Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 05 06, 16:03)

Dar kartelį noriu padėkot Ka už temą  smile.gif  Jau senokai ruošiaus perskaityt "eilėje laukiančias" poezijos  knygeles , rinkinėlius.  Teko pasiskubint.  Ir tuo labai džiaugiuos smile.gif

flirt.gif Eilės gali įkvėpti kurti. smile.gif

Aš norėsiu tavo ir Miraval adreso. Afrės turiu, nes dalyvavo mainuose. smile.gif
Atsakyti
Sveikinu Miraval ir Mamagute 4u.gif taipogi ir kitų darbai įdomus ir traukiantys 4u.gif

Ačiū Ka už konkursą ir prizą 4u.gif

AČIŪ už sveikinimus visoms 4u.gif

Miraval,ar nieko prieš būtum,jei konkurso temą tęstum Tu? Man jau per dažnas galvos skausmas darosi biggrin.gif ir manau,kad vertėtų ir kitoms pasireikšti? A? Jei nesutiksi,prašysiu tadu Mamagutes tongue.gif

Pusryčių foto thumbup.gif ir smaguma,kad Maggie ėmė iniciatyvos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 06 gegužės 2013 - 15:27
Ir aš prisidedu prie sveikinimų nugalėtojoms wink.gif
Atsakyti
Ka - ačiū!!! Esu be galo laiminga!!! Nerealus jausmas!!! ax.gif

Tikrai labai nuostabūs darbai buvo...dėl nugalėtojos net neabejojau!!! smile.gif šaunuolė!

QUOTE(Afrė @ 2013 05 06, 15:21)
Miraval,ar nieko prieš būtum,jei konkurso temą tęstum Tu?

[B]

Žinoma, kad galiu 4u.gif mielu noru 4u.gif
Rytoj paskelbsiu temą 4u.gif
Ačiū už pasitikėjimą 4u.gif
Atsakyti
Mamytes,turiu klausimeli.. Gal kas is Jusu darote fotosesijas Vilniuje? Labai noreciau nuotraukyciu sau ir kazkodel noriu,kad fotografuotu butent moteris,kad galima butu atsipalaiduoti nors kazkiek blush2.gif smile.gif Gal kas turite savo fotostudija ir galetumete tuo uzsiimti? 4u.gif Jei nenorite rasyti i sia tema,parasykite tuomet i AZ wub.gif Labai aciu.
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų. Šaunuolės merginos 4u.gif
Atsakyti
ar yra kas užsakes fotodrobe iš fotopro, kaip kokybe? šviesinti nuotrauka reikia labiau nei paprastai spaudai? pagelbėkit
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 06, 17:23)
ar yra kas užsakes fotodrobe iš fotopro, kaip kokybe?  šviesinti nuotrauka reikia labiau nei paprastai spaudai? pagelbėkit

As uzsakinejau. Siunciau tokias pat, kaip ir spausdinimui. Kokybe gera
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 06, 17:36)
As uzsakinejau. Siunciau tokias pat, kaip ir spausdinimui. Kokybe gera

kažkur skaičiau kad ant drobės atsispausdina tamsiau, todėl ir užklausiau
dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, sveikinimai nugaletojoms 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

gal žinot kas daro fotoknygas? Žinau www.picturehappy.lt ; www.zoombook.lt o kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 07, 08:03)
sveikos,

gal žinot kas daro fotoknygas? Žinau www.picturehappy.lt ; www.zoombook.lt o kas dar?

LT reik?
Atsakyti