Sveikos,
Turiu labai atsiprašyti savo mokinių, bet aš nebegaliu...turiu dvi priežastis: 1. negaliu nieko jums duoti, nes pati esu užsitupėjusi... kažkoks savigaužos etapas man... tad nebegaliu kažko patarinėti, mokyti ir pan... nes tokios būsenos negaliu nieko duoti. 2 esu užimta žiauriai ir bet kokia laisva minutė tampa aukso vertės...stengiuosi ją skirti sau, kad visai savęs nepamirščiau...nors jau pamiršau turbūt
Kai spėju visad pakomentuoju flickr, tai norėčiau ties tuo ir apsiriboti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 30, 17:22)
Dedu pasižaidimų. Tiesiog dienos istoriją - sekmadieninę.
Dukružės diena 24/8
Sunkoka su tokiais koliažais, kad viskas atitiktų, bet dirbam ir mokomės
Dukružės diena 24/8
Sunkoka su tokiais koliažais, kad viskas atitiktų, bet dirbam ir mokomės
Spindulele, apie koliazu specifika, taisykles/antitaisykles nelabai ka nutuokiu. Bet su idomumu patyrinejau tavo dukruzes diena, man visai miela. Tik priespaskutines foto kitokios noretusi
QUOTE(gotte @ 2013 04 30, 18:26)
Tai viskas, nebebus pamokeliu, teisingai supratau?
Pabraidymai po pievas
Hey, juk tai yra savotiška žaidimo forma. Jei mokytoja nebegali, reiškiasi nebegali. Visi juk turi savo gyvenimus. Tad nepriimkit šios žinios tokiais veidais.
Aš pati greitu metu kone atostogų savo mokinukes paleisiu. Taip jau yra, kad žiemą daugiau laisvo laiko būna, o šiltuoju metų laiku jo sumažėja ir tuos trupinius norisi pasilikti sau.
Aš pati greitu metu kone atostogų savo mokinukes paleisiu. Taip jau yra, kad žiemą daugiau laisvo laiko būna, o šiltuoju metų laiku jo sumažėja ir tuos trupinius norisi pasilikti sau.
merginos, galit manes klausti visad bet tik tiek, kad nebeturiu laiko galvoti uzduotis, komentuoti visko simtu procentu...vasara toks metas...
aciu Ka uz supratima
beje siaulietes, pasimatysim vasara? busiu LT liepos 1-15 dienomis galim pasiorganizuoti ir meet'a ir pasifotkinima
beje, pranesu garsiai, ieskau vestuviu pafotkinti Siauliuose ir aplink liepos 5-6-7 dienomis, jei kam nereikia klientu ar negali, buciau dekinga uz rekomendacijas
aciu Ka uz supratima
beje siaulietes, pasimatysim vasara? busiu LT liepos 1-15 dienomis galim pasiorganizuoti ir meet'a ir pasifotkinima
beje, pranesu garsiai, ieskau vestuviu pafotkinti Siauliuose ir aplink liepos 5-6-7 dienomis, jei kam nereikia klientu ar negali, buciau dekinga uz rekomendacijas
QUOTE(gotte @ 2013 04 30, 20:27)
aciu Ka uz supratima
Of course.
Suprantu ir as, aisku gaila, bet suprantu
Na ka, dalyvausim daugiau konkurseliuose cia forume
Na ka, dalyvausim daugiau konkurseliuose cia forume
Mergaites, nemoku i ta konkursa Flickr ikelt nuotraukos padekit kuri
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 30, 20:56)
Mergaites, nemoku i ta konkursa Flickr ikelt nuotraukos padekit kuri
į laužtinius skliaustus [ ] nukopink adresą- berods taip
Tikiuosi suprasi. Yra dar juostelė dydžiui pasirinkti apačioje to kodo. Nusikopijavusi eini į grupės temą ir ten tiesiog įklijuoji šitą kodą.