Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pažaiskim? Atspėkit kas čia smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 05 05, 01:26)

Neisivaizduoju, gal vanduo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 05 04, 22:06)
Labas. Ziuriu uzejo banga bangele vaikuciu maudynes fotografuoti ir demonstruoti laugh.gif tai ir as, kaip papugaicikas atnesu siandienini pasipliuskenima  smile.gif  ziurim.

nu jau merginos surimtejimas, tokia svajinga, grazios akytes, o ir garbaneles kaip palipdet idomiai ziurisi 4u.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 05 05, 01:26)

gal hmmm g.gif stikliniai rutuliukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 05 gegužės 2013 - 10:50
QUOTE(pandre @ 2013 05 04, 21:06)
Labas. Ziuriu uzejo banga bangele vaikuciu maudynes fotografuoti ir demonstruoti laugh.gif tai ir as, kaip papugaicikas atnesu siandienini pasipliuskenima  smile.gif  ziurim.

Labai miela svajokle, patinka jb, patinka kvadratas, truputi erzina, kad vonios krastas (tikriausiai) per skrupstuka eina. Tos garbaneles labai akivaizdziai sudeliotos ir tas krenta i akis. Say nuorodoje, aisku, kad mergytes plaukuciai sudelioti, bet jie sudelioti kaip ir naturaliai - teoriskai galetu taip susidelioti isnyrant is vamdens, uztai jie ne griauna, o susiprina nuotrauka, o jusu atveju, tos garbanytes, kad ir kokios jos grazios, iskrenta is konteksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 05, 11:54)
Labai miela svajokle, patinka jb, patinka kvadratas, truputi erzina, kad vonios krastas (tikriausiai) per skrupstuka eina. Tos garbaneles labai akivaizdziai sudeliotos ir tas krenta i akis. Say nuorodoje, aisku, kad mergytes plaukuciai sudelioti, bet jie sudelioti kaip ir naturaliai - teoriskai galetu taip susidelioti isnyrant is vamdens, uztai jie ne griauna, o susiprina nuotrauka, o jusu atveju, tos garbanytes, kad ir kokios jos grazios, iskrenta is konteksto  4u.gif

rarity, ne gintis atejau, bet as tikrai nesiekiau naturalaus garbaneliu susideliojimo. Tiesiog sudeliojau nesekdama niekieno pavyzdziu ir nemaciusi jokiu nuorodu apie jas. Man norejosi sudelioti va taip ir ne kitaip. O kad akivaizdu, jog tai nera naturaliai susiraite,faktas. Bet man tai netrugdo.Va vonios krastas trugdo, bet turiu pasakyti, tai kasdienybes iamzinimas, nesiekiant tobulumo wink.gif Aciu uz komentara. Gal kada pagaudysiu naturaliu garbaneliu, tik teks sausu gaudyt, nes slapi issitiesia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 05 05, 11:19)
rarity, ne gintis atejau, bet as tikrai nesiekiau naturalaus garbaneliu susideliojimo. Tiesiog sudeliojau nesekdama niekieno pavyzdziu ir nemaciusi jokiu nuorodu apie jas. Man norejosi sudelioti va taip ir ne kitaip. O kad akivaizdu, jog tai nera naturaliai susiraite,faktas. Bet man tai netrugdo.Va vonios krastas trugdo, bet turiu pasakyti, tai kasdienybes iamzinimas, nesiekiant tobulumo wink.gif Aciu uz komentara. Gal kada pagaudysiu naturaliu garbaneliu, tik teks sausu gaudyt, nes slapi issitiesia  laugh.gif

As taip pat neturejau tikslo pulti smile.gif Kadangi say neseniai buvo idejusi nuoroda ir man tos mergaites foto nerealiai patiko, tai nevalingai pradejau lyginti 4u.gif
Svarbiausia daryti tai, ko norisi wink.gif
Atsakyti
Su mamyciu svente 4u.gif

user posted image

daugiau mano leliu foto cia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 05 gegužės 2013 - 14:02
QUOTE(krispuka @ 2013 05 05, 13:29)
Su mamyciu svente 4u.gif

daugiau mano leliu foto  cia  ax.gif

wub.gif kokios akys nuosirdzios, pasitikincios
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 05, 15:17)
wub.gif  kokios akys nuosirdzios, pasitikincios

taip ir yra 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 05 04, 22:06)

grozis rolleyes.gif

as sakau gal ant vasaros koki graziu kadru turesiu,nes dabar su telefonu tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 05, 12:34)
As taip pat neturejau tikslo pulti smile.gif

Zinau, rarity. Viskas gerai, as irgi ne to cia uzsukau mirksiukas.gif dziugu, kai sulaukiu komentaru, tikrai. Nebuvo cia kazi koks ispuolis, kad atnesiau va, o kazkam nepatiko, tai esu bais nelaiminga laugh.gif tikrai ne, tiesiog jauciu, kad sia nuotrauka kazko TOKIO padaryti nesistnegiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 05 gegužės 2013 - 14:43
QUOTE(rarity @ 2013 05 05, 05:34)
As taip pat neturejau tikslo pulti smile.gif Kadangi say neseniai buvo idejusi nuoroda ir man tos mergaites foto nerealiai patiko, tai nevalingai pradejau lyginti  4u.gif
Svarbiausia daryti tai, ko norisi wink.gif

Man irgi iškart asociacija į Sally Mann kilo smile.gif
Atsakyti