Supratau... As tik siandien pradejau dometis siulciaspaudemis. Perskaiciau sita tema, bet aiskiau netapo...
Suprantu, kad yra itin kokybiskos Kuvings ir Hurom.Bet ju kainos labai kandziojasi....
Ar galima sulciaspaudes (kaip daiktus kokybes ir kainu santykio atzvilgiu) lyginti su kita techika? Kaip pvz. Skalbykles... Niekas neabejoja, kad Miele yra vienos geriausiu (bent man, kaip paparastam vartotojui susidares toks ispudis), bet namuose nedaznas jas turime, nes kaina yra kosmine...Turim kitu firmu, pigesnes, taciau jos f-ja atlieka, itariu, panasiai...Tas pats su visais prietaisais ir pan... Kaip su sulciaspaudemis?
Beje, del daikto pagaminimo kinijoje...Labai daug brandu turi gamyklas Kinijoje. ar tai, kad daiktas pagamintas kinijoje automatiskai reikskia, kad jis nekokybiskas? Juk tos gamyklos dirba pagal tam tikrus kokybes standartus, uztikrina savo prekes zenklo kokybe nepaisant to, kurioje salyje gamykla stovi... As cia tik garsiai pamasciau ir kalbu ne apie nonamus is kinijos, o apie brandines prekes, pagamintas kinijoje...
Mano klausimas butu toks.. Ar imanoma nusipirkti gera sulciaspaude uz kokius 600 lt? Kieciausia darzove, kuria ketinam spausti (ir dazniausiai, turbut), yra morkos...
Beje, dar butu gerai, kad butu ne kose, o sultys.Ir kad nereiketu labai smulkinti (kad morka tilptu i anga nepjaustyta siaudeliais)
Tevai turi neletaeige Stolar sulciaspaude... veikia puikiai... bet va as kazkaip mastau apie letaeige, tikriaisiai labiausiai del to, kad sulciu isspaudzia daugiau ir jos nesisluoksniuoja...
Nors, jei paskaiciavus sulciaspaudziu kainu skirtuma ir isspaudose likusiu sulciu kieki, tai klausimas, per kiek simtu metu tai atsipirktu
Nepaisaint to, vistiek sirdis linksta prie letaeiges... Mados auka esu, matyt