Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ikeliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 20:21)
Hey, juk tai yra savotiška žaidimo forma. Jei mokytoja nebegali, reiškiasi nebegali. Visi juk turi savo gyvenimus.  smile.gif Tad nepriimkit šios žinios tokiais veidais.

drinks_cheers.gif
QUOTE(sbo @ 2013 04 28, 12:05)
Kaip man grazu tos nuotraukos su heliosu  4u.gif

QUOTE(erikamaja @ 2013 04 28, 13:24)
Jau tie helioso burbuliukai...mmm...taip ir norisi juos visus suvalgyt.

drinks_cheers.gif
QUOTE(rarity @ 2013 04 28, 18:34)
Pavasarinė vakarienė

labai skani foto. taip ir galvojau, kad cia bus kazkoks stiklo testukas bigsmile.gif
nes visos foto tokios simple, palyginus ka dedi pastaruoju metu - viskas ITIN uzbaigta, prilaizyta ir t.t. sios fotos buvo siokia tokia atgaiva mirksiukas.gif
QUOTE(rarity @ 2013 04 28, 23:09)
Objektyvas. Visiškai manualinis. Reikia adapterio dedant ant skaitmeninių fotoaparatų. Canonams būna su fokuso patvirtinimu. Nerealiai suka foną  wub.gif

ka reishkia visiskai manualinis? kad ner autofokuso? o kam adapteris?!
QUOTE(mamagute @ 2013 04 26, 17:42)
" Ka, mieloji,
  Tema- tiesiog puiki,
  Bet vargšei "fotografei"
  Ji - per sunki... "

lotuliukas.gif
QUOTE(Alabama @ 2013 04 26, 15:32)
Man butu techniskai sunku Aniutai uzdeti suknele, ji priestaraus, reks ir priesinsis

hmm. nejaugi ji nemegsta kazkaip a la pasipuosti? as saviske daznai ikalbineju kazka pasimatuoti, tipo ji jau panele, ir kazkaip pavyksta nukreipti mintis. na ir Anai butu faina gal kai bus didesne pasiziuret i save, maliavka, ne visur nuogute..
QUOTE(Žydraakė @ 2013 04 29, 10:35)
Dėkui, kas pastebėjot mano nuotrauką. Į murzinumą aš žiūrėjau kažkaip kitaip, nesiekiau švarios nuotraukos, juk vaikai laimingi ir murzini, tik pritariu, gal tos bandelės ir trūksta rankytėj... O gal tą patį murzinumą reikėjo kitaip parodyti...?

as tai dziaugiuosi, kad mergaite murzina. as irgi pradejau labiau tokias is gyvenimo fotkes daryti, nes paprasciausiai pastebejau, kad noriu tokiu vaizdu, kad noriu matyt, kaip ji valge, gere, miegojo - ir butent taip, kaip buvo is tikruju. tad as uz murzinas foto. ne i portfolio, o i seimos albuma, kur tokios nuotraukos bus neikainojamos, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 30, 22:41)
ka reishkia visiskai manualinis? kad ner autofokuso? o kam adapteris?!

Adapteris, kad galėtum uždėti, nes kitaip tai niekaip neuždėsi. O adapteris su AF patvirtinimu tam, kad fotoaparatas supypsėtų, patvirtintų kai yra sufokusuota su pasirinktu tašku. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 30 balandžio 2013 - 22:01
Labas vakaras 4u.gif

kad neateičiau tuščiomis, bandau ateit su dviem nuotraukom dviem konkursams...
čia mano pirmieji bandymai dalyvaut ax.gif

Konkursui "Vaikai"
Labai maža mažo diena

user posted image

ir konkursui "Eilės"

"Šita saulėta vieta
Yra Pūkuotuko.
Čia galvoja šį bei tą
Vienas toks Meškiukas.
A, kad tave kur, tiesa,
Ir paršelio ši vieta."

A.A.Milne "Pūkuotuko pasaulis"

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 22:00)
Adapteris, kad galėtum uždėti, nes kitaip tai niekaip neuždėsi. O adapteris su AF patvirtinimu tam, kad fotoaparatas supypsėtų, patvirtintų kai yra sufokusuota su pasirinktu tašku.  smile.gif  smile.gif

Kur ju rast mastau.gif
Man reikia ir sito adapterio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 30, 22:28)
Kur ju rast mastau.gif

ebay, skelbiu . lt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 30 balandžio 2013 - 22:41
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 23:00)
O adapteris su AF patvirtinimu tam, kad fotoaparatas supypsėtų, patvirtintų kai yra sufokusuota su pasirinktu tašku.  smile.gif  smile.gif

O geras,apie toki nebuvau girdejus bigsmile.gif Kazin yra ir nikonams tokiu?
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 04 30, 23:50)
O geras,apie toki nebuvau girdejus  bigsmile.gif Kazin yra ir nikonams tokiu?

Tai beabejo. smile.gif Ieskok m42 adapter af confirm (nikon ar canon). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 04 30, 22:50)
O geras,apie toki nebuvau girdejus  bigsmile.gif Kazin yra ir nikonams tokiu?

Kiek zinau, nikonams yra tik be fokuso patvirtinimo ir dar kazkokie ten niuansai yra - su vienais fokusuoja i begalybe, su kitais ne (tik neklauskit ka tai reiskia biggrin.gif)
Pasirodo mano info pasenusi smile.gif randu ir nikonui su af patvirtinimu wink.gif
Beje, merginos naudojancios heliosus ant marku, ar nesate girdeje, kad kazkuriais atvejais galima prisidaryti problemu - veidrodis siekia objektyva. As heliosa naudojau tik kai turejau 40d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 01 gegužės 2013 - 07:31
QUOTE(Ka @ 2013 04 30, 23:59)
Tai beabejo. smile.gif Ieskok m42 adapter af confirm (nikon ar canon). smile.gif

Dekui, reiks pasiziurinet smile.gif Nors as jau ir taip pripratus, bet aisku butu lengviau, nes kartais atrodo, kad sufokusavau, o perkelus nuotraukas i kompa pasirodo, kad ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 01, 07:27)
Kiek zinau, nikonams yra tik be fokuso patvirtinimo ir dar kazkokie ten niuansai yra - su vienais fokusuoja i begalybe, su kitais ne (tik neklauskit ka tai reiskia biggrin.gif)
Pasirodo mano info pasenusi smile.gif randu ir nikonui su af patvirtinimu wink.gif
Beje, merginos naudojancios heliosus ant marku, ar nesate girdeje, kad kazkuriais atvejais galima prisidaryti problemu - veidrodis siekia objektyva. As heliosa naudojau tik kai turejau 40d.

aš naudoju ant ff, kabino veidrodi tai gerasis uošvis nudildė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 30, 21:41)

hmm. nejaugi ji nemegsta kazkaip a la pasipuosti? as saviske daznai ikalbineju kazka pasimatuoti, tipo ji jau panele, ir kazkaip pavyksta nukreipti mintis. na ir Anai butu faina gal kai bus didesne pasiziuret i save, maliavka, ne visur nuogute..

Anna nemegsta-
-Puostis
-rozine spalva
-leles

Visai kaip as maza biggrin.gif
Atsakyti