Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 4

QUOTE(Ingutevi @ 2013 06 27, 20:17)
Kai buvau Hurom sulciaspaudziu pristatyme, butent apie Zyles sietelio sutrukima, susilankstyma pasakojo. Bet ar tai tikra, ar konkurentu pasakojimai...

Pirmoje temos zinuteje buvau idejus akcijine moulinex sulciaspaude, klausiau zinovu nuomones. Pasikartosiu - ka galite pasakyti apie sita modeli  g.gif
http://s3.pigu.lt//c...e33707_xbig.jpg
http://pigu.lt/buiti...5008?id=4070351

Gal daugiau nuomoniu/patirties atsirado del sios sulciaspaudes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2013 09 18, 11:27)
Gal daugiau nuomoniu/patirties atsirado del sios sulciaspaudes? smile.gif

Spaudžia sultis vidutiniškai, tačiau gana dažnai trūksta sietelis.
Papildyta:
QUOTE(pepė ilgakojinė @ 2013 09 17, 14:39)
O ZYLE yra prastos?

Namuose turiu Cooksense (tas pats modelis kaip Zyle) ir viskas gerai. Žinoma reikia daugiau priežiūros, kad didelių kauliukų nepakliūtų (kalbu apie apelsino ir didesnius), o mažesnius, tokius kaip arbūzo ar vynuogės tai ima smile.gif
Šiaip tų Cooksense sieteliai yra mažiau sutvirtinti, tad silpniau laiko, tačiau jei spaudžiant be kauliukų tai viskas normaliai. Na ir kaina sukalbamesnė.
Atsakyti
Sveiki, vis paskaitineju tema, bet neprisiruosiu nusipirkti, o gal ir neissirenkam...Gal kas domejosi, yra dabar Aviteloj akcija sulciaspaudems, gundausi Kuvings is ju nusipirkti. Berods,kaina 1099lt be nuolaidos. Ar verta pirkti Aviteloj? Neatsimenu tiksliai, koks modelis pas juos buvo parudotuvej, ar jie is esmes skiriasi ar tik spalvos?
Buciau dekinga uz pagalba, nes nuolaida galioja tim kita savaite, tai laiko nera daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2013 09 22, 13:43)
Sveiki, vis paskaitineju tema, bet neprisiruosiu nusipirkti, o gal ir neissirenkam...Gal kas domejosi, yra dabar Aviteloj akcija sulciaspaudems, gundausi Kuvings is ju nusipirkti. Berods,kaina 1099lt be nuolaidos. Ar verta pirkti Aviteloj? Neatsimenu tiksliai, koks modelis pas juos buvo parudotuvej, ar jie is esmes skiriasi ar tik spalvos?
Buciau dekinga uz pagalba, nes nuolaida galioja tim kita savaite, tai laiko nera daug  4u.gif

Skiriasi tik spalva tech. parametrai tie patys.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2013 09 22, 12:56)
Skiriasi tik spalva tech. parametrai tie patys.

Aciu. O kaina?Kazin, ar pigiau iseitu kazkur LT gauti...? Nes susidariau ispudi, kad vis tik bent jau uz sia sulciaspaude verta tiek moketi...
Atsakyti

Sveikos,

padėkite, prašau man apsispręsti, kurią sulčiaspaudę pirkti. Galvoju apie Kuvings, bet Zyles atstovai labai jau akcentuoja dvigubo sraigto privalumą. Kaip manote ar tai tikrai privalumas. Ir dar noriu paklausti ar 80 apsisukimų per minutę yra gerai 4u.gif .
Atsakyti
Koks skirtumas, nebent sulčių fabriką planuojate atidaryti biggrin.gif
Naudoju 40 aps/min. ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 01, 14:36)
Koks skirtumas, nebent sulčių fabriką planuojate atidaryti  biggrin.gif
Naudoju 40 aps/min. ir gerai.

Aš esu girdėjusi, kad kuo mažiau apsukų tuo geriau. Tik nežinau ar tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(gerdona @ 2013 10 01, 18:29)
Aš esu girdėjusi, kad kuo mažiau apsukų tuo geriau. Tik nežinau ar tai tiesa.

ar 20 ar 100 apsisuimo jokio skirtumo nera, tik kur yra ideti silpnesni varikliai jie per pavara mazina apsukas , kad isliktu sraigto jega. Minusas tas, kad dvigubai leciau bega sultys. Zyle didziausia problema turi ne su variliu ar sraigtu, bet luzta sieteliai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2013 10 02, 08:25)
ar 20 ar 100 apsisuimo jokio skirtumo nera, tik kur yra ideti silpnesni varikliai jie per pavara mazina apsukas , kad isliktu sraigto jega. Minusas tas, kad dvigubai leciau bega sultys. Zyle didziausia problema turi ne su variliu ar sraigtu, bet luzta sieteliai.

Tikra tiesa, jei jau lėtaeigė sulčiaspaudė, tai sukimosi greitis įtakoja tik sulčių išspaudimo greitį. SUlčių kokybei tai neturi jokios įtakos. Jie kalbant apie Zyle/Cooksense tai sietelio sutvirtinimas yra silpnesnis, nes padidintas pačio nerūdijančio plieno sietelio dydis.

Minusas tave, kad reiks vengt didesnių kauliukų. Jei tausosit daiktą - tikrai netruks tas sietelis.
Jei norit spaust su visais kauliukais, siūlau Ultem sietelius, kurie yra 8 kartus tvirtesni nei paprasti. Juos turi Versapers, hurom, kuvings, magic vertikalios sulčiaspaudės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audriusfm: 03 spalio 2013 - 15:16
Šniukštinėjau internete ieškodamas sulčiaspaudžių ir atradau, kad Lietuvoje vis dėlto galima nusipirkti sulčiaspaudžių pigiau, nei užsieny.
Lėtaeigė sulčiaspaudė LifeSpring Korėjoj užėmusi tvirtą poziciją tarp kokybiškiausių, kainuoja 1800 lt, Tačiau Lietuvoje ją galima rasti pavadinimu Magic r už daug labiau sukalbamesnę kainą.
Interesantams siūlau pasidomėti, kuo ši sulčiaspaudė patraukė duagelio dėmesį. Na o aš tik galiu varvinti seilę į tokias nes pats naudoju Cooksense biggrin.gif

Gal reiktų atsinaujint lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau apie įvairias, išstudijavau palyginimus
http://www.bigbox.lt....php?cl=compare
lyg ir nusprendžiau kad norėčiau kuvings, kokia artimiausia paroda bus, kurioje galima būtų gyvai apžiūrėti? Norisi ir daiktą pažiūrėt, ir geriausia kainą išsiderėti. ax.gif Dar neapsiprendžiu ar man reikalingas smulkintuvas prie jos g.gif

PS: vaikas jau tris kartus man beskaitant kompą iš tinklo išjungė, baigia galva apsisukti nuo informacijos, viskas maišosi, ką kuri daro ir kuom geresnė už kitas. doh.gif
Atsakyti