Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas rytas,

Vaišinu arbata wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 08, 06:28)
labas rytas,

Vaišinu arbata wink.gif

popierinė servetėlė? really? schmoll.gif
rodos, smulkmena, bet tai buvo pirmas dalykas, kurį pamačiau.
kompoziciškai norėtųsi fone esančias šakas patraukti kairiau.
o arbatos tai užsimaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 05 08, 05:54)

Amade, graziai spalvos susizaidzia nuotraukoje  4u.gif 
cia jau asmeniniai isitikinimai, bet man taip nepatinka vaikiskos visokios spalvotos kojines, tai taip ir norisi vaikuciui numauti kojines ir batukus, kad butu basom kojytem  blush2.gif

Apie kojines - man irgi baisiai nepatinka tos spalvotos biggrin.gif Ale jei kokia močiutė nuperka, negi išmesi, namie sulakstom ax.gif O baso dar nepaleidžiu, nes man pačiai šalta basom, tai laukiam vasarooos įsibėgejant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 08, 06:38)
popierinė servetėlė? really? schmoll.gif
rodos, smulkmena, bet tai buvo pirmas dalykas, kurį pamačiau.
kompoziciškai norėtųsi fone esančias šakas patraukti kairiau.
o arbatos tai užsimaniau smile.gif

o man gražu popierinės servetėlės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 08, 07:38)
o man gražu popierinės servetėlės wink.gif

truputis ironijos: tuomet galėtum būti nuosekli ir eksponuoti ne tikrą puoduką, o vienkartinį su vienkartine lėkštele ir plastmasines gėlės/šakeles vienkartinėje vazelėje.

pagauni, apie ką aš? apie harmoniją ir derėjimą.

iš tikro, kai į kritiką atsakoma "o man taip gražu", tai aš nuleidžiu rankas, nes nebelieka, ko pridurti smile.gif nepadarysiu gi aš, kad Tau būtų negražu lygiai kaip nepadarysi Tu, kad man būtų gražu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 08, 06:43)
sbo, labai netinka šios užuolaidos faktūra ant veido. ir veidas toks griežtas. paieškok kitokios medžiagos, nes ši labai pramoninė, buitinė, nefotogeniška faktūra. kai padarei jb, išryškėjo ta ranka virš galvos kaip perlaužta ir užkišta. man rodos, Tu susitaikyk, kad šis kadras nelabai geras, ir bandyk iš naujo.  4u.gif

Aciu sayonara, susitaikysiu biggrin.gif Tiesiog gotte sake kazin kaip jei JB, tai pabandziau JB, na nieko gero, tai bandysim ir ieskosim toliau smile.gif
Atsakyti
Batukai ir servetėlė ir man kliūna ax.gif

Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 05 08, 08:19)
Aciu sayonara, susitaikysiu  biggrin.gif  Tiesiog gotte sake kazin kaip jei JB, tai pabandziau JB, na nieko gero, tai bandysim ir ieskosim toliau  smile.gif

pabandyk auto be faktūros, o paskui jau pasižaisi..smile.gif
mano patirtis sako, kad geriau klijuoti du gerai apgalvotus ir parinktus kadrus, negu bandyti suvaryti į vieną kadrą du turinius. nes antruoju atveju mažiau kontroliuoji rezultatą.
Atsakyti
Labas rytas!

Kadangi Afrė perleido naujo konkurso užduoties paskelbimą, tai štai smile.gif

Naujas konkursas ,,ŠEŠĖLIAI".
Pradžia 2013-05-08.
Pabaiga 2013-06-08.

Sėkmės ieškant, randant ir užfiksuojant šešėlių pasaulį! 4u.gif

Konkurso taisyklės kaip visada tokios pat, nurodytos flickr'e. smile.gif

Tikiuosi tema sudomins ir būtinai sudalyvausit, o aš pažadu mielas staigmenėles trims prizininkėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, islendu ir as is pogrindzio smile.gif Parodyt, tiesa, nelabai turiu ka - yra svieziu kelioniniu nuotrauku, yra geliu, bet nieko tokio, kur noretusi sakyti "wow, noriu kitoms fotografems parodyti". Tai rodau tik kelioniu fanatams ir pavasario pasiilgusiems biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 05 07, 21:16)
Aha, spalvotam svelniau

Gal butent del to man j/b daug labiau patinka. Stipriau.

QUOTE(Mangute @ 2013 05 08, 06:28)
Vaišinu arbata wink.gif

Nuimciau servetele, ir apatine lekstute irgi, kad isrysketu stalo pavirsiaus faktura ir nebeliktu to kicinio "grazumo", ir va tada jau MAN butu labai grazu smile.gif Ir dar ta vaza su sakom noretusi siek tiek kairiau matyti.

QUOTE(Miraval @ 2013 05 08, 08:40)
Naujas konkursas ,,ŠEŠĖLIAI".

Fainas konkursas thumbup.gif
Atsakyti
Ir man patinka konkurso tema rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www.arno-rafa...s_and_feet.html
Atsakyti