybes ir zemesniu apsuku 40 rpm leidzia abejoti del kuvings isspauziamu sulciu kokybes, nezinau kas nugales mano nora pirkti ar patogumas neskaldyti morkas (kuvings) ar kokybe sultyse (hurom). Bet pazadu po pirkinio pasidalinti savo ispudziais . Siuo metu naudojam PHILIPS isscentrine sulciaspaude. Aciu
Sulciu kokybei apsukos letaeigei nereiskia nieko, ar bus 40 ar bus 80 apsisukimu , Hurom paskutini modeli padare 40 todel kad ju problema buvo ta, jog strigdavo su kietesnem darzovem. Del ispaudimo kokykes ar kiekio jau yra padarytas ne vienas sulyginimas tiek youtube, tiek gyvai parodose lygino klientai ir nera jokio skirtumo. Dar svarbiausiai atkreipkiyte demesi i garantija, kas suteikia kiek ir ar visom detelem. Pva parasyta Taip: Suteikiama 5 metai garnatija, garantija netaikoma besidevencio detalem.