Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 04 26, 19:09)
Babelis kazkoks doh.gif
Bandziau isijungti i Tavo inicijuota diskusija (apie nuoguma), logines sekos i monstrus, uzmusk, nematau. Ir atsakymo, kokiu disputu, kaip iniciatore, tikiesi, t.p. Mes ramios, tu rami, tai ir pasilikime toje "belgijoje", a?

As turejau isvaziuoti kelioms valandoms, tik dabar grizau:)
Man idomi jusu visu nuomone, ne tik mano vienos, juolab kad ka as galvoju, daugmaz aisku."Monstrai" todel, kad ka besakyciau, tai priimama kaip pyktis, konflikto kurymas, gynyba.

Whatever, man turbut geriau nutilti.Suprantu, kad tik as atsakinga del tokios reakcios i mane, tai tesiog nenervuosiu jusu.Cia as kalbu visiskai ramiai, nepiktai, ir nieko blogo nenoredama.

Nuotraukas jums leidus vistiek desiu.
Atsakyti
Pilnatis, ania? biggrin.gif

Manau jei cia nuotrauka ideta, ja butina pakomentuoti, normaliai, be izeidinejimu biggrin.gif Kas komentaru neistvers, tiesiog nebedes, ar ne? Peace 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su nuotrauka. Pasidžiaugimui. Mano nuotaika dabar štai tokia smile.gif
user posted image
Atsakyti
Alabama, aisku, ir nuotraukas dek, ir kalbek, rasyk, diskutuok, dalinkis smile.gif
Airv, idomiai. Patinka domino ir isisukimas. Tik toji keistoka formacija prie ... hmm.. (kaktos - ?) kiek glumina.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 04 26, 21:49)

Airv, idomiai. Patinka domino ir isisukimas. Tik toji keistoka formacija prie ... hmm.. (kaktos - ?) kiek glumina.

"Karūna" smile.gif susiformavo judesio metu iš plaukų keistokai šiek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2013 04 26, 21:44)

Visai patinka smile.gif o ta karuna labai traukia demesi, man iskart taip pat krito i akis smile.gif galvojau kad specialiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 04 27, 07:42)
Visai patinka smile.gif o ta karuna labai traukia demesi, man iskart taip pat krito i akis smile.gif galvojau kad specialiai smile.gif

Manau be karūnos nuotrauka mažiau įdomi būtų.
Atsakyti
Atnesu pavasario smile.gif

user posted image

Daugiau variantu cia smile.gif Laukiami komentarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2013 04 26, 21:44)

Patinka, ta karuna tikrai labai idomiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 27, 17:15)
Atnesu pavasario smile.gif

[Laukiami komentarai smile.gif[/url]

parink iš flickr'ės keldama mažesnį foto dydį, neišeina kažkaip į tokį žiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Kaip cia tylu smile.gif
Atnesu pora nuotrauku kritikai ax.gif Vakar ryte buvau isejus pasivaiksciot su savo heliosu smile.gif

user posted image

user posted image

Dar kelios yra flickre ax.gif
Atsakyti
gizzy, burbuliukai faini, bet pirmoj foto nesižiūri viršuj tas rausvas ratilas, dar pakarpyčiau foto arba užfillinčiau su PS wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 28 balandžio 2013 - 10:34