Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 02, 12:51)
oi,kaip fainiai, Gotte  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2013 05 02, 12:29)
Laba diena smile.gif

Norėčiau patarimo... Savaitgalį norim pasidaryti su šeima kelias gražesnes portretines nuotraukas ir tuo pačiu pasimokyti elgtis su savo fotoaparatu biggrin.gif Bet nežinau kok objektyvą pasirinkti (išsinuomoti). Fotografuotis planuojam ir namie ir gamtoje. Renkames iš šių variantų:
http://www.fotorent....og/view/?id=212
http://www.fotorent....log/view/?id=75
http://www.fotorent....log/view/?id=77
Gal galit ką pakomentuot/parekomenduot? blush2.gif  Norėtųsi šviesių, ryškių foto blush2.gif

Sunku is tikruju patarti, nes kiekvienas fotografuojantis net ilga laika turi savo nuomone, kuri nebutinai turi sutapti su kito fotografuojancio nuomone smile.gif
Jeigu fotografuoti zadat lauke, rinkciausi sigma. Ji astresne, lyginant su tuo paciu canon. Jeigu fotografuoti norite namie ir fotoaparatas cropines matricos, rinciausi canon 24, nes platesnis kampas, daugiau apims, daugiau veidu tilps i kadra smile.gif
Kazkada as taip pat nuomavausi canon 50, pirkau sigma 50, del astrumo. Dabar visai noreciau isbandyti (issinuomoti canon 24), nes ipirkti ji butu sunku (L-kiu kainos tokios nemazos), o nuomos, kaip matau nesiskiria smile.gif
As tai per daug nesukciau galvos kuri is ju imti, viena kart viena paimsite, kita kart - kita. Ir susidarysite savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 02, 11:40)
Labas (...)

Gotte, kaip linksmai, kaip nuotaikingai, mielai ir slapiai! Man labai patiko. Ypac si smile.gif Man net ta duso zarna cia ne kiek nemaiso, tokia crazy teletabiska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 gegužės 2013 - 12:22
QUOTE(gotte @ 2013 05 02, 12:40)
Labas

Šiuo metu poilsio akimirkomis fotografijoje man tapo mano vaikų fotografavimas, bandymai fiksuoti tiesiog namų akimirkas, tai kas miela man pačiai, tai, kas bus smagu joms prisiminti. Gana sunku tai daryti, nes anksčiau mažai į tai kreipiau dėmesio, o dabar širdis to nori... aišku, nuotraukos man bus mielos, kad ir kokios jos nevykusios kompoziciškai, spalviškai ar dar kaip nors... o bet tačiau.. fotografuodama noriu ir tobulėti tokiuose mini "reportažuose".. bent kažkiek...

Tad jeigu jūs pakritikuosite mano kadrus, būčiau labai dėkinga, noriu kitom akim pažvelgti, ne tik mamos 4u.gif

Vačia mano flickr...iš vonios epizodų iš viso penkis sukėliau, būtų smagu sulaukti pastabų 4u.gif

gotte, smagiai padirbėjai 4u.gif Tokioms savų vaikų nuotraukoms aš nesu kritiška, nes man pačiai jos visada mielos prisiminimui.
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2013 05 02, 11:29)
Laba diena smile.gif

Norėčiau patarimo...

Siūlyčiau pačiam nuomos centriuke pasibandyt tuos objektyvus mirksiukas.gif 24tuko ir 50tuko foto skirtumus pamatysit iš karto, jei visgi nuspręsit imti 50tuką, imčiau Sigmą, esminius skirtumus Sigmos ir Canon R.i.R. jau išvardino 4u.gif

gotte, fainai mirksiukas.gif su nekantrumu laukiu naujų serijų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 02 gegužės 2013 - 12:43
ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 05 02, 11:29)
O gal kas is siaulieciu turite ji ir galetumet duot uzsidet ir pabandyt smile.gif Vietoj, neskolinant, tiesiog pabandyt keleta kadru? smile.gif

Tu apie koki kalbi čia? ax.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2013 05 02, 14:38)
Tu apie koki kalbi čia?  ax.gif

Sveikos  4u.gif

Sigma 24-70 f2,8.

Arba panasaus.
Atsakyti
Sveikinimai Suprem 4u.gif

Dekui visoms pakomentavusioms mano nuotraukas 4u.gif Labai sunku man fotografuori kitus, o taip noretusi ismokti, na tikiuosi su praktika nors kiek patobulesiu rolleyes.gif Kol kas man labiau sekasi fotografuoti save, ne bent jau man taip atrodo blush2.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2013 05 02, 08:28)
Siandien teko anksti keltis tai spejau ir as kelis kadrus padaryt su heliosu  biggrin.gif  Nieko ipatingo, bet pirmas kartas  biggrin.gif

Grazu smile.gif Turiu ir as su heliosu panasiu is sestadienio, gal veliau ikelsiu ir as smile.gif

QUOTE(gotte @ 2013 05 02, 12:40)

Labai fainos, smagios nuotraukos wub.gif Visa serija labai patiko smile.gif
Atsakyti
gizzy,
man ir lygiai taip pat, bandžiau trečiadienį fotkinti Suprem, neturiu net ko parodyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 02 gegužės 2013 - 15:38
QUOTE(Alabama @ 2013 05 01, 15:02)
Ačiū!

Aš turiu 85 1,2, tai gėris neišpasakytas.

man irgi sitas objektyvas mylimukas ax.gif

QUOTE(gotte @ 2013 05 02, 03:40)

Tad jeigu jūs pakritikuosite mano kadrus, būčiau labai dėkinga, noriu kitom akim pažvelgti, ne tik mamos 4u.gif

Vačia mano flickr...iš vonios epizodų iš viso penkis sukėliau, būtų smagu sulaukti pastabų 4u.gif

Gotte, visos labai smagios, mielos, si ideta i tema man pati paciausia wub.gif Fainuoles tavo mergytes ax.gif

QUOTE(Giniatte @ 2013 05 02, 07:37)

visai neturejau laiko anksciau pakomentuoti, man labai patiko tavo paskutine deta nuotrauka, "sleptis" lyg vadinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 05 02, 17:56)
man irgi sitas objektyvas mylimukas  ax.gif
Gotte, visos labai smagios, mielos, si ideta i tema man pati paciausia  wub.gif Fainuoles tavo mergytes ax.gif
visai neturejau laiko anksciau pakomentuoti, man labai patiko tavo paskutine deta nuotrauka, "sleptis" lyg vadinosi  4u.gif

A jus mergos subludot? smile.gif na ir kaina sito zaisliuko smile.gif
Atsakyti