Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 18, 22:21)
Dėkoju visoms už komentarus. Taisysimes  ax.gif

Papildyta:
Labi norėčiau sulaikti kritikos/komentrų šitai mano foto
man ji  patinka  4u.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8264/8660432367_00fe919a5e_d.jpg

geriau ND pirma atsiskaityk ir pažvelk į savo foto jau kitomis akimis smile.gif
O kuom ji tau patinka? Tuo, akd tavo vaikas čia turbūt? O dar? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 18 balandžio 2013 - 21:40
QUOTE(kristalines @ 2013 04 18, 22:39)

Dabar jai atrotaip, veliau atrodys visai kitaip... pažystamas jausmas ax.gif
Papildyta:
Aš pabūsiu atkakli, nešu dar vieną auto...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 04 18, 22:39)

Ne, tai ne mano vaikas.
Supratau, kol neatlikti visi ND nereikia kelt kitų nuotraukų.
Ačiū už komentarą.

Labas rytas visoms.
Papildyta:
QUOTE(Dincelis @ 2013 04 18, 22:59)
Dabar jai atrotaip, veliau atrodys visai kitaip... pažystamas jausmas  ax.gif
Papildyta:

Mokantis ir tobulėjant viskas atrodo kitaip wink.gif
Atsakyti
Saldi akimirka, jo, yra tokia nerašyta taisyklė, kad kol ND neatsiskaityti, nelabai laukiame ir komentuojame kitas foto. Visų pirma todėl, kad iki ND atlikimo darytos foto paprastai turi trūkumų, kurių išmokstama nebedaryti atlikus ND. Ir, aišku, kitomis akimis pasižiūrima į savo darbus, pradedami kelti sau didesni reikalavimai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 19, 07:02)
... jo, yra tokia nerašyta taisyklė, kad kol ND neatsiskaityti, nelabai laukiame ir komentuojame kitas foto. Visų pirma todėl, kad iki ND atlikimo darytos foto paprastai turi trūkumų, kurių išmokstama nebedaryti atlikus ND. Ir, aišku, kitomis akimis pasižiūrima į savo darbus, pradedami kelti sau didesni reikalavimai ir pan.

Sutinku, nes į naujokių ND, kuriuos atsiskaičiau, jau žiūriu kitomis akimis.
unsure.gif bet turiu prašymą - klausimuką unsure.gif Kaip gražiai nufotografuoti gėlę?
Merginos, prašau, nevarykit į interneto platybes blush2.gif Tuoj varysiu į egzą, ryt paskaitos, darbas visą parą........o ta gražuolė smirdalė tik kelias dienas žydės verysad.gif Gėlė - http://trupinukai.bl...arine-gele.html
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 04 19, 09:02)
Merginos, prašau, nevarykit į interneto platybes  blush2.gif Tuoj varysiu į egzą, ryt paskaitos, darbas visą parą........o ta gražuolė smirdalė tik kelias dienas žydės  verysad.gif

Neiškant didelių mandrybių, gėlę reikėtų stebėti skirtingu paros laiku, žiūrėti ir laukti, kada ant jos gražiausiai guls šviesa. Paieškoti įdomesnių kampų, nepamišti kadravimo.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 04 19, 08:02)
Sutinku, nes į naujokių ND, kuriuos atsiskaičiau, jau žiūriu kitomis akimis.
unsure.gif bet turiu prašymą - klausimuką unsure.gif Kaip gražiai nufotografuoti gėlę?
Merginos, prašau, nevarykit į interneto platybes  blush2.gif Tuoj varysiu į egzą, ryt paskaitos, darbas visą parą........o ta gražuolė smirdalė tik kelias dienas žydės  verysad.gif Gėlė - http://trupinukai.bl...arine-gele.html

pradžiai reikėtų blico nenaudoti, apgalvoti, koks bus fonas. kadangi ši gėlė nėra pats fotogeniškiausias objektas pasaulyje, siūlyčiau fotografuoti ją arba vienspalviame fone iš gana arti, arba derančių spalvų fone iš toliau, kad fonas gražiai lietųsi. pabandyk trečdalių taisyklę pritaikyt. foto gal ir nebus šedevras, nes objektas sudėtingas, bet nepjaus akies tikrai tokia taisyklinga foto. nenukirsk kadro ties žiedo pabaiga, parodyk truputį koto, pabandyk ir vertikaliai ir horizontaliai, paieškok/sulauk gražios natūralios šviesos, pašalink katinus, vaikus, kaktusus, sofas, spintas iš fono. tokiam objektui siūlyčiau gana lakonišką aplinką..

va tokią detalę gali pagauti:
user posted image

iš tikro tai gavusi tokią užduotį nusigraužčiau ranką iš nevilties smile.gif sunkus objektas smile.gif
Atsakyti
PRIMINIMAS APIE SUSITIKIMĄ

vieta: Pizza Jazz, Savanorių pr. 16
laikas: balandžio 21 d. 13 val.
Rezervuota atskira erdvė Kristinos vardu.

Iki greito susitikimo
smile.gif
Atsakyti
D

[img]http://farm9.staticflickr.com/8240/8660499679_31b4f5dfed_z.jpg[/ig]

markizė de Pompadur renkasi suknelę...
Man patiko šviesa. Antrosios kabančios suknelės gal tik mažesnio fragmento norėtųsi... dėl kilimo abejoju... nors gal ir nieko... Nu man norisi žiūrėt smile.gif Gal kad tokių papukų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Dabar jai atrotaip, veliau atrodys visai kitaip... pažystamas jausmas  ax.gif
Papildyta:
http://farm9.staticf...1b4f5dfed_z.jpg[/img]
Kas pirmiausia krito į akis - tai kad tos kojinės tau per didelės???? Kodėl taip knukarę tie raukinukai? smile.gif ne kažkaip atrodo, o šiaip, jei būtų jb, o ne sepia, tai visai nieko smile.gif
Atsakyti

Pritariu noisy-B del kojines, nelabai graziai tos rauksles atrodo. O siaip man visai patinka, grazi sviesa smile.gif
Atsakyti
Konkursui vaikai. "Nevaikiški darbai"

user posted image
Atsakyti