Maggie savaitgalio temai "Pusryčiai"
Tegu bus "atsvara" rarity skanybėms
QUOTE(mamagute @ 2013 05 05, 19:33)
Maggie savaitgalio temai "Pusryčiai"
Man asocijuojasi su vienatve, liudesiu. Bet labai patinka. Mastau, kas cia pasidenge stala ir ateis valgyti. Gal siuo metu dar seria savo suniuka, kuris gal but vienintelis pasnekovas
QUOTE(gotte @ 2013 05 04, 14:51)
Nežinau aš fotografuodama tiek sau, tiek klientams perkadruoju visados, jau taip esu įpratusi. Tikrai nėra sunku milimetras į milimetrą gal nesigauna darant ND, bet nufotografuoti taip, kad kiti tų milimetrų net nepastebės, tikrai įmanoma, daugelis gi taip atlieka ND ir šiaip perkadruoti reiktų išmokti, vertingas dalykas Aš pvz visad tik centrinį fotkusavimo tašką naudoju dėl tų pačių priežasčių, kaip ir parašei.
SBO, o kaip verimas į JB būtų?
maggie nematau tavo pusryčių
SBO, o kaip verimas į JB būtų?
Noreciau ir as ismokt ta perkadravima, kartais tikrai prireikia, bet as nesuprantu jo iki galo...
Pabandysiu JB, gotte
Pusryciu nuotraukos, deja, negaliu pateikti, bandziau, bet nepavyko nieko doro, abu rytus skubejom, tai negalejau daug bandyti, truputi pasibandziau, nesigavo.
O mamagute pusryciai patiko, megstu tokias nuotraukas, kurios privercia ziurint susimastyti...
Aš taip pat dariau temai "pusryčiai" (auto) foto, bet pas mane pusryčiams tik kavos puodelis , mano ft flickre
Pandre patiko Tavo mergaitės foto, netgi labai
Pandre patiko Tavo mergaitės foto, netgi labai
QUOTE(sbo @ 2013 05 05, 20:13)
Noreciau ir as ismokt ta perkadravima, kartais tikrai prireikia, bet as nesuprantu jo iki galo...
Is esmes tai paprasta - sufokusuoji centriniu tasku i ten, kur reikia, laikai paspaudusi fokusavimo mygtuka iki puses ir pasukusi fotika taip, kaip tau reikia, fotografuoji. Svarbu nekeisti atstumo iki objekto.
QUOTE(rarity @ 2013 05 05, 21:51)
Is esmes tai paprasta - sufokusuoji centriniu tasku i ten, kur reikia, laikai paspaudusi fokusavimo mygtuka iki puses ir pasukusi fotika taip, kaip tau reikia, fotografuoji. Svarbu nekeisti atstumo iki objekto.
Aciu, reikes pabandyti, taip aiskiai paraset
Tai toks fokusavimas geresnis, nei naudoti soninius kvadratelio fokuso taskus?
QUOTE(Suprem @ 2013 05 05, 21:40)
o man priešingai, mergaitės žvilgsnis ir tos garbanos padarytos padarė foto įdomią
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2013 05 05, 21:51)
bandysiu ir aš , ačiū
QUOTE(rarity @ 2013 05 04, 17:02)
Pusyčiams tai aišku tikriausiai - dilgėlės, pienės, garšvos, rūgštynės, agurkai ir bananai.
oho. o skanu..? niekada nebandziau tokiu koktejliu, bet baisiai idomu, galbut ir man pasidaryt - tik va beda - receptu nezinau ir proporciju as well.
QUOTE(gotte @ 2013 05 04, 14:51)
as siuliau weekend'o tema noriu testi grazia tradicija savaitgaliniu uzduociu.
QUOTE(Dincelis @ 2013 05 01, 19:08)
Pirmojoje nuotraukoje tikrai šviesinčiau paakius... nesiginčyju su tomis kas mėgsta natūralumą, tačiau tokios dėmės merginos taip pat nepuošia. Modelis ne pats kudžiausias, bliuzelė gana plati ir dar atsukta priekiu, tokį modelį sukiočiau tol, kol rasčiau labiausiai kūdinantį kampą... antrojoje foto taip ir norėtūsi išlyginti bliuskutę Tačiau spalvos labai gražios
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 23:00)
Adapteris, kad galėtum uždėti, nes kitaip tai niekaip neuždėsi. O adapteris su AF patvirtinimu tam, kad fotoaparatas supypsėtų, patvirtintų kai yra sufokusuota su pasirinktu tašku.
zinau apie adapterius, pati turiu ir taip helios'a tvirtinu ant skaitmenos. as tik ilgai to nezinojau hehe ir fokusavau sekmingai be to. tad mane nustebino tos diskusijos, nes is esmes kad fotkina visokiais zenitais, uztektu paprastas adapteris be visokiu af.
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 01, 10:00)
aš naudoju ant ff, kabino veidrodi tai gerasis uošvis nudildė
omg. aparato sandaros vapshe nezinau nieko nesupratau siame sakinyje
QUOTE(Alabama @ 2013 05 01, 10:08)
ishskirtine iki skausmo.
Papildyta:
keli nauji, juostiniai.
QUOTE(Maggie @ 2013 05 05, 21:01)
oho. o skanu..? niekada nebandziau tokiu koktejliu, bet baisiai idomu, galbut ir man pasidaryt - tik va beda - receptu nezinau ir proporciju as well.
Dzin tos proporcijos O jei rimtai, tai rekomenduojama 60% vaisių arba daržovių o 40% žolių. Bananai tinka ir į daržovinius ir į vaisinius kokteilius. Pvz vakar dėjau kelis agurkus, porą bananų, salotų kelis lapus (didelius) ir po saują pienių, dilgėlių, po nedidelę saujytę rūgštynių ir garšvų. Na, maždaug taip. Šiandien plakiau bananus, kivius, obuolius ir žoles.
Man labai skanu
Fainos foto Paskutinė labai miela - toooks nustebimas
QUOTE(sayonara @ 2013 05 06, 08:22)
laukiam nesulaukiam (hrrr)