Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2013 05 04, 13:51)
Nežinau g.gif aš fotografuodama tiek sau, tiek klientams perkadruoju visados, jau taip esu įpratusi. Tikrai nėra sunku 4u.gif milimetras į milimetrą gal nesigauna darant ND, bet nufotografuoti taip, kad kiti tų milimetrų net nepastebės, tikrai įmanoma, daugelis gi taip atlieka ND ir šiaip perkadruoti reiktų išmokti, vertingas dalykas mirksiukas.gif Aš pvz visad tik sentrinį fotkusavimo tašką naudoju dėl tų pačių priežasčių, kaip ir parašei.

Matyt visiems skirtingai - as beveik niekada neperkadruoju, nes pametu fokusa - kaitalioju fokusavimo taskus
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 04, 13:58)
Matyt visiems skirtingai - as beveik niekada neperkadruoju, nes pametu fokusa - kaitalioju fokusavimo taskus

kai kažkas parašė dėl centrinio taško fokuso tikslumo, ėmiau tą pastebėti ir nuo tada perkadruoju...Man asmeniškai tai padeda pagerinti nuotraukos kokybę.. bet čia kiekvienam savo turbūt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 04, 14:02)
kai kažkas parašė dėl centrinio taško fokuso tikslumo, ėmiau tą pastebėti ir nuo tada perkadruoju...Man asmeniškai tai padeda pagerinti nuotraukos kokybę.. bet čia kiekvienam savo turbūt 4u.gif

Su II marku aš irgi kartais perkadruoju, nes erzina šoniniai taškai smile.gif
Noriu dar ir pietumis pavaišinti, ne tik pusryčiais blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 04, 16:01)
Noriu dar ir pietumis pavaišinti, ne tik pusryčiais  blush2.gif

Ir pusryciai ir pietus thumbup.gif Uzsimaniau dabar labai valgyt doh.gif Labai idomu kas cia pas tave pietums? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 05 04, 16:42)
Ir pusryciai ir pietus  thumbup.gif Uzsimaniau dabar labai valgyt  doh.gif Labai idomu kas cia pas tave pietums?  ax.gif

Pagal pirmą patiekalą tai spėju čia kažkas vegetariško taip pat smile.gif, būtų smalsu paragauti abu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 05 04, 15:42)
Ir pusryciai ir pietus  thumbup.gif Uzsimaniau dabar labai valgyt  doh.gif Labai idomu kas cia pas tave pietums?  ax.gif

Dėkui smile.gif
Pusyčiams tai aišku tikriausiai - dilgėlės, pienės, garšvos, rūgštynės, agurkai ir bananai.
O pietums va šitas nerealus gėris http://keistaipapras...u-laiskais.html thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
rarity uch kokiais skanestais vilioji, noreciau, reiks isbandyti pyraga.

Dabar klausimas i tema - drauge dave savo Zenit E , ir ka - nieko nesuprantu kas ten ir kaip ten, ka kuris ratukas reiskia, pasigoglinau aisku, tai ciut aiskiau, bet vistiek gal turit kas kokios info ar galit papasakot kaip su juo elgtis? O gal kur instrukcija butu galima rasti, kad ir rusu kalba, nes ja man lengviau nei anglu.... Aciuuuu

Savaitgalio tema labai skani ir faina, rit bandysiu ka nors isgauti sventiniams pusryciams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 04, 14:58)

as taip pat, kaitalioju taskus, arba isijungus per ekraneli stumdau kvadratuka ten kur reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 04, 14:01)

Kaip nerealiai, kad nerealu, o ir nuotraukos pyrago niam!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 04, 17:02)
Pusyčiams tai aišku tikriausiai - dilgėlės, pienės, garšvos, rūgštynės, agurkai ir bananai.
O pietums va šitas nerealus gėris http://keistaipapras...u-laiskais.html  thumbup.gif

Vaziuosiu ir as siandien ieskot pieniu ir dilgeliu smile.gif Mes beveik visada pusryciams zalius kokteilius geriam smile.gif
Pietus labai skaniai atrodo, gal reiks kada vyrui padaryt, nes as bandau kiausiniu atsisakyt, nors toki patiekala tikriausiai suvalgyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 04, 05:51)

maggie nematau tavo pusryčių schmoll.gif

man atrodo, Maggie nedejo pusryciu, ji tik pasiule tema savaitgaliui.

Siandien nieko nesigavo man su pusryciu foto, bandysiu rytoj rolleyes.gif

QUOTE(rarity @ 2013 05 04, 07:01)

Noriu dar ir pietumis pavaišinti, ne tik pusryčiais  blush2.gif

rarity, ir pusryciai, ir pietus nuotraukose labai viliojanciai atrodo, nors siaip tikroveje tai nera mano megztamiausi patiekalai, bet ziurint i nuotraukas tikrai neatsisakyciau suvalgyti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas. Ziuriu uzejo banga bangele vaikuciu maudynes fotografuoti ir demonstruoti laugh.gif tai ir as, kaip papugaicikas atnesu siandienini pasipliuskenima smile.gif ziurim.

user posted image
Atsakyti