Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 04 19, 09:35)

Ačiū 4u.gif
Dinceli, dėkui, kad mane pastebėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 19 balandžio 2013 - 20:18
QUOTE(Mangute @ 2013 04 19, 14:55)
Konkursui vaikai. "Nevaikiški darbai"

Būtų puiku jei nuotrauką įkeltum dar ir SM Flickr'e smile.gif
Atsakyti
Labai patiko giniates ir alabamos vaiku foto!
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 04 19, 21:17)
QUOTE(sayonara @ 2013 04 19, 09:35)

Ačiū 4u.gif
Dinceli, dėkui, kad mane pastebėjai mirksiukas.gif

Žmogus šitaip gražiai prašo... negalėjau praeiti pro šalį lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 04 19, 17:32)

Dincelio foto ziurejau daug kartu per visur, nenusprendziu kas joje ne taip g.gif Bet sviesa man patinka, taip noriu su ja sudraugauti rolleyes.gif

Tikiu, kad pavyks... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kam patiko foto:)

Radau idomybe

http://www.nellipalomaki.com/home.html
Atsakyti
Cia musu kaip ir kasdienybe tas zuvies dorojimas. Visi mes megstam zvejoti, valgyti zuvi, bet ja pirma isdoroti reikia, o ta darom visi. Si zuvis tai stinta, ji nedidele, o mergytei tik 2metukai todel tos rankytes ne tokios dideles pries maza zuvyte wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 04 19, 21:46)
Cia musu kaip ir kasdienybe tas zuvies dorojimas. Visi mes megstam zvejoti, valgyti zuvi, bet ja pirma isdoroti reikia, o ta darom visi. Si zuvis tai stinta, ji nedidele, o mergytei tik 2metukai todel tos rankytes ne tokios dideles pries maza zuvyte wink.gif

Įdomus bendras pomėgis smile.gif Gal turi padariusi foto istoriją šia tema? Manau šauniai žiūrėtųsi, o ir modeliai po ranka, ir veikla maloni visai šeimai.
Atsakyti
Merginos. Kas Turit miegmaisi paskolinti. Nuo siandien iki antradienio reikia. Arba pripuciama ciuzini. Sorry uz offtopic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 balandžio 2013 - 09:12
QUOTE(Yvette @ 2013 04 20, 09:12)
Merginos. Kas Turit miegmaisi paskolinti. Nuo siandien iki antradienio reikia. Arba pripuciama ciuzini. Sorry uz offtopic

bigsmile.gif bigsmile.gif turistausit? biggrin.gif Šiaip aš turiu, ale į Kauną turbūt neatvažiuosi pasiimt... mastau.gif
Atsakyti
Turiu aš dvigulį pripučiamą čiužinį, tik nznau kaip paduot, nes vyras ligoninėj, tai ryt meete nebūsiu. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 20 balandžio 2013 - 11:36
Labai gera ideja kaip orginaliai issaugoti norima ar svarbia data nuotraukoje.

Data fotografijoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 20, 10:12)

as turiu. naujas, uzpernai pirktas, karta naudotas smile.gif
Atsakyti