Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2013 04 28, 20:15)
Aš čia visai ne į pavasario temą ax.gif
Nuotraukėlė Vaikų konkursui "Spalvotai apie skanią šokoladinę bandelę ir mimiką, kai nėr ūpo fotografuotis"

Man taip pat uzkliuvo murzinas veidukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 28, 22:04)
Man taip pat uzkliuvo murzinas veidukas  smile.gif

Man irgi. Pagalvojau, kad rankytese dar ta bulkutė būtų, kitaip atrodytų. Suprastum, kad vaikas skaniai valgo:)

Rarity, jau sumasinai su tais agurkiukais.
Atsakyti
Sayonara, yvete, ar kas saket, kad turite sigma 24-70? Idomu, ar verta ant jo uzsikabinti?

As galvoju, jei man su 50tuku namie per mazai vietos, tai 85mm butu dar maziau panaudojamas. Bet aisku, tik namie. Ar ne taip? smile.gif

Pasiulykit koki nors objektyva verta demesio. aciuks.gif
Atsakyti
O tas heliosas, tai toks objektyvas ar filtras? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 28, 21:58)
Sayonara, yvete, ar kas saket, kad turite sigma 24-70? Idomu, ar verta ant jo uzsikabinti?

As galvoju, jei man su 50tuku namie per mazai vietos, tai 85mm butu dar maziau panaudojamas. Bet aisku, tik namie. Ar ne taip? smile.gif

Pasiulykit koki nors objektyva verta demesio. aciuks.gif

Aš canono turiu 24-70, bet man jis labai nuobodus smile.gif Dėl pločio dabar pasiėmiau sigmą 35 mm. Norėčiau tik prie fiksų pereiti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2013 04 28, 22:08)
O tas heliosas, tai toks objektyvas ar filtras?  ax.gif

Objektyvas. Visiškai manualinis. Reikia adapterio dedant ant skaitmeninių fotoaparatų. Canonams būna su fokuso patvirtinimu. Nerealiai suka foną wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 28 balandžio 2013 - 22:19
QUOTE(rarity @ 2013 04 28, 14:09)
Aš canono turiu 24-70, bet man jis labai nuobodus smile.gif Dėl pločio dabar pasiėmiau sigmą 35 mm.  Norėčiau tik prie fiksų pereiti smile.gif
Papildyta:
Objektyvas. Visiškai manualinis. Reikia adapterio dedant ant skaitmeninių fotoaparatų. Canonams būna su fokuso patvirtinimu. Nerealiai suka foną  wub.gif

as irgi 24-70 canon turiu, retai naudoju, tik tokiu atveju, jei reikia platesnio objektyvo, nes kito platesnio jokio neturiu, nelabai man patinka jis ax.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju apie naują objektyvą, bet niekaip nenusprendžiu, ko man reikia... su savo 50tuku sunkiai visur įsispaišau, ypač namie sunku, net ir į sieną įsismūryjus dažnai netelpa į kadrą viskas, kas norėčiau, kad tilptų :/ o lauke irgi norint nufotkinti daugiau nei tik portretą tenka toooli atsitraukti , o ir atsitraukus norisi platesnio kampo. galvojau apie zoom'ą, pvz tamron 28-75 2.8 arba pentax'o 35mm 2.4..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 29 balandžio 2013 - 00:18
Ir aš pavasario atnešu smile.gif Kas dar jo nematė smile.gif
user posted image
Atsakyti
Konkursui "Vaikai"- šviesa mano tunelio gale

user posted image

Tiesa, dar norėjau pasakyti, kad abi gizzy foto labai labai patiko bigsmile.gif
voveraite, tavo irgi graži, ale žinok iš pradžių automatiškai pagalvojau, kad čia Ka įkėlė savo foto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 29 balandžio 2013 - 00:53
QUOTE(rarity @ 2013 04 28, 23:09)
Aš canono turiu 24-70, bet man jis labai nuobodus smile.gif Dėl pločio dabar pasiėmiau sigmą 35 mm.  Norėčiau tik prie fiksų pereiti smile.gif
Papildyta:
Objektyvas. Visiškai manualinis. Reikia adapterio dedant ant skaitmeninių fotoaparatų. Canonams būna su fokuso patvirtinimu. Nerealiai suka foną  wub.gif

Dekoju uz atsakyma 4u.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 04 29, 00:44)
Aš irgi galvoju apie naują objektyvą, bet niekaip nenusprendžiu, ko man reikia... su savo 50tuku sunkiai visur įsispaišau, ypač namie sunku, net ir į sieną įsismūryjus dažnai netelpa į kadrą viskas, kas norėčiau, kad tilptų :/ o lauke irgi norint nufotkinti daugiau nei tik portretą tenka toooli atsitraukti , o ir atsitraukus norisi platesnio kampo. galvojau apie zoom'ą, pvz tamron 28-75 2.8 arba pentax'o 35mm 2.4..

Jei ne ff ir reikia platesnio kampo, sakyčiau žiūrėti kokį pvz nuo 17 zoomą g.gif nors fiksas turėtų laimėt kovą... mano manymu biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui, kas pastebėjot mano nuotrauką. Į murzinumą aš žiūrėjau kažkaip kitaip, nesiekiau švarios nuotraukos, juk vaikai laimingi ir murzini, tik pritariu, gal tos bandelės ir trūksta rankytėj... O gal tą patį murzinumą reikėjo kitaip parodyti...?
Atsakyti