Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Maggie savaitgalio temai "Pusryčiai"

Tegu bus "atsvara" rarity skanybėms smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 05 05, 19:33)
Maggie savaitgalio temai "Pusryčiai"

Tegu bus "atsvara" rarity skanybėms smile.gif

wink.gif

Man asocijuojasi su vienatve, liudesiu. Bet labai patinka. Mastau, kas cia pasidenge stala ir ateis valgyti. Gal siuo metu dar seria savo suniuka, kuris gal but vienintelis pasnekovas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 04, 14:51)
Nežinau g.gif aš fotografuodama tiek sau, tiek klientams perkadruoju visados, jau taip esu įpratusi. Tikrai nėra sunku 4u.gif milimetras į milimetrą gal nesigauna darant ND, bet nufotografuoti taip, kad kiti tų milimetrų net nepastebės, tikrai įmanoma, daugelis gi taip atlieka ND ir šiaip perkadruoti reiktų išmokti, vertingas dalykas mirksiukas.gif Aš pvz visad tik centrinį fotkusavimo tašką naudoju dėl tų pačių priežasčių, kaip ir parašei.

SBO, o kaip verimas į JB būtų? g.gif

maggie nematau tavo pusryčių schmoll.gif

Noreciau ir as ismokt ta perkadravima, kartais tikrai prireikia, bet as nesuprantu jo iki galo... unsure.gif

Pabandysiu JB, gotte

Pusryciu nuotraukos, deja, negaliu pateikti, bandziau, bet nepavyko nieko doro, abu rytus skubejom, tai negalejau daug bandyti, truputi pasibandziau, nesigavo.

O mamagute pusryciai patiko, megstu tokias nuotraukas, kurios privercia ziurint susimastyti...
Atsakyti
Aš taip pat dariau temai "pusryčiai" (auto) foto, bet pas mane pusryčiams tik kavos puodelis ax.gif, mano ft flickre smile.gif

Pandre patiko Tavo mergaitės foto, netgi labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 05 gegužės 2013 - 20:31
O man butent tos garbanos pandres nuotraukoje kliuna, visa kita liux.

Dulkes mano idetoje nuotraukoje, net keista i ka jos sauleje pavirsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 05 05, 20:13)
Noreciau ir as ismokt ta perkadravima, kartais tikrai prireikia, bet as nesuprantu jo iki galo... unsure.gif

Is esmes tai paprasta - sufokusuoji centriniu tasku i ten, kur reikia, laikai paspaudusi fokusavimo mygtuka iki puses ir pasukusi fotika taip, kaip tau reikia, fotografuoji. Svarbu nekeisti atstumo iki objekto.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 05, 21:51)
Is esmes tai paprasta - sufokusuoji centriniu tasku i ten, kur reikia, laikai paspaudusi fokusavimo mygtuka iki puses ir pasukusi fotika taip, kaip tau reikia, fotografuoji. Svarbu nekeisti atstumo iki objekto.

Aciu, reikes pabandyti, taip aiskiai paraset rolleyes.gif 4u.gif

Tai toks fokusavimas geresnis, nei naudoti soninius kvadratelio fokuso taskus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 05 gegužės 2013 - 20:56
QUOTE(Suprem @ 2013 05 05, 21:40)
O man butent tos garbanos pandres nuotraukoje kliuna, visa kita liux.

o man priešingai, mergaitės žvilgsnis ir tos garbanos padarytos padarė foto įdomią smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2013 05 05, 21:51)

bandysiu ir aš ax.gif, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 05 gegužės 2013 - 20:55
QUOTE(rarity @ 2013 05 04, 17:02)
Pusyčiams tai aišku tikriausiai - dilgėlės, pienės, garšvos, rūgštynės, agurkai ir bananai.

oho. o skanu..? niekada nebandziau tokiu koktejliu, bet baisiai idomu, galbut ir man pasidaryt - tik va beda - receptu nezinau ir proporciju as well.
QUOTE(gotte @ 2013 05 04, 14:51)
maggie nematau tavo pusryčių schmoll.gif

as siuliau weekend'o tema rolleyes.gif noriu testi grazia tradicija savaitgaliniu uzduociu.
QUOTE(Dincelis @ 2013 05 01, 19:08)
Pirmojoje nuotraukoje tikrai šviesinčiau paakius... nesiginčyju su tomis kas mėgsta natūralumą, tačiau tokios dėmės merginos taip pat nepuošia. Modelis ne pats kudžiausias, bliuzelė gana plati ir dar atsukta priekiu, tokį modelį sukiočiau tol, kol rasčiau labiausiai kūdinantį kampą... antrojoje foto taip ir norėtūsi išlyginti bliuskutę  lotuliukas.gif  Tačiau spalvos labai gražios  4u.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 23:00)
Adapteris, kad galėtum uždėti, nes kitaip tai niekaip neuždėsi. O adapteris su AF patvirtinimu tam, kad fotoaparatas supypsėtų, patvirtintų kai yra sufokusuota su pasirinktu tašku.  smile.gif  smile.gif

zinau apie adapterius, pati turiu ir taip helios'a tvirtinu ant skaitmenos. as tik ilgai to nezinojau hehe ir fokusavau sekmingai be to. tad mane nustebino tos diskusijos, nes is esmes kad fotkina visokiais zenitais, uztektu paprastas adapteris be visokiu af.
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 01, 10:00)
aš naudoju ant ff, kabino veidrodi tai gerasis uošvis nudildė smile.gif

omg. aparato sandaros vapshe nezinau smile.gif nieko nesupratau siame sakinyje lotuliukas.gif
QUOTE(Alabama @ 2013 05 01, 10:08)
Anna nemegsta-
-Puostis
-rozine spalva
-leles
Visai kaip as maza biggrin.gif

ishskirtine iki skausmo. biggrin.gif
Papildyta:
keli nauji, juostiniai.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 05 05, 21:01)
oho. o skanu..? niekada nebandziau tokiu koktejliu, bet baisiai idomu, galbut ir man pasidaryt - tik va beda - receptu nezinau ir proporciju as well.

Dzin tos proporcijos biggrin.gif O jei rimtai, tai rekomenduojama 60% vaisių arba daržovių o 40% žolių. Bananai tinka ir į daržovinius ir į vaisinius kokteilius. Pvz vakar dėjau kelis agurkus, porą bananų, salotų kelis lapus (didelius) ir po saują pienių, dilgėlių, po nedidelę saujytę rūgštynių ir garšvų. Na, maždaug taip. Šiandien plakiau bananus, kivius, obuolius ir žoles.
Man labai skanu smile.gif

Fainos foto wink.gif Paskutinė labai miela - toooks nustebimas thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

buvau pradingusi, bet ketinu vėl sugrįžti į Jūsų gyvenimą xixixi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 06, 08:22)
labas rytas smile.gif

buvau pradingusi, bet ketinu vėl sugrįžti į Jūsų gyvenimą xixixi smile.gif

laukiam nesulaukiam smile.gif (hrrr)
Atsakyti