Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ilgai galvojau pavadinimą šiai nuotraukai... Ir vis dar abejoju.
"Iš senelių fotoalbumo"
user posted image
Laukiami komentarai, nuomonės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mangute @ 2013 04 19, 15:55)
Konkursui vaikai. "Nevaikiški darbai"

Mangute, nepiktai aš, bet man kažkodėl "nesiriša" ši nuotrauka su tema "Vaikai", gal jei vaikiukas matytųsi visas, būtų geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 18, 09:06)
as buvau nebeik istikinusi, kad tau si foto patiks - ta prasme galbut ir nepatiks, bet suzadins kazka ir nepagailesi gero zodzio. siaip tai nera ji "nuotrauka kaip nuotrauka".

Velykinis
http://farm9.staticf...915d26981_z.jpg[/img]

Mane kartais sunervina piarai, kitu atveju gal būčiau pažiūrėjus objektyviau biggrin.gif Nors jei atvirai, tikrai neužkabino. Sorry.
Ir šiaip mano skonis keičiasi, dabar mirštu dėl reportažų.

Tavo Velykinis - super. Nuotabiainuostabiausiai wub.gif
Gero myto. Beje, ką tik grįžau iš vln, bet kadangi būsiu gegužę kokią savaitę, tai niekan nesakiau, bet būt fain kažką pamatyt smile.gif Su tavim Magda būtinai noriu pasikalbėt biggrin.gif GYVAI biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip ir man be pavadinimo nesirisa su vaiku.. smile.gif Tos rankos neatrodo tokios jau mazos, jei butu zuvis diiidele, gal tada ir rankos mazesnes atrodytu.. O man ir fokuso kazkaip i zuvi noretusi g.gif arba platesnes diafragmos rolleyes.gif Bet tokia nuostaba kelianti foto wink.gif Kazkaip vaikiskas meilumas ir zuvies galvu kapojimas tokia reakcija kelia biggrin.gif

Beje norejau pasisakyti apie paskutine Dincelio foto, man ji labai! wink.gif Ir tas kilimas ten tinka ir viskas.. smile.gif Ir siaip, tema jau senai seku, nuo paskutiniuju tavo darbu matosi kad nemazais zingsniais pradejai suoliuoti pirmyn mirksiukas.gif

SBO, man tai nelabai.. Per daug gal to apdirbimo, taip noretus paziureti i ta sena grazu namuka.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 19 balandžio 2013 - 15:41
DoVi, ten nėra apdirbimo, išduosiu "paslaptį" - čia fotografuotas atspindys vandenyje ir apversta nuotrauka smile.gif
Atsakyti
SBO, oho kaip įdomiai atsispindėjo.
Mangute, man irgi kažkaip keistai ta foto. Matau, kad ten vaikučio rankytės, bet ta pjaunama galva man kažkaip nedera su tom rankytėm. Tikrai nevaikiški užsiėmimai biggrin.gif
Atsakyti
Noisy-B, gizzy, DoVi. Del tu koiniu, džiusna esu, tai niekas man netinka biggrin.gif Su apdirbimu siekiau sendinto varianto, norėjosi kuo daugiau paslėpti, nenorėjau rodyti savęs, na gal tik truputi papus lotuliukas.gif doh.gif Kadangi jau ne antras ir ne ketvirtas žmogus sako, kad nuotrauka prašosi j/b, tai bandysiu išgaminti!
Mangute vaiku temai gal but ne visai tinkama foto, taciau pavadinimas ja atspindi puikiai. Kazkodel man ji nesukelia kazkokiu blogu minciu, nors tas zuvies narstymas ne pats maloniausias procesas.
Sbo iskart ispejau kad tai vanduo, noretusi daugiau slaito apaugusio zolemis
Atsakyti
sbo namas kaip ir mano zirgas anapus, man tokie patinka smile.gif

Mangutes nuotraukos noreciau is apacios i virsu, kad vaikas matytusi g.gif Mintis gera smile.gif

Dincelio foto ziurejau daug kartu per visur, nenusprendziu kas joje ne taip g.gif Bet sviesa man patinka, taip noriu su ja sudraugauti rolleyes.gif
Atsakyti
laba. norejau paklausti ar is cia esanciu kas nors deklaravo pajamas is fotografines veiklos uz 2012? turiu klausima smile.gif
Atsakyti
Mangute, man tavo foto primena maniškę, kur mama pjausto salotas biggrin.gif Ale bet žuvis gal jau skaitosi minits įdomesnė nei agurkas ar kas ten pas mane buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 04 19, 18:10)
Mangute, man tavo foto primena maniškę, kur mama pjausto salotas  biggrin.gif  Ale bet žuvis gal jau skaitosi minits įdomesnė nei agurkas ar kas ten pas mane buvo  doh.gif

Bet rimtai, as iskart prisiminiau Jusu mama, pamacius Mangutes nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif 4u.gif

QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 18, 21:21)
Papildyta:
Labi norėčiau sulaikti kritikos/komentrų šitai mano foto
man ji  patinka  4u.gif

Gal gali neišimti nuotraukų, bent jau iš pildomos temos. smile.gif Nėra malonu skaityti senesniu post'us ir nieko nerasti... 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif puošiuosi, ruošiuosi bigsmile.gif
Iki greito bigsmile.gif
Atsakyti