Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 05 01, 10:00)
aš naudoju ant ff, kabino veidrodi tai gerasis uošvis nudildė smile.gif

O as tiesiog nusipirkau adapteri tinakama markui. smile.gif smile.gif
Atsakyti
šiandien - Sally Mann gimtadienis. Sveikinu jos gerbėjas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 05 01, 09:10)
O as tiesiog nusipirkau adapteri tinakama markui. smile.gif smile.gif

Dar ir taip būna g.gif
Na, kai pirkau dar marko neturėjau, tai nežinau ką nusipirkau, o dabar adapterio nebeturiu, bet mąstau, kad gal vėl noriu. Kaip rast būtent markui?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 01, 13:02)
Dar ir taip būna  g.gif
Na, kai pirkau dar marko neturėjau, tai nežinau ką nusipirkau, o dabar adapterio nebeturiu, bet mąstau, kad gal vėl noriu. Kaip rast būtent markui?

Adapteris.
Pas mane buvo problema ta, jog senasis adapteris blogai kontaktavo su ff. Tai tuo pačiu išsprendžiu dvi problemas. Bet vis tiek nesuku helios'o iki begalybės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 01 gegužės 2013 - 12:17
QUOTE(Ka @ 2013 05 01, 12:16)
Adapteris.
Pas mane buvo problema ta, jog senasis adapteris blogai kontaktavo su ff. Tai tuo pačiu išsprendžiu dvi problemas. Bet vis tiek nesuku helios'o iki begalybės.  smile.gif

Nusipirkau, ačiū notworthy.gif

Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2013 04 30, 21:41)

labai skani foto. taip ir galvojau, kad cia bus kazkoks stiklo testukas  bigsmile.gif
nes visos foto tokios simple, palyginus ka dedi pastaruoju metu - viskas ITIN uzbaigta, prilaizyta ir t.t. sios fotos buvo siokia tokia atgaiva  mirksiukas.gif

Man patinka tavo komentarai thumbup.gif Ir patinka tai, kad daug komentuoji, nepatingi 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 05 01, 09:08)
Visai kaip as maza biggrin.gif

Man atrodo tu turi canono 50'tuka 1,2 ar 85'tuka g.gif Gal gali pasidalinti įspūdžiais
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 01, 12:48)
šiandien - Sally Mann gimtadienis. Sveikinu jos gerbėjas smile.gif

Ačiū, kad pasidalinai. 4u.gif

Rarity, aš čia įmečiau pirmą pasitaikiusį rasta paieškoje, pati mokėjau kiek pigiau už savo adapterį. Nors palyginus su nikon adapteriais, kurie turi AF patvirtinimą, tai čia kapeikos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 01 gegužės 2013 - 12:35
QUOTE(Ka @ 2013 05 01, 12:29)
Nors palyginus su nikon adapteriais, kurie turi AF patvirtinimą, tai čia kapeikos.  biggrin.gif

nu jooo... dabar kaip tik žiūriu eBay, tai apie 30 svarelių g.gif kažkaip galvojau maksimum koks dešimt svarų bus..

tai va, kaži verta ar ne, jeigu sako, kad nikonas neleidžia pilnai atsiskleisti helioso grožiui g.gif ar yra čia tokių, kurios ant nikono naudoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 01, 13:37)
tai va, kaži verta ar ne, jeigu sako, kad nikonas neleidžia pilnai atsiskleisti helioso grožiui g.gif ar yra čia tokių, kurios ant nikono naudoja? g.gif

Gizzy neseniai buvo įdėjusi. mirksiukas.gif Na, nežinau kokius trūkumus įžvelgia žmonės, bet fotose matau ir tuos skanius burbuliukus, kurie sukasi ratu ir zuikius ir pan. g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas noretu susisemsti, kuo daugiau zmoniu tuo pigiau gautusi?rasyti man i az, jau yra be manes viena norinti

http://www.florabell...op-actions.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 01 gegužės 2013 - 13:08
QUOTE(Ka @ 2013 05 01, 12:29)
Ačiū, kad pasidalinai. 4u.gif

Rarity, aš čia įmečiau pirmą pasitaikiusį rasta paieškoje, pati mokėjau kiek pigiau už savo adapterį. Nors palyginus su nikon adapteriais, kurie turi AF patvirtinimą, tai čia kapeikos.  biggrin.gif

Man kaina pasirode pakankamai patraukli, tai ir pasiemiau - patingejau daugiau ieskot blink.gif O nikonistams siuo atzvilgiu nepasiseke smile.gif

Gal kuri esate bandziusi fotografuoti pajungus fotika i kompa, kad foto is karto atidarytu kompe. Kai pajungiu, man fotikas sako, kad jis "busy" ir nefotkina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 01 gegužės 2013 - 13:25
QUOTE(rarity @ 2013 04 29, 11:05)
Tu žinojai istoriją ir matei foto per tą prizmę. Žiūrovas gi mato tik foto ir iš jos turėtų perskaityti istoriją. Šiuo atveju tiesiog murzina mergaitė. Kodėl ji murzina? Kas įvyko? To nuotraukoje nesimato. Nėra pasakojimo. Jei pvz. būtų stalas, pritrupinta bandelės, dar gabalas rankoje, tada būtų istorija.
Per daug vaiko kadre smile.gif
Žiūrėk, Tynkos kadre vaiko mažai ir tas pats ne fokuse, bet yra istorija. Šita nuotrauka aš tikiu, o taviške netikiu smile.gif
Kažkada man panašią pastabą davė Simona (man atrodo  blush2.gif ) ir man ji labai įstrigo. Yra nuotraukų, kurios bus beprotiškai mielos mamai, bet ne visada suprantamos pašaliniam žiūrovui  4u.gif

Visų pirma ačiū už komentarus, labai juos vertinu, priverčia kitaip pažvelgti į savas nuotraukas. Aš tave pamenu nuo savo pradžios, kai išdrįsau temoje parodyti savo foto ir sulaukiau tavo komentarų smile.gif

O kaip toks sprendimas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 01, 13:37)
nu jooo... dabar kaip tik žiūriu eBay, tai apie 30 svarelių g.gif kažkaip galvojau maksimum koks dešimt svarų bus..

Matau jau Ka parase, kad as naudoju ant nikono, bet as su paprastu adapteriu uz kelis svarus, aisku pas mane ne ff smile.gif
Papildyta:
Savaitgali fotografavau viena mergina. Rodausi ir buciau labai dekinga uz kritika, komentarus ax.gif

user posted image

user posted image

Dar kelios flickre
Atsakyti