Ikeliau
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 20:21)
Hey, juk tai yra savotiška žaidimo forma. Jei mokytoja nebegali, reiškiasi nebegali. Visi juk turi savo gyvenimus. Tad nepriimkit šios žinios tokiais veidais.
QUOTE(sbo @ 2013 04 28, 12:05)
Kaip man grazu tos nuotraukos su heliosu
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 28, 13:24)
Jau tie helioso burbuliukai...mmm...taip ir norisi juos visus suvalgyt.
QUOTE(rarity @ 2013 04 28, 18:34)
Pavasarinė vakarienė
labai skani foto. taip ir galvojau, kad cia bus kazkoks stiklo testukas
nes visos foto tokios simple, palyginus ka dedi pastaruoju metu - viskas ITIN uzbaigta, prilaizyta ir t.t. sios fotos buvo siokia tokia atgaiva
QUOTE(rarity @ 2013 04 28, 23:09)
Objektyvas. Visiškai manualinis. Reikia adapterio dedant ant skaitmeninių fotoaparatų. Canonams būna su fokuso patvirtinimu. Nerealiai suka foną
ka reishkia visiskai manualinis? kad ner autofokuso? o kam adapteris?!
QUOTE(mamagute @ 2013 04 26, 17:42)
QUOTE(Alabama @ 2013 04 26, 15:32)
Man butu techniskai sunku Aniutai uzdeti suknele, ji priestaraus, reks ir priesinsis
hmm. nejaugi ji nemegsta kazkaip a la pasipuosti? as saviske daznai ikalbineju kazka pasimatuoti, tipo ji jau panele, ir kazkaip pavyksta nukreipti mintis. na ir Anai butu faina gal kai bus didesne pasiziuret i save, maliavka, ne visur nuogute..
QUOTE(Žydraakė @ 2013 04 29, 10:35)
Dėkui, kas pastebėjot mano nuotrauką. Į murzinumą aš žiūrėjau kažkaip kitaip, nesiekiau švarios nuotraukos, juk vaikai laimingi ir murzini, tik pritariu, gal tos bandelės ir trūksta rankytėj... O gal tą patį murzinumą reikėjo kitaip parodyti...?
as tai dziaugiuosi, kad mergaite murzina. as irgi pradejau labiau tokias is gyvenimo fotkes daryti, nes paprasciausiai pastebejau, kad noriu tokiu vaizdu, kad noriu matyt, kaip ji valge, gere, miegojo - ir butent taip, kaip buvo is tikruju. tad as uz murzinas foto. ne i portfolio, o i seimos albuma, kur tokios nuotraukos bus neikainojamos,
QUOTE(Maggie @ 2013 04 30, 22:41)
ka reishkia visiskai manualinis? kad ner autofokuso? o kam adapteris?!
Adapteris, kad galėtum uždėti, nes kitaip tai niekaip neuždėsi. O adapteris su AF patvirtinimu tam, kad fotoaparatas supypsėtų, patvirtintų kai yra sufokusuota su pasirinktu tašku.
Labas vakaras
kad neateičiau tuščiomis, bandau ateit su dviem nuotraukom dviem konkursams...
čia mano pirmieji bandymai dalyvaut
Konkursui "Vaikai"
Labai maža mažo diena
ir konkursui "Eilės"
"Šita saulėta vieta
Yra Pūkuotuko.
Čia galvoja šį bei tą
Vienas toks Meškiukas.
A, kad tave kur, tiesa,
Ir paršelio ši vieta."
A.A.Milne "Pūkuotuko pasaulis"
kad neateičiau tuščiomis, bandau ateit su dviem nuotraukom dviem konkursams...
čia mano pirmieji bandymai dalyvaut
Konkursui "Vaikai"
Labai maža mažo diena
ir konkursui "Eilės"
"Šita saulėta vieta
Yra Pūkuotuko.
Čia galvoja šį bei tą
Vienas toks Meškiukas.
A, kad tave kur, tiesa,
Ir paršelio ši vieta."
A.A.Milne "Pūkuotuko pasaulis"
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 22:00)
Adapteris, kad galėtum uždėti, nes kitaip tai niekaip neuždėsi. O adapteris su AF patvirtinimu tam, kad fotoaparatas supypsėtų, patvirtintų kai yra sufokusuota su pasirinktu tašku.
Kur ju rast
Man reikia ir sito adapterio
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 23:00)
O adapteris su AF patvirtinimu tam, kad fotoaparatas supypsėtų, patvirtintų kai yra sufokusuota su pasirinktu tašku.
O geras,apie toki nebuvau girdejus Kazin yra ir nikonams tokiu?
QUOTE(gizzy @ 2013 04 30, 23:50)
Tai beabejo. Ieskok m42 adapter af confirm (nikon ar canon).
QUOTE(gizzy @ 2013 04 30, 22:50)
Kiek zinau, nikonams yra tik be fokuso patvirtinimo ir dar kazkokie ten niuansai yra - su vienais fokusuoja i begalybe, su kitais ne (tik neklauskit ka tai reiskia )
Pasirodo mano info pasenusi randu ir nikonui su af patvirtinimu
Beje, merginos naudojancios heliosus ant marku, ar nesate girdeje, kad kazkuriais atvejais galima prisidaryti problemu - veidrodis siekia objektyva. As heliosa naudojau tik kai turejau 40d.
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 23:59)
Tai beabejo. Ieskok m42 adapter af confirm (nikon ar canon).
Dekui, reiks pasiziurinet Nors as jau ir taip pripratus, bet aisku butu lengviau, nes kartais atrodo, kad sufokusavau, o perkelus nuotraukas i kompa pasirodo, kad ne
QUOTE(rarity @ 2013 05 01, 07:27)
Kiek zinau, nikonams yra tik be fokuso patvirtinimo ir dar kazkokie ten niuansai yra - su vienais fokusuoja i begalybe, su kitais ne (tik neklauskit ka tai reiskia )
Beje, merginos naudojancios heliosus ant marku, ar nesate girdeje, kad kazkuriais atvejais galima prisidaryti problemu - veidrodis siekia objektyva. As heliosa naudojau tik kai turejau 40d.
aš naudoju ant ff, kabino veidrodi tai gerasis uošvis nudildė
QUOTE(Maggie @ 2013 04 30, 21:41)
hmm. nejaugi ji nemegsta kazkaip a la pasipuosti? as saviske daznai ikalbineju kazka pasimatuoti, tipo ji jau panele, ir kazkaip pavyksta nukreipti mintis. na ir Anai butu faina gal kai bus didesne pasiziuret i save, maliavka, ne visur nuogute..
Anna nemegsta-
-Puostis
-rozine spalva
-leles
Visai kaip as maza