Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

Turiu labai atsiprašyti savo mokinių, bet aš nebegaliu...turiu dvi priežastis: 1. negaliu nieko jums duoti, nes pati esu užsitupėjusi... kažkoks savigaužos etapas man... tad nebegaliu kažko patarinėti, mokyti ir pan... nes tokios būsenos negaliu nieko duoti. 2 esu užimta žiauriai doh.gif ir bet kokia laisva minutė tampa aukso vertės...stengiuosi ją skirti sau, kad visai savęs nepamirščiau...nors jau pamiršau turbūt blush2.gif

Kai spėju visad pakomentuoju flickr, tai norėčiau ties tuo ir apsiriboti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 30, 17:22)
Dedu pasižaidimų. Tiesiog dienos istoriją - sekmadieninę.
Dukružės diena 24/8
Sunkoka su tokiais koliažais, kad viskas atitiktų, bet dirbam ir mokomės blush2.gif

Spindulele, apie koliazu specifika, taisykles/antitaisykles nelabai ka nutuokiu. Bet su idomumu patyrinejau tavo dukruzes diena, man visai miela. Tik priespaskutines foto kitokios noretusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 04 30, 18:26)

group.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 04 30, 18:26)

Tai viskas, nebebus pamokeliu, teisingai supratau? unsure.gif
Atsakyti
Pabraidymai po pievas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Hey, juk tai yra savotiška žaidimo forma. Jei mokytoja nebegali, reiškiasi nebegali. Visi juk turi savo gyvenimus. smile.gif Tad nepriimkit šios žinios tokiais veidais. smile.gif
Aš pati greitu metu kone atostogų savo mokinukes paleisiu. Taip jau yra, kad žiemą daugiau laisvo laiko būna, o šiltuoju metų laiku jo sumažėja ir tuos trupinius norisi pasilikti sau. ax.gif
Atsakyti
merginos, galit manes klausti visad 4u.gif bet tik tiek, kad nebeturiu laiko galvoti uzduotis, komentuoti visko simtu procentu...vasara toks metas... unsure.gif

aciu Ka uz supratima 4u.gif

beje siaulietes, pasimatysim vasara? busiu LT liepos 1-15 dienomis ax.gif galim pasiorganizuoti ir meet'a ir pasifotkinima ax.gif

beje, pranesu garsiai, ieskau vestuviu pafotkinti Siauliuose ir aplink liepos 5-6-7 dienomis, jei kam nereikia klientu ar negali, buciau dekinga uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 04 30, 20:27)
aciu Ka uz supratima 4u.gif

beje siaulietes, pasimatysim vasara? busiu LT liepos 1-15 dienomis ax.gif galim pasiorganizuoti ir meet'a ir pasifotkinima ax.gif

4u.gif

Of course. bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Suprantu ir as, aisku gaila, bet suprantu 4u.gif

Na ka, dalyvausim daugiau konkurseliuose cia forume smile.gif
Atsakyti
Mergaites, nemoku i ta konkursa Flickr ikelt nuotraukos doh.gif padekit kuri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 30, 20:56)
Mergaites, nemoku i ta konkursa Flickr ikelt nuotraukos  doh.gif  padekit kuri  ax.gif

į laužtinius skliaustus [ ] nukopink adresą- berods taip
Atsakyti
mirksiukas.gif
user posted image
Tikiuosi suprasi. Yra dar juostelė dydžiui pasirinkti apačioje to kodo. Nusikopijavusi eini į grupės temą ir ten tiesiog įklijuoji šitą kodą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 30 balandžio 2013 - 20:52